Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παίδες έχει δοκιμάσει κανείς το σύστημα απόφραξης που έχει το nilfisk ή παρόμοιο για να διαπιστώσει άν κάνει δουλειά;

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Ξεθάβω το θέμα καθώς έχω παραγγείλει το Nilfisk 120. Με ενδιαφέρει πάρα πολύ το αποτέλεσμα με τον αφρόποιητή. Το έχω στο μυαλό μου, νερό - αφρός - ξέβγαλμα - σκούπισμα - έτοιμο. Αξίζει τον κόπο; Μιλάμε για φυσιολογική βρωμιά. 

Δημοσ.

Αν μιλάμε για τον κλασσικό αφροποιητή που περιέχεται στην συσκευασία,προσωπικά τον βρίσκω ανεπαρκή ακόμα και σε ελαφριά βρωμιά.

Έχω ένα C125 για να καθαρίζω ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα και πήρα τον συγκεκριμένο που επιτρέπει ρύθμιση πυκνότητας του αφρού.Σαφώς καλύτερο αποτέλεσμα στο πλύσιμο και τολμώ να πώ οτι κάνω οικονομία και στο σαπούνι.

• Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, gorillas είπε

Ξεθάβω το θέμα καθώς έχω παραγγείλει το Nilfisk 120. Με ενδιαφέρει πάρα πολύ το αποτέλεσμα με τον αφρόποιητή. Το έχω στο μυαλό μου, νερό - αφρός - ξέβγαλμα - σκούπισμα - έτοιμο. Αξίζει τον κόπο; Μιλάμε για φυσιολογική βρωμιά. 

Αυτός που έχει μέσα δεν κάνει τίποτα τζάμπα σαπούνι θα χαλάσει.

Εγω όπως και πολλοί άλλοι έχουμε πάρει από εδώ https://mjjc.com/ και είναι εξαιρετικός.

Να ξέρεις πάντως ότι αν δεν βάλεις σφουγγάρι πάνω στο αμάξι δεν θα κάνεις καλή δουλειά.

Τσεκαρε και λίγο το νερό της περιοχής σου,εγώ έχω νερό με πολλά άλατα και με παιδεύει πολύ το στέγνωμα.

• Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 2/4/2018 στις 4:47 ΜΜ, gorillas είπε

Ανεπαρκής ο  αφροποιητής που έρχεται πακέτο . Θα πρέπει να κοιτάξεις για σοβαρό αφροποιητή after market . 

Δημοσ.

Αξίζει να πάρω nilfisk 125 σειρά; Θέλω και για τσιμέντα/πλακες να καθαρίζω και αυτοκινητο για προπλυση/αφρο. 

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα. Και εγώ κοιτάζω για πιεστικό (αυτοκίνητο και μηχανάκι). 

Πήρα σήμερα το karcher k2 classic στα 60€ από το πρακτικερ αλλά το επέστρεψα μετά από λίγο γιατί είναι φτωχό σε εξαρτήματα και λογικά αρκετά αδύναμο. Σκέφτομαι και εγώ κάτι σε nilfisk κάπου 120-140bar.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...