Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον θα ηθελα να μου πειτε ποια ειναι η Ξ σωστη εναλλαγη μονιτορ με την τηλεωραση για να βλεπω καμια ταινια απο την amd r9 390 nitro.Μεσα απο το catalyst η να παταω win+p και να αλλαζω απο το μονιτορ που ειναι με dvi συνδεδεμενο στην τηλεωραση που ειναι hdmi?

Επεξ/σία από georsev
Δημοσ.

Γιατί δεν κουμπώνεις και τις 2 (DVI μόνιτορ - HDMI TV) και όποτε θέλεις να δεις ταινία να αλλάζεις το input της TV σε HDMI. 

Θα είναι σαν να έχεις 2 οθόνες στο pc σου, απλά την TV θα την έχεις γυρισμένη στο input που θέλεις.

* Edit * : Εγώ αυτό κάνω τουλάχιστον, απλά κάποιες φορές βγάζω το HDMI απ΄την TV και είμαι με single μόνιτορ.

Δημοσ.

Και οι δυο κουμπομενες ειναι στην καρτα απλα οταν ειχα τα intel hd πατουσα ctr alt f4 δεν θυμαμε και πηγαινε στην τηλεωραση ο ηχος και η εικόνα ενω τωρα πρεπει να αλλαζω εικονα και να πηγαινω να αλλαζω και τον ήχο ξεχωριστά.Δοκιμασα και το win+p που σου βγαζουν τα windows 10 την εναλλαγη των συσκευων αλλα μερικες φορες δεν δουλευει σωστα και πρεπει να βγαζω το hdmi της τηλεόρασης...μεσα απο το catalyst εχει επιλογή για συνδεση eyefinitive το δοκιμασα αλλα δεν με βολευει για καποια Προγράμματα διοτι στο full screen μου το βγαζει μισο στο μονιτορ και το αλλο μισο στην τν.Αυτο που κανεις εσυ απο που το αλλαζεις το input?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...