Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να ρωτήσω μερικά πράγματα για θέματα internet σε Νέα Σμύρνη.

Πριν περίπου 1 Χρόνο άρχισα σύνδεση με την HOL για 24αρι internet ADSL και έπιανα κάπου 12/0.8 down/up στις αρχές. Με τον καιρό παρατήρησα την ταχύτητα να πέφτει και τώρα έχει φτάσει στα 8/0.7. Επικοινώνησα με την HOL και μετά από ώρα βγάζοντας/βάζοντας τηλέφωνα και αλλάζοντας router και καλώδια, μου είπε ο τεχνικός από το τηλέφωνο ότι μάλλον έχει θέμα η γραμμή και θα στείλουν αύριο τεχνικό στο σπίτι να το κοιτάξει. Τώρα θέλω να ρωτήσω, είναι λογικό να έχω χάσει 4mbps download μέσα σε 1 χρόνο από το πουθενά?Κυρίως η πτώση άρχισε όταν άρχισαν να βάζουν τα νέα ΚΑΦΑΟ εδώ στην Νέα Σμύρνη πριν κάτι μήνες.

Τώρα θέλω να ρωτήσω δεδομένου οτι υπάρχει διαθέσιμο VDSL με χρέωση +10€ αν αξίζει η "αναβάθμιση".Υποθέτω οτι τώρα η σύνδεση είναι μέσω του Αστικού Κέντρου.Αν ζητήσω να μου βάλουν VDSL η σύνδεση θα γίνει μέσω του κοντινότερου ΚΑΦΑΟ? Έχω αρκετά κοντά στο σπίτι με τα κοντινότερα να είναι ένα κάπου στα 30-40m κι ένα στα ~100m. Έχει κανένας άλλος VDSL από HOL σε Νέα Σμύρνη ή από HOL γενικότερα να μου πει εντυπώσεις?

Τέλος, δεδομένου οτι αύριο θα στείλουν τεχνικό, επειδή δεν έχω πολλές γνώσεις πάνω στο θέμα, θα μπορούσε κανείς να με συμβουλέψει τι/(αν) πρέπει να τον ρωτήσω (κάτι) για την σύνδεση.

Δημοσ.

Φιλε μου δεν ειμαι απο την περιοχη σου,αλλα ενα θα σου πω...

Το σκοταδι ειναι το adsl και η μερα το Vdsl2.....

Πραγματικα δεν θα πιστευεις αυτο που θα εχεις στην διαθεση σου...Ταινια που ηθελα 4 με 5 ωρες,τωρα σε 8 λεπτα και πολυ λεω ισως....

Αν αυτα τα 10 ευρω,δεν θα σου λειψουν η δεν θα σου στερησουν κατι αλλο,βαλτο με κλειστα ΜΑΤΙΑΑΑΑΑ...

Μην τον ρωτησεις τιποτα,απλα αλλαξε συνδεση..βαλε Vdsl...

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε μου δεν ειμαι απο την περιοχη σου,αλλα ενα θα σου πω...

Το σκοταδι ειναι το adsl και η μερα το Vdsl2.....

Πραγματικα δεν θα πιστευεις αυτο που θα εχεις στην διαθεση σου...Ταινια που ηθελα 4 με 5 ωρες,τωρα σε 8 λεπτα και πολυ λεω ισως....

Αν αυτα τα 10 ευρω,δεν θα σου λειψουν η δεν θα σου στερησουν κατι αλλο,βαλτο με κλειστα ΜΑΤΙΑΑΑΑΑ...

Μην τον ρωτησεις τιποτα,απλα αλλαξε συνδεση..βαλε Vdsl...

Ευχαριστώ για την απάντηση. Ψάχνοντας κάμποσες ώρες στο forum από οτι κατάλαβα μάλλον όντως το asdl με το vdsl έχουν τεράστια διαφορά.Αρχικά σκέφτηκα οτι αν δεν πιάνω ούτε τα μισά από τα 24 τι θα με κάνει να πιάνω 40-50, αλλά μετά από κάμποσα χρήσιμα και καλοφτιαγμένα θέματα του forum, μπορώ να πω οτι ξεκαθαρίστηκαν πολύ τα πράγματα στο μυαλό μου. Απλά στα περισσότερα θέματα βλέπω για ΟΤΕ,Wind,Cyta και πολύ σπάνια για εμπειρίες από πελάτες της HOL/Vodafone οπότε θέλησα να δω αν ξέρει κανείς από προσωπική εμπειρία. Δεδομένου οτι χρησιμοποιώ αρκετές ώρες τη μέρα το internet μάλλον το VDSL μοιάζει για την μόνη λύση.

Δημοσ.

Το θεμα εταιριας ειναι μεγαλο και ο καθενας εχει την γνωμη του και το δικιο του...Το καθε καλο η κακο για καποιον ,ειναι το αντιθετο για καποιον αλλον..

Προσωπικα εγω,μετα απο 1+ χρονο στην Hol,δεν την αλλαζω με τιποτα...

Ημουν τυχερος,επεσα στην περιπτωση,τι να πω...σχεδον 10 χρονια ΟΤΕ,καμια 5 σε FORTHNET ,δεν περασα καλα...

Πληρωνα χωρις να παρω...Αλλοι θα πουν το αντιθετο...εσυ εχεις το χρημα και εσυ θα δεις...

• Super Moderators
Δημοσ.

Από την στιγμή που θα παίζεις από τις νέες καμπίνες κι όχι από Αστικό Κέντρο (Α/Κ), προς το παρόν ο ISP δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο...

Αργότερα που θα έχει σημαντικά περισσότερος κόσμος VDSL (από καμπίνα) και ο ISP δεν αναβαθμίζει τα κυκλώματα με εξωτερικό για να ανταποκριθεί στον όγκο θα φανεί πρόβλημα...

Να ζητήσεις vdsl μέσω "χονδρικής", να το τονίζεις και να επιμένεις μόνο για αυτό, αλλά έτσι κι αλλιώς λόγω απόστασης η διαθεσιμότητα θα είναι αποκλειστικά μέσω καμπίνας...

• Like 1
Δημοσ.

Το θεμα εταιριας ειναι μεγαλο και ο καθενας εχει την γνωμη του και το δικιο του...Το καθε καλο η κακο για καποιον ,ειναι το αντιθετο για καποιον αλλον..

Προσωπικα εγω,μετα απο 1+ χρονο στην Hol,δεν την αλλαζω με τιποτα...

Ημουν τυχερος,επεσα στην περιπτωση,τι να πω...σχεδον 10 χρονια ΟΤΕ,καμια 5 σε FORTHNET ,δεν περασα καλα...[/size]

Πληρωνα χωρις να παρω...Αλλοι θα πουν το αντιθετο...εσυ εχεις το χρημα και εσυ θα δεις...[/size]

Ήμουν στον ΟΤΕ μέχρι πριν 1 χρόνο και ενώ η εξυπηρέτηση κι όλα ήταν πολύ καλά (μέχρι και το router τους κράτησα γιατί πιάνει πιο καλά το wi-fi από αυτό της HOL), οι τιμές δυστυχώς ήταν υψηλές. Πριν από τον ΟΤΕ σε Forthnet θα ήμουν τυχερός αν δεν έπεφτε το Internet κάθε 2 ώρες. Για την ώρα με την HOL από θέματα εξυπηρέτησης όλα καλά. Λίγο η ταχύτητα του internet με έχει πειράξει που έχει πέσει, αλλά ελπίζω βάζοντας VDSL να φτιάξουν. Αν επιτρέπεται τι ταχύτητες πιάνεις από VDSL μέσω HOL?

Από την στιγμή που θα παίζεις από τις νέες καμπίνες κι όχι από Αστικό Κέντρο (Α/Κ), προς το παρόν ο ISP δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο...

Αργότερα που θα έχει σημαντικά περισσότερος κόσμος VDSL (από καμπίνα) και ο ISP δεν αναβαθμίζει τα κυκλώματα με εξωτερικό για να ανταποκριθεί στον όγκο θα φανεί πρόβλημα...

Να ζητήσεις vdsl μέσω "χονδρικής", να το τονίζεις και να επιμένεις μόνο για αυτό, αλλά έτσι κι αλλιώς λόγω απόστασης η διαθεσιμότητα θα είναι αποκλειστικά μέσω καμπίνας...

Το "μέσω χονδρικής" εννοείς για θέμα τιμής ή "μέσω χονδρικής" σημαίνει να συνδεθώ με καμπίνα και όχι Α/Κ?

Δημοσ.

Μέσω χονδρικής είανι γιατι αν είσαι πάνω απο 1 χλμ ουσιαστικά παίρνεις internet απο τον οτε και πληρώνεις τη hol

Οπότε αυτό πρέπει να το ζητήσω ή λόγω απόστασης θα μου δώσουν έτσι internet έτσι κι αλλιώς?

Δημοσ.

στη νεα σμυρνη και εγβ με forhnet εχω το ιδιο προβλημα με τη ταχυτητα 

ξεκινησα στα 12 και εχω πεσει στα 7,5 .. 

αυτο με τη χονδρικη δε το καταλαβα... απο τη καμπινα κατω απο το σπιτι σου δε σου δινουν τη vdsl?

• Super Moderators
Δημοσ.

αυτο με τη χονδρικη δε το καταλαβα... απο τη καμπινα κατω απο το σπιτι σου δε σου δινουν τη vdsl?

Ναι, αλλά επειδή η καμπίνα είναι του ΟΤΕ ο εναλλακτικός την μισθώνει από αυτόν και ύστερα στην προσφέρει γι' αυτό το λένε "χονδρική"...

