Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα στην παρεα ! πρόσφατα πήρα την r7950 μεταχειρισμενη και δοκιμαζω να την τοποθετησω με το παραπάνω τροφοδοτικό. το psu μου δίνει μια pci-e έξοδο (6pin) τροφοδοσίας για την καρτα και αυτή χρειάζεται δύο. Δοκιμασα να την βάλω με αυτή του τροφοδοτικου & την άλλη που χρειάζεται με ανταπτορα 2 molex σε pci-e αλλά δυστυχώς δεν παίρνω εικόνα. Έχει κανείς καμία ιδεα πέρα από την αλλαγή τροφοδοτικου;

Δημοσ.

Δεν υπάρχει περίπτωση να την σηκώσει αυτό λες ε;

Δοκίμασε πρωτα σε άλλο pc να βεβαιωθούμε ότι δουλεύει η κάρτα. Άμα δουλέψει κανονικά θα ξέρεις τι φταίει ;)

Δημοσ.

Το πιθανότερο όχι, αλλά έστω ότι τη σηκώνει, παίζεις με την τύχη σου πότε θα στη στείλει

αδιάβαστη και φαντάζομαι ότι είναι ήδη εκτός εγγύησης η κάρτα. Για να μην τη κλαις μαζί

με το psu, άλλαξε το.

Δημοσ.

Οκ δεκτό θα γίνει αλλαγή... έχετε κάποιο να προτείνεται;

Δοκίμασες την κάρτα σε άλλο pc να βεβαιώσεις ότι είναι το τροφοδοτικό;
Δημοσ.

Αν ειναι rebranded deer psu οπως υποδηλωνει ο κωδικος, οχι με 260 βαττ τροφοδοτικο δεν την σηκωνει. Γιατι τοσα ειναι.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχω βρει ακόμα να τη δοκιμασω σε άλλο υπολογιστή.

Το θεμα ειναι οτι το τροφοδοτικο πρεπει να το αλλαξεις ουτως ή αλλως.Και απο την παραπανω σου απαντηση το γνωριζεις και εσυ

καλησπέρα στην παρεα ! πρόσφατα πήρα την r7950 μεταχειρισμενη και δοκιμαζω να την τοποθετησω με το παραπάνω τροφοδοτικό. το psu μου δίνει μια pci-e έξοδο (6pin) τροφοδοσίας για την καρτα και αυτή χρειάζεται δύο. Δοκιμασα να την βάλω με αυτή του τροφοδοτικου & την άλλη που χρειάζεται με ανταπτορα 2 molex σε pci-e αλλά δυστυχώς δεν παίρνω εικόνα. Έχει κανείς καμία ιδεα πέρα από την αλλαγή τροφοδοτικου;

Γιατι οπως σωστα αναφερθηκε,ολα αυτα τα τροφοδοτικα της πλακας μπορει να γραφουν ονομαστικα 650 πχ watt αλλα στην πραξη να αποδιδουν 350 watt πχ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...