GabrielConnor Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Παίζουμε! Μου έφαγε μία ώρα το char creation μαζί με το prequel story!!!
xavier Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Το εβαλε κανεις;νομιζω οτι κατι δεν παει καλα με τα loading times,σκεφτομαι να περιμενω κανα πατς πριν συνεχισω.
Anastazio Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Το εβαλε κανεις;νομιζω οτι κατι δεν παει καλα με τα loading times,σκεφτομαι να περιμενω κανα πατς πριν συνεχισω. Νορμαλ μου φαινονται τα loading... edit Τελικα εχει θεμα με τα loading,reskin του PoE btw μου φανηκε,δε ξερω... Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2016 από Anastazio
xavier Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 επισης μου κρασαρει συνεχεια και οταν πας να ξεκινησεις ενα διαλογο σαν να κολλαει και συνεχιζει...πρεπει να εχουν κανει καποια μλκια με τα πορτρετα των χαρακτηρων...τεσπα ο υπολογιστης μου ειναι αρχαιος, οποτε το θεμα μπορει να ειναι δικο μου...παντως το path of exile το επαιζα κανονικα...
Mpiftekis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 επισης μου κρασαρει συνεχεια και οταν πας να ξεκινησεις ενα διαλογο σαν να κολλαει και συνεχιζει...πρεπει να εχουν κανει καποια μλκια με τα πορτρετα των χαρακτηρων...τεσπα ο υπολογιστης μου ειναι αρχαιος, οποτε το θεμα μπορει να ειναι δικο μου...παντως το path of exile το επαιζα κανονικα... PoE=Pillars of Eternity =/= Path of Exile Αν και πολλοί τα συγχέουν.
xavier Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 PoE=Pillars of Eternity =/= Path of Exile Αν και πολλοί τα συγχέουν. pillars of eternity εννοουσα ναι...poe...
LongTom Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Το ξεκίνησα εδώ και λίγες μέρες. Μέχρι τούδε(λίγες ώρες παιχνιδιού) είναι πολύ καλύτερο από POE από αισθητική/UI/gameplay/βάθος και πολύ λιγότερο κλισέ/σούπα πλοκή. Μακάρι να συνεχίσει έτσι και να μην είναι ένα άλλο νιανια isometric αλα POE... Επίσης τα loading times στην αρχή φτάνουν τα 3+λεφτά στο γκομπιούτερ μου. 1
LongTom Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Μετά από χαλαρό παίξιμο το τελείωσα. Κάπου 23-24 ώρες ήταν. Πιστεύω ότι ήταν πολύ λίγο για τέτοιου είδους παιχνιδιού και είναι το μεγαλύτερο μειονέκτημα του τίτλου. Επίσης δεν έχει σχεδόν καμία side quest.Είναι 99.99% on rails και οι αλλαγές είναι μόνο σε άποψη επιλογών-διαλόγων και οι χαρακτήρες/skills δεν φτάνουν σε μεγάλο επίπεδο.Ίσως απλά έκοψαν το παιχνίδι να κάμουν DLC... Από εκεί και πέρα, όπως έγραψα, είναι εξαιρετικό παιχνίδι.Τα γραφικά,αν και iso είναι πολύ όμορφα, οι χαρακτήρες ωραίοι(αν και πολύ λίγοι,δηλαδή WTF μόνο 5 συντρόφια να διαλέξεις; ), η πλοκή καλή και κάτι διαφορετικό από την απλή σούπα που σερβίρει το PoE και τέλος το gameplay κανονικό για το είδος με αρκετές όμως βελτιώσεις που το κάμουν να διαφέρει θετικά ως προς τα άλλα RPG. Μεγάλο συν είναι το UI που είναι απλά εξαιρετικό, ποτέ δεν έψαξα για πληροφορίες και πάντα σε έκαμε την ζωή εύκολη.Πολύ εντυπωσιακό. Η μαγεία, ωραία, modular και προσαρμόσιμη,αλλά ρε παιδί μου όλοι μπορούν να κάμουν cast... Δηλαδής έχεις το μπουρί με την 2H χατζάρα να κάμει heal.Τεσπα. Στο νορμάλ, ήταν γενικά εύκολο παιχνίδι με μόνο ένα boss στην αρχή να με βγάζει την πίστη(αυτό διότι έπαιζα μάγο και στην αρχή είσαι σάκος του μποξ και δεν συμβάλεις σχεδόν καθόλου ούτε στο DMG ούτε στο heal). Είναι το παιχνίδι που πιστεύω ότι έπρεπε να βγάλουν αντί για το PoE. Είναι απλά καλύτερο σε όλους τους τομείς από εκείνο και θα το αγοράσω με την πρώτη ευκαιρία(όταν δηλαδή βγάλουν όλα τα DLC). 3
danis1` Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Η αληθεια ειναι οτι οντως η διαρκεια του ειναι πολυ μικρη. Βεβαια την κανει μικροτερη το οτι ειναι τοσο καλοφτιαγμενο που σε "ρουφαει" τοσο πολυ που δεν θες να τελειωσει. Αλλα οντως ειναι μικρο. Περα απο αυτο συμφωνω επισης οτι οι playable χαρακτηρες ειναι λιγοι ομως ειναι απιστευτα καλοφτιαγμενοι.Εχει πεσει πολυ δουλεια πανω τους και το interaction τους ειναι απολαυστικο. Αυτα με τα αρνητικα. Απο κει και περα μιλαμε για ενα αληθινο διαμαντι.Οτι πλησιεστερο εχω παιξει στους τιτλους της black isle.Πραγματικα βαραω το κεφαλι μου που δεν δοθηκε σε αυτην την παιχνιδαρα η δεουσα προσοχη απο αποψη πορων και χρονου ωστε να μιλαμε για ενα rpg για hall of fame. Ο τροπος που σου περναει το lore χωρις να παθαινεις μυωπια απο τα wall of texts του Pillar ειναι απιστευτος. Αυτο το highlight που μπορεις να κανεις στους διαλογους και να μαθεις οτι σε ενδιαφερει απο lore ειναι επαναστατικη ιδεα. (Αν υπαρχει σε αλλο παιχνιδι και δεν τον γνωριζω συγχωρεστε με). Επισης το specialization των χαρακτηρων ειναι εξαιρετικο. Οχι σαν την λαλακια του pillars που ο barbarian χρησιμοποιουσε με την ιδια ευκολια ενα two handed sword με ενα staff και ενα dagger. Το σεναριο και η πλοκη απο της καλυτερες. δυσκολο να ξεφυγεις απο την πεπατημενη σε αυτο το ειδος ομως διαφοροποιειται αισθητα.Χωρις βαρετα και αμετρητα go and fetch quests μονο ουσιωδη και ενδιαφερον πραγματα. Το δυνατοτερο του ομως σημειο ειναι οτι καθε σου επιλογη μετραει πραγματικα! τερματισα ξανα το παιχνιδι συμμαχοντας με την αντιθετη πλευρα απο οτι στο πρωτο μου playthrough και μιλαμε για εντελως διαφορετικο παιχνιδι. Επισης μπορεις να παιξεις against all και να παει η φαπα συννεφο. Στα αρνητικα οτι μου φανηκε πολυ ευκολο. Στο hard με expert mode την πρωτη φορα εκανα load μονο μια φορα σε ολο το παιχνιδι. στο δευτερο με iron mode καμια! Βεβαια οι επιλογες που εχεις να στησεις τοσο καλα την ομαδα σου που να σκιζει πωπους ειναι παρα πολλες και πολυ ενδιαφερον. Σαν συμπερασμα το παιχνιδι ειναι ακρως εθιστικο το συνιστω ανεπιφυλακτα απλα δεν μπορω να πιστεψω οτι δεν δοθηκε η απαραιτητη προσοχη ωστε να μεινει στην ιστορια διπλα στους τιτλους της Black isle. 1
zaratustra Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Συγγνώμη που ξεθάβω το θέμα, αλλά τώρα το έπιασα το παιχνίδι. Έχω αφιερώσει περίπου 6-7 ώρες και θα συμφωνήσω ότι πρόκειται για εξαιρετικό rpg μέχρι στιγμής. Για κάποιο λόγο είχε ξεφύγει από το ραντάρ μου αυτά τα χρόνια και το έπιασα τώρα, λόγω xbox game pass. Τι διαμαντάκι είναι αυτό. Πρώτη φορά έχω νιώσει τόσο άνετα με user interface σε rpg. Το lore δίνεται με καταπληκτικό τρόπο (ειλικρινά τα links του lore στους διαλόγους είναι πανέξυπνη και τόσο απλή ιδέα). To μπάσιμο στην ιστορία γίνεται με πρωτότυπο τρόπο (conquests) που καθορίζουν ως έναν βαθμό και τη θέση σου και τις ισορροπίες στον κόσμο του παιχνιδιού. Έχω πολύ δρόμο ακόμα (αν και δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο) για να εκφέρω συνολική άποψη, αλλά so far so good και κάτι παραπάνω. Ο λόγος που ξεθάβω το θέμα, είναι 1) πρόκειται για ένα διαμαντάκι που υπήρξε off the radar για πολλούς παίκτες και καλό είναι να το υπενθυμίσουμε. 2) Το συστήνω και σε όσους δεν έχουν μεγάλη εμπειρία ή μικρή εμπειρία με αυτού του είδους τα παιχνίδια. 3) Είναι στο xbox game pass η gold edition και το είχε πριν μια εβδομάδα το humble bundle μαζί με το pillars κάτω από 5€, οπότε κάποιοι το έχουν στη συλλογή τους και μπορεί να μην έχουν δώσει ιδιαίτερη σημασία. 5
rudigarcia222 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) πως στεκεται συγκριτικα με το pillars? Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2019 από rudigarcia222
Speculoos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Όσοι το πήραν στο Humble RPG Bundle την περασμένη βδομάδα ήταν αρκετά τυχεροί.
Skywalker333 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Ενα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι με πολύ διαφορετική ιστορία απότι τα συνηθισμένα RPG, ειχα περάσει πολύ καλά όταν το έπαιξα. λατρεύω το πόσο σκληρό μπορεί να γίνει και το πόσο πραγματικά evil μπορεί να γινει ο χαρακτήρας. Και μου άρεσε και το σύστημα μάχης του αλλά και οι πολλές διαφορετικές διαδρομές και ιστορίες. Ειναι κρίμα που δε πούλησε καθόλου καλά και θα χαθεί στα χρονοντούλαπα της ιστορίας. Κριμα κ για το franchise αλλά κριμα κ για εμάς γιατι το παιχνιδι κλείνει σε τόσο περίεργο σημείο που νομίζεις ότι απλά απουσιάζει ένα ολόκληρο act. ισως το ειχαν για DLC expansion που ποτέ δε βγήκε, αλλά ειναι ενοχλητικό το πως "τελειώνει".
zaratustra Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Skywalker333 είπε Ενα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι με πολύ διαφορετική ιστορία απότι τα συνηθισμένα RPG, ειχα περάσει πολύ καλά όταν το έπαιξα. λατρεύω το πόσο σκληρό μπορεί να γίνει και το πόσο πραγματικά evil μπορεί να γινει ο χαρακτήρας. Και μου άρεσε και το σύστημα μάχης του αλλά και οι πολλές διαφορετικές διαδρομές και ιστορίες. Ειναι κρίμα που δε πούλησε καθόλου καλά και θα χαθεί στα χρονοντούλαπα της ιστορίας. Κριμα κ για το franchise αλλά κριμα κ για εμάς γιατι το παιχνιδι κλείνει σε τόσο περίεργο σημείο που νομίζεις ότι απλά απουσιάζει ένα ολόκληρο act. ισως το ειχαν για DLC expansion που ποτέ δε βγήκε, αλλά ειναι ενοχλητικό το πως "τελειώνει". skywalker το διάβασα για το φινάλε και αλλού και με προβλημάτισε. Αν όντως τελειώνει απότομα ή με cliffhanger είναι κρίμα, γιατί είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν θα δούμε sequel βάσει της δημοφιλίας του παιχνιδιού. 6 ώρες πριν, rudigarcia222 είπε πως στεκεται συγκριτικα με το pillars? Για μένα μέχρι στιγμής είναι καλύτερο από το pillars σε όλα τα σημεία και κυρίως στο πως αντιλαμβάνεσαι τον κόσμο του παιχνιδιού και τη σημαντικότητα των ενεργειών σου. Να πω ότι παίζω rpgs από την εποχή των baldurs και των fallout. To lore για μένα είναι ιδιαίτερα σημαντικό, όπως επίσης και πως εισάγεται ο χαρακτήρας σου στον κόσμο του παιχνιδιού. Το πρώτο 5 ωρο - 10 ωρο σε αυτά τα παιχνίδια είναι πάντα περίεργο, ακόμα και για τους έμπειρους παίκτες, γιατί καλείσαι να ενδιαφερθείς για έναν κόσμο για τον οποίο δεν γνωρίζεις τίποτα. O κόσμος του pillars με ακούμπησε επιδερμικά. Έκανα 8 μήνες να το τελειώσω και κατέληξε να είναι αγγαρεία (το pillars 2 δεν το άγγιξα). Είναι ένα καλό παιχνίδι με βαρετό για μένα κόσμο. Βρίσκω τον κόσμο του tyranny πολύ πιο ενδιαφέρων και την ιστορία πρωτότυπα δοσμένη. (Παίζεις σε όλο το φάσμα ανάμεσα στο πολύ κακός - δεν ξέρω ακόμη). Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2019 από zaratustra
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα