sagy Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Σε pi zero 2 w για games μονο το lakka δεν δοκίμασα.Απο τα retropie recallbox και batocera μου άρεσε περισσότερο το batocera.Θα δω και το lakka.Αν και έψαχνα κανένα έτοιμο image και για το pi zero 2 w αλλά δέν βρήκα πουθενά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Εχει δοκιμασει κανεις armbian σε rpi να μου πει εντυπωσεις? https://www.armbian.com/rpi4b/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sagy Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Όχι άλλα το σκ από περιέργεια και μόνο θα ετοιμάσω μια sd για δοκιμή.Το twister μέχρι τώρα είναι το αγαπημένο μου πάντως.Εχει σχεδόν τα πάντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrias Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 εγώ έχω βάλει armbian σε OrangePi PC και το έχω δώ και χρόνια και είμαι πολύ ευχαριστημένος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Εχει repos απο debian ή απο ubuntu? Ή δικα του? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Ποιος ειχε πει πως το 3b μπορει να παιξει hevc/h265 χωρις προβλημα? Γιατι το εβαλα να παιξει στο kodi του αυτο* το απλο 1080p με bitrate ~3Mbps και βαρεσαν 100σταρια ολα του τα cores οπως φαινεται και απο το htop στην εικονα. * http://ix.io/409G Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2022 από jim_p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 17 λεπτά πριν, jim_p είπε Ποιος ειχε πει πως το 3b μπορει να παιξει hevc/h265 χωρις προβλημα? Γιατι το εβαλα να παιξει στο kodi του αυτο* το απλο 1080p με bitrate ~3Mbps και βαρεσαν 100σταρια ολα του τα cores οπως φαινεται και απο το htop στην εικονα. * http://ix.io/409G Λογικά εγώ ήμουν, πρέπει να το είχα αναφέρει πριν πολύ καιρό. Δεν είμαι σίγουρος ποιο αρχείο συγκεκριμένα είχα τρέξει για να σου πω τα δεδομένα του (bitrate, κτλ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Ηταν σιγουρα h265/hevc? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, jim_p είπε Ηταν σιγουρα h265/hevc? Έλα το βρήκα, τελικά είναι 720p απ' ότι βλέπω αν και τότε που είχα κατεβάσει το αρχείο δεν είχα το rpi. Τώρα πάντως που το έτρεξα δεν μου έκανε κάποιο θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Εχεις καποιο λινκ να το δω και εγω? Ελπιζω να μην θελει τορρεντ κλπ για να το κατεβασω με wget στο pi κατευθειαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, jim_p είπε Εχεις καποιο λινκ να το δω και εγω? Ελπιζω να μην θελει τορρεντ κλπ για να το κατεβασω με wget στο pi κατευθειαν. Torrent είναι, σειρά. 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 ποιο ειναι το πιο ελαφρυ, out-of-box ΟS που μπορω να βαλω σε ενα RPI3B+? το μονο που θελω να τρεχει ειναι ενα web browser και ενα media player. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Στο out of the box μας τα χαλας. Θα ελεγα το raspbian με τη βασικη εγκατασταση, αυτη που λεει with desktop μονο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos_th Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 5 ώρες πριν, KilliK είπε ποιο ειναι το πιο ελαφρυ, out-of-box ΟS που μπορω να βαλω σε ενα RPI3B+? το μονο που θελω να τρεχει ειναι ενα web browser και ενα media player. https://dietpi.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Το dietpi δεν ειναι out of the box που θελει, θα πρεπει να γραψει και καμια γραμμη στο τερματικο για να βαλει desktop + browser + media player. Αλλα ναι εινια καλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα