Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Redmi Note 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσα amper ηταν ο φορτιστης?(Μηπως ηταν και απο αυτους τους πλακε που μπαινει καλωδιο usb μεσα?

Εαν και δεν ειχα ulephone ποτε εχω παρατηρησει πως τα φθηνα κινεζικα ερχοντε με τον τυπο του φορτιστη που αναφερω παραπανω.

Δοκιμασε να το δουλεψεις με κανεναν παλιοτερο επωνυμο φορτιστη(κανενα sony/samsung/lumia) και πιθανων να σου λυθουν ολα τα προβληματα που σου παρουσιαζει.

Οσο αφορα τα κινεζικα.Τα lenovo/xiaomi/huawei/zte/meizu ειναι σιγουρα τιμιοτατα και τουλαχιστων εφαμιλλα με αντιστοιχα samsung/lg κοκ.

Ο φορτιστής έιναι 2.1 A και είναι ο τύπος που περιγράφεις.

Δεν έχει νόημα να δοκιμάσω μιας και έχει καεί η οθόνη (δεν δουλεύει η οθόνη σαν οθόνη αφής, ενώ δείχνει εικόνα)...

Δημοσ.

Εαν διαβασα καλα η μπαταρια ειναι μονο 2250?

Υπερβολικο μου φαινετε 2.1amp για αυτην την μπαταρια.Μαλλων ηταν απο "καλαθι" και σου την εκανε την ζημια..

Και κατα τυχη (ατυχια) παρολο που οπως ανεφερα δεν χρησιμοποιω αυτου του τυπου τους φορτιστες, ηρθα χθες στο πατρικο και βρηκα προχειρο εναν αυτου του τυπου και μαντεψε? Τα φτυσε στο 10λεπτο παρολο που ηταν πρακτικα αδουλευτος και αρχισε να κανει χαρακτηριστικο θορυβο..

Παλι καλα που δεν πηρε μαζι του το κινητο..

Δημοσ.

Ποσο κοστισε τελικη τιμη κ ποια η διαφορα κοστους με το αισθητα ανωτερο note 3 pro;

Παραγγελία 20/3 και στα χέρια μου 22/3.

Τελική τιμή €152,50 με πλαστική θήκη και προστατευτικό οθόνης.

Με ROM που έχει ελληνικά (δεν με ενδιαφέρει αφού το δουλεύω στα αγγλικά).

Θέλω μόνο να του βάλω root και είμαι ok.

Δημοσ.

Γιατι να το κανεις root!!
Δημοσ.

Πολυ γρηγορη παραδοση!

Δημοσ.

Το κινητο, μου ηρθε και μενα προχθες με παραγγελια απο Everbying στα 120 ευρώ. Δεν εχω προλαβει να το πολυψαξω οποτε αναφερω οτι εχω διαπιστωσει μεχρι στιγμης

-) Απο θεμα gps δεν παιζεται!! Κατεβασα το gps test και κλειδωσε 9 δορυφορους σε 3 δευτερολεπτα!!

-) Δεν εχεις δυνατοτητα στην φωτογραφική να επιλεξεις αναλυση φωτογραφιας. Η μονη επιλογή που εχει ειναι να αλλαξεις το ευρος της οθονης απο 4:3 σε 16:9. Ενδεχομενως η εκαστοτε επιλογή να ρυθμιζει και τα megapixels της καμερας. Απο κει και περα εχει διαφορες επιλογες για iso,hdr,φίλτρα κλπ..... 

-) Ενω το φλας του ειναι ιδιαιτερο δυνατο (σαν φακος π.χ σκοτώνει!) αυτο δεν μετουσιωνεται απαραιτητα σε καλες φωτογραφιες με χαμηλο φωτισμο. Ισως να διορθωνεται με καποιες ρυμθισεις ή after εφαρμογες, δεν το εχω ψαξει ακομα. Μιλαω απλα για τις εργοστασιακες ρυθμισεις.

-) Μπαταρια. Οταν το ανοιξα ειχε 50% μεσα. Εκανα τις βασικες ρυθμισεις (γλωσσα/ημερομηνια) και μετα το εκλεισα και μπηκε για φορτιση. Στο 100% εφτασε μετά απο περιπου 25 λεπτά. Αφου ανοιχτηκε το εχω παει γονατο για να ελεγξω οτι σας γραφω πανω (gps,καμερα κ.α), με κατεβασματα απο playstore, με wifi ενεργο ,με φακους, με πειραματα σε φωτεινοτητα και ειναι αυτή την στιγμή στο 83%. Ολα αυτα περιπου σε 4-4μιση ωρες πασπατεμα.

-) δεν εχω προλαβει να ενεργοποιησω το 4G απο την Vodafone ακομα για να πω εντυπωσεις περι αυτού.

-) εντυπωση μου εκανε η ελευθερη μνημη RAM σε standby mode. Κυμαινεται απο 700 εως 950mb με το τηλεφωνο γυμνο. Προφανως τρεχουν εφαρμογες απο πισω που θεωρω οτι το κλεισιμο τους ισως να βελτιωσει ακομα περισσοτερο την μπαταρια.

Περαιτερω με νεοτερο........ B)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατι να το κανεις root!!

Titanium backup ...

Edit: του έβαλα αυτή: http://forum.xda-developers.com/redmi-3/development/rom-miui-v7-1-3-0-pre-rooted-gapps-t3327352

Είναι νεότερη (7.1.3.0) από αυτή που φορούσε (7.1.1.0.0), έχει ελληνικά και είναι pre-rooted.  Και δεν θέλει unlocked bootloader.

Επεξ/σία από papars
Δημοσ.

Titanium backup ...

Υπαρχει λυση και χωρις root και ειναι και καλυτερο.

Helium - App Sync and Backup

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koushikdutta.backup&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dhelium+backup&pcampaignid=APPU_1_Hf7yVofuC8Li6ASU8quYCw

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...