Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με το MESSENGER!!!

Sailsman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παίδες!!

Έχω windows XP Home edition αγγλικά και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Από τη στιγμη που εγκατέστησα το MESSENGER PLUS βλέπω όλους τους συνδέσμους στη λίστα πράσινους, είτε είναι στο ίντερνετ είτε δεν είναι. Πράγμα το οποιό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό!! :X Το χειρότερο είναι ότι στα προγράμματα flashget και kazaa το κουμπιά που έχουν ως συντομεύσεις ενεργειών έχουν πάρει όλα μια πρασινοειδή απόχρωση και εχουν όλα το ίδιο σχεδιάκι. Δοκίμασα να απεγκαταστήσω το MESSENGER PLUS αλλά τίποτα.... :( !!

Περιμένω τη βοήθειά σας!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

Δημοσ.

Βασικά δε θέλω να "στείλω" το messenger... Απλώς θέλω να μου βγάζει τους συνδέσμους έτσι όπως πρέπει!

Ακόμα παρατήρησα ότι στο Outlook Express βγάζει κανονικά τα χρώματα(δηλαδή κόκκινο σε όσους είναι offline και πράσινο σε όσους είναι online).

Επιμένω όμως ότι το πιο ενοχλητικό είναι τα υπόλοιπα προγράμματα. Δεν ξέρω αν έχετε καταλάβει την εικόνα....

Επίσης δοκίμασα να βάλω το messenger 6.1 και δεν άλλαξε τίποτα...Το μόνο που δεν μπόρεσα να εγκαταστήσω ήταν το patch γιατί μου βγάζει το εξής λάθος "Invalid filesize!Aborting patch"

Δημοσ.

Γιάννη, συγγνώμη για την επέμβαση, αλλά δοκίμασες να βγάλεις το messenger 6 εντελώς και να το ξαναβάλεις? Πάντως το ότι σου τα δείχνει σωστά το outlook, το απλό messenger είναι που το κάνει αυτό πιθανότατα.

Δημοσ.

Να είσαι καλά ρε Παναγή, δεν ενοχλείς!!

:)

Λοιπόν, απεγκατέστησα το messenger τελείως εκτελώντας το .bat αρχείο που βρήκα στο insomnia και μετά εγκατέστησα το Messenger 6.0. Δυστυχώς δεν έγινε τίποτα!! Καμία αλλαγή.

Κάποια άλλη πρόταση ?;?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...