Fulgore Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Εχει και κανενα δυο ακομα βλεπω 600ρια Watt Bequiet και Enermax/evga στα λεφτα αυτα αλλα δεν ξερω αν αξιζουν.
geka7 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Προχωρησα στην αγορα corsair vs 550w αλλα το προβλημα παραμενει δυστυχως. Δοκιμασα την καρτα σε αλλο υπολογιστη και δουλεψε μονο στην hdmi θυρα του κι οχι στη dvi. (πρεπει να αναφερω μαλλον τη m/b μου asus p5k και επεξεργαστη core2 duo e6750 2.66ghz) Καμια προταση;
Sheogorath Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Άσχημο τροφοδοτικό πήρες, τόσα ωραία σου προτείναμε... Μάλλον προβληματική κάρτα. Μίλα με πωλητή. 2
Fulgore Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Άσχημο τροφοδοτικό πήρες, τόσα ωραία σου προτείναμε... Μάλλον προβληματική κάρτα. Μίλα με πωλητή. Κλασσικη περιπτωση βλαβης αγαπητε.Αλλωστε ολως τυχαιως βλεπεις τι μαρκα ειναι το εν λογω τροφοδοτικο και ποια γνωστη και μεγαλη αλυσιδα φερνει μονο Corsair τροφοδοτικα μαζι με δικια της μαρκα 2
Whitefanged Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Κλασσικη περιπτωση βλαβης αγαπητε.Αλλωστε ολως τυχαιως βλεπεις τι μαρκα ειναι το εν λογω τροφοδοτικο και ποια γνωστη και μεγαλη αλυσιδα φερνει μονο Corsair τροφοδοτικα μαζι με δικια της μαρκα Που έλα μωρέ το ίδιο είναι απλά δε λέει corsair απ'έξω.
geka7 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δεν μπορεσα να βρω αλλο ετοιμοπαραδοτο δυστυχως...
geka7 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Ετοιμοπαραδοτα οχι... πηρα σε 2-3 μαγαζια γνωστα! Μιλαμε παντα γι αυτα που μου προταθηκαν. Ειναι παντως 80+ efficiency εχω σκαλωσει με τη καρτα το μονο που μενει ειναι να τη δοκιμασω και σε 4x slot που εχει η m/b
bonorov Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Προχωρησα στην αγορα corsair vs 550w αλλα το προβλημα παραμενει δυστυχως. Δοκιμασα την καρτα σε αλλο υπολογιστη και δουλεψε μονο στην hdmi θυρα του κι οχι στη dvi. (πρεπει να αναφερω μαλλον τη m/b μου asus p5k και επεξεργαστη core2 duo e6750 2.66ghz) Καμια προταση; Φιλε αν η καρτα δουλευει μονο στην hdmi εξοδο τοτε η εχει προβλημα το dvi καλωδιο η εχει προβλημα η ιδια η καρτα.Δοκιμασε και καποιο αλλο καλωδιο για σιγουρια και επικοινωνησε με τον πωλητη της καρτας να δεις τι θα κανεις. Το τροφοδοτικο επειδη το ειχα ειναι επιεικως απαραδεκτο.Απο τα χειροτερα επωνυμα τροφοδοτικα που μπορουσες να παρεις.