• Like 2
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια παιδιά. Τελικά θα βάλω VDSL από Δευτέρα, ας ελπίσω να μην έχω θέματα με μέρες χωρίς internet κι ελπίζω για 50αρία από δω και πέρα  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια παιδιά. Τελικά θα βάλω VDSL από Δευτέρα, ας ελπίσω να μην έχω θέματα με μέρες χωρίς internet κι ελπίζω για 50αρία από δω και πέρα   :-D

Αν τα μετρα ειναι αυτα που ειπες,αν η γραμμη σου ειναι καλη και κουμπωσεις 50αρι,το γελιο δεν θα φυγει για πολλες μερες απο το προσωπο σου...χαχαχαχα

Εγω ημουν σχεδον 13,14 χρονια με ταχυτητα που εφτανε τα 1,2ΚΒs και περνω να δωσω ξανα βλαβη και μου λενε απο hol οτι εχουμε πλεον vdsl στην περιοχη,ρωταω χρηματα και λεω ας το κανω....

Γυρνανε μετα απο μερες απο την δουλεια και καθομαι λιγο να χαζεψω και λεω δεν ριχνω μια ματια να δω .....Και βλεπω το νουμερο 45.000+ και πεταγομαι και φωναζα σαν μικρο παιδι....Τρελαθηκα...

Μετα απο λιγη ωρα που καταλαβα κα ικαλα τι κανει,εφυγααααααααα χαχαχαχαχα τωρα πλεον κλειδωμενος στα 49.000+.πιστευω οτι ειμαι αρχοντας..

• Like 2
Δημοσ.

Αν τα μετρα ειναι αυτα που ειπες,αν η γραμμη σου ειναι καλη και κουμπωσεις 50αρι,το γελιο δεν θα φυγει για πολλες μερες απο το προσωπο σου...χαχαχαχα

Εγω ημουν σχεδον 13,14 χρονια με ταχυτητα που εφτανε τα 1,2ΚΒs και περνω να δωσω ξανα βλαβη και μου λενε απο hol οτι εχουμε πλεον vdsl στην περιοχη,ρωταω χρηματα και λεω ας το κανω....

Γυρνανε μετα απο μερες απο την δουλεια και καθομαι λιγο να χαζεψω και λεω δεν ριχνω μια ματια να δω .....Και βλεπω το νουμερο 45.000+ και πεταγομαι και φωναζα σαν μικρο παιδι....Τρελαθηκα...

Μετα απο λιγη ωρα που καταλαβα κα ικαλα τι κανει,εφυγααααααααα χαχαχαχαχα τωρα πλεον κλειδωμενος στα 49.000+.πιστευω οτι ειμαι αρχοντας..

χαχαχαχα άντε να δούμε. Τα τελευταία χρόνια με συγκινούσαν κάτι μέρες που έπιανα 1.5MBps από τα συνηθισμένα 1.2-1.3. Άσχετα από τον τελευταίο μισό-ένα χρόνο που ζήτημα να δω 1MBps.Μόλις δω 45mbps+ πιστεύω κι εγώ θα πηδάω από χαρά 

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επιτέλους σήμερα έγινε η αλλαγή σε VDSL μετά από αρκετές μέρες αναμονή!

Για την ώρα είμαι πανευτυχής με τις ταχύτητες που πιάνει!

bfkrc7.jpg

Τα νούμερα πέρα των ταχυτήτων είναι καλά??? γιατί δεν έχω την παραμικρή ιδέα τι είναι τα περισσότερα από αυτά πέρα των 4 πρώτων.

• Like 1
Δημοσ.

Επιτέλους σήμερα έγινε η αλλαγή σε VDSL μετά από αρκετές μέρες αναμονή!

Για την ώρα είμαι πανευτυχής με τις ταχύτητες που πιάνει!

bfkrc7.jpg

Τα νούμερα πέρα των ταχυτήτων είναι καλά??? γιατί δεν έχω την παραμικρή ιδέα τι είναι τα περισσότερα από αυτά πέρα των 4 πρώτων.

Καλημερα και καλα ταξιδια πλεον,χαχαχαχα θα βαρεθεις πλεον..χαχαχα οτι σου ειπα,50αρι καρφωτο..

Μια χαρα εισαι,απλα θα το δεις οτι συντομα θα αλλαξεις ρουτερ,δεν θελω να σε χαλασω,αλλα ...Δεεν το εχει το zte,ηδη βγαζει αρνητικες τιμες στο power Down,,,,

Και που να δεις οταν θα ριξεις σιγα σιγα ,ασυρματες συσκευες πανω του,χαχαχα σαλατα θα τις χανει και θα τις βρισκει μετα απο 5 λεπτα....

2 Μοντεμ μου αλλαξαν και τιποτα,τελικα πηρα ενα εμποριου και ηρεμησα..

Επισης παρε τηλ την Hol τηλ να σου το κανει FAST-FAST Και το up και το down....εχει μεγαλη διαφορα στα παιχνιδια...

Και οταν αλλαξεις μοντεμ(γιατι θα αλλαξεις) θα δεις οτι snr δεν ειναι 17,αλλα πιο χαμηλα,το zte εχει μια ταση να δινει απο +2 μεχρι +3

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...