Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Redmi Note 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Ήθελα να μάθω εάν κανείς έχει από εσάς αυτό το κινητό xiaomi redmi note 2 και αν αξίζει να το αγοράσω. Ζεσταίνετε? Κολλάει καθόλου? Βγάζει καλές φωτογραφίες? Από μπαταρία πως τα πάει?

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω άλλο θέμα, ψάχνω και εγώ το 2 ή το 2 pro αλλά έχω μπερδευτεί με τα μοντέλα - ποιο κάνει για Ελλάδα;

Προτιμώ το 2 από το 3 λόγω του ότι είναι αρκετά φτηνότερο και οι rom του είναι αρκετά ώριμες.

Δημοσ.

Οι ρομ είναι ίδιες αρκεί να ξεκλεισωαεις τον bootloader του 3!

Τωρα για τα λεφτά οκ δίκαιο έχεις αλλά έχει πολύ μικρή διαφορά από το note 3 και κλτρα περίμενε 1 μήνα πχ να μαζέψεις 10 ευρο γτ τόση είναι η διαφορά και να το παρεις!

Είναι σε όλα κλτρο εκτός την sd card!

Τώρα αμα πάρεις το 2 να προτιμήσεις το prime και το FDD μοντέλο που είναι για την διεθνή αγορά και θα πιάνει 4G σίγουρα! Βέβαια υπάρχουν τρόποι να ξεκλειδωσεις και το TDD αλλά δν το έχω ψάξει και δν ξέρω οπότε κλτρα μην ρισκάρεις για λίγα ευρο!

• Like 1
Δημοσ.

ΟΚ με έψησες για το 3, Δεν θέλω να δώσω πάνω από €150. Με ενδιαφέρει το 5" οπότε μιλάω για το απλό όχι το NOTE.

Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω; 

Δημοσ.

ΟΚ με έψησες για το 3, Δεν θέλω να δώσω πάνω από €150. Με ενδιαφέρει το 5" οπότε μιλάω για το απλό όχι το NOTE.

Αν το παρεις απο εξω να τους πεις να σου βαλουν τα Ελληνικα.

Και να ειναι το FDD.

Εγω το πηρα στην γυναικα μου απο Ελλαδα σε χρυσο και ειναι πανεμορφο.

Το μονο κακο ειναι οτι δεν βρισκεις ευκολα θηκες.

Αλλα μπορεις να του βαλεις απο το Xiaomi m4i/m4c που ταιριαζουν με το Xiaomi redmi 3.

Δημοσ.

ΟΚ με έψησες για το 3, Δεν θέλω να δώσω πάνω από €150. Με ενδιαφέρει το 5" οπότε μιλάω για το απλό όχι το NOTE.

. Γράφει note στον τίτλο του θέματος!

Και δν νμζω να χρειάζεται κάτι αρκεί να το παρεις από το "σωστό" κινεζομαγαζο

• Like 2
Δημοσ.

Λόγω κόστους πήγα στο απλό 3 και όχι σε αυτό του θέματος.

Έκανα παραγγελία από το vickmall (από Ευρώπη) σε χρυσό.  Για να δούμε...

Ευχαριστώ για την βοήθεια να πάρω απόφαση.

Δημοσ.

Λόγω κόστους πήγα στο απλό 3 και όχι σε αυτό του θέματος.

Έκανα παραγγελία από το vickmall (από Ευρώπη) σε χρυσό.  Για να δούμε...

Ευχαριστώ για την βοήθεια να πάρω απόφαση.

Ποσο κοστισε τελικη τιμη κ ποια η διαφορα κοστους με το αισθητα ανωτερο note 3 pro;

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Ήθελα να μάθω εάν κανείς έχει από εσάς αυτό το κινητό xiaomi redmi note 2 και αν αξίζει να το αγοράσω. Ζεσταίνετε? Κολλάει καθόλου? Βγάζει καλές φωτογραφίες? Από μπαταρία πως τα πάει?

Γεια και από εμένα.

Λοιπόν, δεν θα απαντήσω ευθέως στην ερώτησή σου μιας και ΔΕΝ ΕΧΩ το xiaomi για το οποίο ρωτάς.

Έτυχε όμως να μου κάνουν δώρο ένα κινέζικο Ulefone Paris.  Λοιπόν η εμπειρία μου από τα κινέζικα smartphones, τα οποία πολλοί ισχυρίζονται ότι είναι αρκετά καλές ευκαιρίες, είναι η εξής:

Τονίζω ιδιαίτερα ότι:

1. Το πρόσεχα σαν τα μάτια μου από πτώσεις, υγρασία κτλ.
  2. Το φόρτιζα κλειστό, σε πολύπριζο ασφαλείας apc.

Μια μέρα, το φόρτησα το πρωί, και αφού το άνοιξα το μεσημέρι το άφησα στην αναμονή.

Έπειτα από 1 ώρα άκουσα μια αναπάντητη. Μόλις πήγα να δω ποιος με κάλεσε, όταν το έπιασα στα χέρια μου έβραζε κυριολεκτικά!

Επίσης κόλλησε (η οθόνη δεν ανταποκρινότανε) και είδα ότι η μπαταρία είχε πέσει πολύ χαμηλά (από 100% που είχε το πρωί). Σημειώνω ότι η μπαταρία είναι 2250 mh... Μου έδωσε την εντύπωση ότι "έτρεχε στο 100%" συνέχεια από όταν το άφησα στην αναμονή αν και μάλλον κάποιο βραχυκύκλωμα θα έγινε ή η μπαταρία κάτι έπαθε.

Για να μην τα πολυλογώ, από εκείνη τη στιγμή και έπειτα, αφού το άφησα να κρυώσει κτλ κτλ, το φόρτησα πάλι αλλά όταν το ξανάνοιξα δεν μπόρεσα να εισέλθω μιας και η οθόνη δεν ανταποκρινότανε (αν και έδειχνε κανονικά). Επίσης η μπαταρία αποφορτιζότανε σχεδόν αμέσως...

Τα θεωρώ επικίνδυνα πλέον. Καλύτερα κάτι ακριβότερο (και επώνυμο) και να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου.

Το συγκεκριμένο Ulefone Paris άντεξε 3 εβδομάδες και μου το έδωσαν δώρο (συσκευασμένο, με τις ζελατίνες κτλ, παραγγελία αν θυμάμαι καλά από gearbest). Μου κάνει εντύπωση πάντως το γεγονός ότι δεν είχε ούτε ένα χαρτάκι μέσα στη συσκευασία του σχετικά με εγγυήσεις...

(Στη θέση σου, αν μπορούσα θα ακύρωνα την παραγγελία)

Καλή επιλογή.

Δημοσ.

Μη συγκρίνεις τα Ulefone με τα xiaomi. Η Xiaomi δεν βγάζει τηλέφωνα του κιλού κι επίσης δεν βγάζει μόνο τηλέφωνα. Σκέψου ότι μόνο για να πάρει το mi.com έδωσε 3.6 εκατομμύρια δολάρια!

Δημοσ.

Γεια και από εμένα.

Λοιπόν, δεν θα απαντήσω ευθέως στην ερώτησή σου μιας και ΔΕΝ ΕΧΩ το xiaomi για το οποίο ρωτάς.

Έτυχε όμως να μου κάνουν δώρο ένα κινέζικο Ulefone Paris. Λοιπόν η εμπειρία μου από τα κινέζικα smartphones, τα οποία πολλοί ισχυρίζονται ότι είναι αρκετά καλές ευκαιρίες, είναι η εξής:

Τονίζω ιδιαίτερα ότι:

• Το πρόσεχα σαν τα μάτια μου από πτώσεις, υγρασία κτλ.
  • Το φόρτιζα κλειστό, σε πολύπριζο ασφαλείας apc.
Μια μέρα, το φόρτησα το πρωί, και αφού το άνοιξα το μεσημέρι το άφησα στην αναμονή.

Έπειτα από 1 ώρα άκουσα μια αναπάντητη. Μόλις πήγα να δω ποιος με κάλεσε, όταν το έπιασα στα χέρια μου έβραζε κυριολεκτικά!

Επίσης κόλλησε (η οθόνη δεν ανταποκρινότανε) και είδα ότι η μπαταρία είχε πέσει πολύ χαμηλά (από 100% που είχε το πρωί). Σημειώνω ότι η μπαταρία είναι 2250 mh... Μου έδωσε την εντύπωση ότι "έτρεχε στο 100%" συνέχεια από όταν το άφησα στην αναμονή αν και μάλλον κάποιο βραχυκύκλωμα θα έγινε ή η μπαταρία κάτι έπαθε.

Για να μην τα πολυλογώ, από εκείνη τη στιγμή και έπειτα, αφού το άφησα να κρυώσει κτλ κτλ, το φόρτησα πάλι αλλά όταν το ξανάνοιξα δεν μπόρεσα να εισέλθω μιας και η οθόνη δεν ανταποκρινότανε (αν και έδειχνε κανονικά). Επίσης η μπαταρία αποφορτιζότανε σχεδόν αμέσως...

Τα θεωρώ επικίνδυνα πλέον. Καλύτερα κάτι ακριβότερο (και επώνυμο) και να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου.

Το συγκεκριμένο Ulefone Paris άντεξε 3 εβδομάδες και μου το έδωσαν δώρο (συσκευασμένο, με τις ζελατίνες κτλ, παραγγελία αν θυμάμαι καλά από gearbest). Μου κάνει εντύπωση πάντως το γεγονός ότι δεν είχε ούτε ένα χαρτάκι μέσα στη συσκευασία του σχετικά με εγγυήσεις...

Καλή επιλογή.

Επειδη σου κανανε δωρο το Ulefone Paris που ειναι κινητο του "κιλου" δεν σημαινει οτι ειναι ολα το ιδιω.

Υπαρχουν και σοβαρες εταιρειες.

Οποτε για εμενα η εμπειρια σου ειναι κατα το ημισυ ακυρη.

Δημοσ.

Ok καμία αντίρρηση! Είπα και στην αρχή ότι δεν είχα ποτέ xiaomi και μπορεί ( μακάρι )  όχι μόνο να μην είναι επικίνδυνα αλλά να είναι και καλύτερα από πολλά επώνυμα. Όμως υπάρχει ένα ρίσκο όταν μια μάρκα είναι κάπως .... μη αναγνωρισμένη σε σχέση με άλλες όπως samsung, nokia, lg κτλ.

Μπορεί να μη βγει και τόσο καλό το "καρπούζι".

Άλλωστε δεν ξέρω αν η ulefone τα βγάζει με το κιλό ενώ η xiaomi τα έχει χειροποίητα όπως λες.

Δημοσ.

Δεν ειχα ποτε ulefone οποτε δεν μπορω να σου πω καποια εμπειρια σχετικη αλλα ειχα (και προς το παρον εχω μεχρι να ερθει το xiaomi redmi 3 που αγορασα) samsung και μετα απο 1 χρονο περιπου (εννοειται οτι προσεχα και ακολουθουσα τους κανονες φορτισης) φουσκωσε η μπαταρια του. Μαλιστα οταν αγορασα μπαταρια για να την αντικαταστησω ο τυπος απο την εταιρεια (δεν θυμαμαι το ονομα της) μου ειπε οτι ειναι σχετικα συχνα τα φαινομενα αυτα στο συγκεκριμενο τυπο μπαταριας. Δυστυχως ειναι και λογικο επακολουθο οταν η τεχνολογια φθηναινει να χαμηλωνει και ο ποιοτικος ελεγχος αλλα αυτα γινονται και στις επωνημες εταιρειες.

Δημοσ.

Γεια και από εμένα.

Έτυχε όμως να μου κάνουν δώρο ένα κινέζικο Ulefone Paris. Λοιπόν η εμπειρία μου από τα κινέζικα smartphones, τα οποία πολλοί ισχυρίζονται ότι είναι αρκετά καλές ευκαιρίες, είναι η εξής:

Τονίζω ιδιαίτερα ότι:

• Το πρόσεχα σαν τα μάτια μου από πτώσεις, υγρασία κτλ.
  • Το φόρτιζα κλειστό, σε πολύπριζο ασφαλείας apc.

Καλή επιλογή.

Ποσα amper ηταν ο φορτιστης?(Μηπως ηταν και απο αυτους τους πλακε που μπαινει καλωδιο usb μεσα?

Εαν και δεν ειχα ulephone ποτε εχω παρατηρησει πως τα φθηνα κινεζικα ερχοντε με τον τυπο του φορτιστη που αναφερω παραπανω.

Δοκιμασε να το δουλεψεις με κανεναν παλιοτερο επωνυμο φορτιστη(κανενα sony/samsung/lumia) και πιθανων να σου λυθουν ολα τα προβληματα που σου παρουσιαζει.

Οσο αφορα τα κινεζικα.Τα lenovo/xiaomi/huawei/zte/meizu ειναι σιγουρα τιμιοτατα και τουλαχιστων εφαμιλλα με αντιστοιχα samsung/lg κοκ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...