geka7 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δοκιμαστηκε διαφορετικο καλωδιο και σε αλλη οθονη αλλα δεν εδωσε σημα μονο απο το hdmi οπως ειπα. Οταν λες επιεικως απαραδεκτο; σε ποιο θεμα;
bonorov Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δοκιμαστηκε διαφορετικο καλωδιο και σε αλλη οθονη αλλα δεν εδωσε σημα μονο απο το hdmi οπως ειπα. Οταν λες επιεικως απαραδεκτο; σε ποιο θεμα; Ε τότε έχει θέμα η κάρτα.Ειχα το συγκεκριμένο με μια 280χ και μου έπαιζε μια χαρά για κάνα 5μηνο.Ηξερα ότι είμαι οριακά με 550w+280x αλλά το είχα βρει σε προσφορά.Μετα τους 5 μήνες όταν έπαιζα κάποιο game μου έκανε επανεκκινησεις το pc.Μεχρι που άλλαξα τροφοδοτικό και έχω βρει την υγεία μου.Πηγα στο seasoning sii12 620w και τρέχω αρκετό καιρό την κάρτα με i7 965 3 δίσκους χωρίς το παραμικρό θέμα.Αν μπορείς να πάρεις σαν το δικό μου στο προτείνω.Μακρια από τα vs πάντως είναι ελάχιστα καλύτερα από κινέζικα.Απαραδεκτο να πέφτουν σε απόδοση μέσα σε 5 μηνες
Sheogorath Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Ε τότε έχει θέμα η κάρτα.Ειχα το συγκεκριμένο με μια 280χ και μου έπαιζε μια χαρά για κάνα 5μηνο.Ηξερα ότι είμαι οριακά με 550w+280x αλλά το είχα βρει σε προσφορά.Μετα τους 5 μήνες όταν έπαιζα κάποιο game μου έκανε επανεκκινησεις το pc.Μεχρι που άλλαξα τροφοδοτικό και έχω βρει την υγεία μου.Πηγα στο seasoning sii12 620w και τρέχω αρκετό καιρό την κάρτα με i7 965 3 δίσκους χωρίς το παραμικρό θέμα.Αν μπορείς να πάρεις σαν το δικό μου στο προτείνω.Μακρια από τα vs πάντως είναι ελάχιστα καλύτερα από κινέζικα.Απαραδεκτο να πέφτουν σε απόδοση μέσα σε 5 μηνες Καλά λίγο υπορβολικό για να είναι ο κανόνας, αλλά ναι, είναι οριακά αξιόπιστα. Είναι καλά δηλαδή αλλά δεν έχουν μακροζωία. Εμένα πάντως 2 VS450 και ένα 350 που έχω σε 2ο σύστημα αλλά και σε φίλους, δεν έχουν κανένα θέμα.
bonorov Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Καλά λίγο υπορβολικό για να είναι ο κανόνας, αλλά ναι, είναι οριακά αξιόπιστα. Είναι καλά δηλαδή αλλά δεν έχουν μακροζωία. Εμένα πάντως 2 VS450 και ένα 350 που έχω σε 2ο σύστημα αλλά και σε φίλους, δεν έχουν κανένα θέμα. Ίσως λίγο υποκειμενικη η άποψη μου λόγο εμπειρίας δε λέω.Παντως και στα ξένα φόρουμ που διάβασα λένε τα χειρότερα για την συγκεκριμένη σειρά.Ειναι και σε τι κομμάτι θα πέσεις τελικά άλλοι την βγάζουν χρόνια με turbox τροφοδοτικά χωρίς να τους καεί το σπίτι
geka7 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Τελικα η καρτα δουλεψε κανονικα αλλα δουλευει μονο στη θυρα pci-e 4x και οχι στην 16x !!! Υπαρχει καμια λθση γι αυτο; Εβγαλα την μπαταρια απο τη μητρικη μπας και... αλλα τιποτα !
bonorov Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Τελικα η καρτα δουλεψε κανονικα αλλα δουλευει μονο στη θυρα pci-e 4x και οχι στην 16x !!! Υπαρχει καμια λθση γι αυτο; Εβγαλα την μπαταρια απο τη μητρικη μπας και... αλλα τιποτα !Αν και έχω μπερδευτεί λίγο λογικά έχεις θέμα με την pci της μητρικής.Πριν είχες κάρτα γραφικών σε αυτή τη θύρα και δούλευε;Αν ναι να συνδέσεις την παλιά σου κάρτα να δεις αν δουλεύει ακόμα.Η και καμία δανεικη αν βρεις να την δοκιμάσεις σε αυτή τη θύρα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα