Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδεια θα ηθελα να  σας ρωτησω κατι,εκανα paysafecard account στο site και επειδη πουλησα κατι πραγματα σε ενα game, μαζεψα 250 ευρο και δεν ξερω αν μπορω αυτα τα λευτα να τα ρευστοποιησω καπως ή τουλαχιστον να αγορασω κατι με αυτα.Σας Παρακαλω οποιος ξερει κατι να με βοηθησει.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Απ'οτι ξερω δεν γινεται να ρευστοποιηθουν. Μονο εαν συνενοηθεις με καποιον που εμπιστευεσε να του δωσεις κωδικο PaySafe για να αγορασει in game πραγματα (οπως ειναι τα skins στο CS:GO). Θελει ψαξιμο παντως γιατι μπορουν να σε κλεψουν.. πρεπει να ειναι γνωστος σου για να το κανετε χερι με χερι.

Δημοσ.

Πώς λειτουργεί η επιστροφή υπολοίπου paysafecard;

Μπορούμε να σάς επιστρέψουμε το υπόλοιπο της paysafecard σας. Θα χρειαστείτε τα ακόλουθα στοιχεία και έγγραφα για την online αίτηση επιστροφής ποσού:

• Τα στοιχεία του τραπεζικού σας λογαριασμού (όνομα τράπεζας, IBAN, BIC)
  • Αντίγραφο των σχετικών PINs της paysafecard

Λοιπά έγγραφα που θα χρειαστούν:

• Ένα αντίγραφο ενός αποδεικτικού ταυτότητας με φωτογραφία (π.χ. διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης ή αστυνομική ταυτότητα - και τις 2 όψεις)
  • Ένα αποδεικτικό της διεύθυνσης κατοικίας σας (π.χ. λογαριασμός ρεύματος, βεβαίωση διεύθυνσης από δημόσια αρχή, φορολογική βεβαίωση κ.λπ.)

Παρακαλούμε έχετε υπόψη ότι για την επιστροφή απαιτείται τέλος επεξεργασίας ύψους 7,50 EUR το οποίο αφαιρείται από το υπόλοιπό σας. Για την επεξεργασία της αίτησης επιστροφής απαιτούνται συνήθως έως 11 εργάσιμες ημέρες.

Δεν καταλαβαινω πως γινεται να πληρωσω καπου με αυτα τα λευτα,απλα εβαλα τα πινς στον λογαριασμο και τωρα δεν ξερω πως θα τα χρησιμοποιησω...

Δημοσ.

Μην αγχώνεσαι. Φυσικά και μπορείς να τα ρευστοποιήσεις τα λεφτά από το paysafe account σου, ζητώντας τους να σου τα στείλουν με έμβασμα σε τραπεζικό σου λογαριασμό.

Η παραπομπή που έβαλες παραπάνω αναφέρεται στις περιπτώσεις που θέλεις να εξαργυρώσεις το υπόλοιπο από ένα κουπόνι paysafe.

Στην περίπτωσή σου όμως θέλεις να επιστρέψεις το υπόλοιπο από το λογαριασμό σου "my paysafe" (που έχει πολλά pins) και όχι από ένα μόνο κουπόνι μεμονωμένο, οπότε η σωστή διαδικασία περιγράφεται Link.png Site: εδώ .

Πάνω - κάτω τα ίδια είναι και στις δύο περιπτώσεις και με τις ίδιες κρατήσεις.

Πιο παλιά το είχα κάνει για ένα κουπόνι των 50 ευρώ που είχε μπλοκάρει για ανεξήγητο λόγο και μου είχαν στείλει κανονικά τα λεφτά πίσω. Απλά να ξέρεις ότι θα αργήσει λίγο το όλο θέμα μέχρι να ολοκληρωθεί, ίσως και 2 βδομάδες όπως λένε και οι ίδιοι στο site.

Μάλιστα, το e-mail το είχα στείλει στα ελληνικά τότε, γιατί ήξερα ότι υπήρχε και ελληνικό support και δεν νομίζω να έχει αλλάξει αυτό.

Εμένα μου είχαν ζητήσει φωτοτυπία/φωτογραφία της ταυτότητάς μου και από τις 2 όψεις ή παρόμοιου εγγράφου που να με πιστοποιεί και φωτοτυπία/φωτογραφία της σελίδας από το βιβλιάριό μου στην τράπεζα που φαίνονταν τα στοιχεία του δικαιούχου (Ονοματεπώνυμο κτλ.) και τα στοιχεία της τράπεζας (IBAN κτλ.) Απ' ότι βλέπω, τα ίδια ζητούν ακόμα.

Αν τώρα προτιμάς να τα ξοδέψεις σε αγορές ή σε κάποιο στοιχηματικό site κτλ., ας σε κατευθύνουν άλλοι δυμφορουμίτες που γνωρίζουν, γιατί έχω πολύ καιρό να χρησιμοποιήσω paysafe και δεν ξέρω που περνάει πλέον και που όχι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...