Whitefanged Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Καλά πολλοί παίρνουν και 4790k, 6700k, για τις λίγο μεγαλύτερες συχνότητες από τους non-k και δεν κάνουν oc. Πραγματική αποκάλυψη η επισήμανση σου αδερφέ, ούτε που είχε πάει το μυαλό μου. Απλά ήθελα να τονίσω τις ''διαφορετικές τοποθετήσεις'' του φίλου, ο οποίος τη μια γράφει ότι έχει δικό του ενα 6700κ (σε άλλο νήμα) , μετά ότι έχει ένα κοινόχρηστο (?!?!), στο τέλος ότι το δικό του pc έχει ενα g3258 και έχει άποψη για ρεύματα, serial numbers μνημών, για την σταθερότητα του oc, ΑΛΛΑ δεν κάνει oc γιατί είναι άχρηστο. Μάλλον μόνο εγώ βλέπω το (πιθανό) troll. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Πραγματική αποκάλυψη η επισήμανση σου αδερφέ, ούτε που είχε πάει το μυαλό μου. Απλά ήθελα να τονίσω τις ''διαφορετικές τοποθετήσεις'' του φίλου, ο οποίος τη μια γράφει ότι έχει δικό του ενα 6700κ (σε άλλο νήμα) , μετά ότι έχει ένα κοινόχρηστο (?!?!), στο τέλος ότι το δικό του pc έχει ενα g3258 και έχει άποψη για ρεύματα, serial numbers μνημών, για την σταθερότητα του oc, ΑΛΛΑ δεν κάνει oc γιατί είναι άχρηστο. Μάλλον μόνο εγώ βλέπω το (πιθανό) troll. Μπορεί και ο λογαριασμός του insomnia να είναι κοινόχρηστος. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RigasGR Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Απ οτι βλεπω εχουμε ειδικους με αποψη, και που ακουμπαω τα χρηματα μου...νταξει δεν βγαζουμε τα ιδια ειμαι πολυ πανω απο το βιοτικό επιπεδο. Και αν ειναι τρολαρισμα αυτα που γραφω ετσει για να λεμε.... Οχι για ίντερνετ εχω τον 6700κ αλλα αργει λιγο στις σελιδες και λεω να παρω αλλον. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Εάν αυτό είναι απάντηση.... Το που δίνεις τα χρήματα σου είναι δικό σου θέμα, για το επίπεδο του καθενός μάλλον δεν μπορείς να κρινεις μιας και δεν γνωρίζεις τον άλλον. Σε όλα που είπαν τα παιδιά συμφωνώ δεν με ενδιαφέρει καν τι εχεις από αυτά ή όχι αλλά οταν βλέπω να ψαχνεσαι με part number και να λες στην ίδια πρόταση δεν κάνω OC ε κάτι δεν κολλάει ρε φίλε, δεν νομίζεις; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Εχω συστημα, υμαρτον.... Αφου θες τα specs Αsrock Fatality Z97 Pro G3258 (και ειπα να τον δωσο, και να παρω εναν 4790Κ) 16 Crucial 1600 Coolermaster Cosmos 1000 EVGA 1000P2 Supernova εναν 850 EVO και μια 280Χ Logitech Master MX και ενα Κ360 Και δεν ειπα οτι με εκραξε κανεις.... Κοιταξε να δεις. Χρηση του υπολογιστη ακομα δεν εχω καταλαβει ποια ειναι και δεν ξερω τελικα τι θα αγορασεις,αλλα αν οντως δεν θες να ασχοληθεις με overclock αγοραστε εστω ενα i5.Ειναι πραγματικα τραγικο να εχεις τροφοδοτικο των 250ευρω που πλεον κοστιζει ακριβοτερα απο μητρικη και επεξεργαστη μαζι.... https://www.skroutz.gr/s/4344534/EVGA-SuperNOVA-1000-P2.html Μια συζητηση αν οντως βοηθαει στο overclock η μητρικη (δεν λεω να ειναι του πεταματου) σε μεγαλο βαθμο, η παιζει σε τι cpu λαχειο εχει καποιος. Μιλαω για μητρικες π.χ MSI XPOWER Z97 παιζουν στα 400+ ευρω και Ζ97 των 150 ευρω. Αν ειναι θα βγαλει π.χ ενας 4790Κ στην MSI 4.8 και στην αλλη θα ταβανωσει στα 4,6 ? Παντα για την ιδια cpu. Επισης αφου δεν σε ενδιαφερει το Oc,οπως εσυ παραδεχεσαι,(ή δεν εχεις κανει δεν ξερω και γω)οι μητρικες των 400ευρω που κολλανε και τις αναφερεις?? Απ οτι βλεπω εχουμε ειδικους με αποψη, και που ακουμπαω τα χρηματα μου...νταξει δεν βγαζουμε τα ιδια ειμαι πολυ πανω απο το βιοτικό επιπεδο. Και αν ειναι τρολαρισμα αυτα που γραφω ετσει για να λεμε.... Οχι για ίντερνετ εχω τον 6700κ αλλα αργει λιγο στις σελιδες και λεω να παρω αλλον. Για τα περι επιπεδου που γραφεις δεν θα τα σχολιασω γιατι θα βγουμε αρκετα εκτως θεματος. Για το πρωτο που γραφεις ομως ειναι αυτο που λεμε θες να τα ακουσεις.... Και εχεις αδικο ή τελος παντως συννενοηση κουκου ρουκου απο αυτα που εχεις γραψει ως τωρα και πας να την πεις και απο πανω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RigasGR Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Το τροφοδοτικο το πηρα 130 ευρω,δεν την ειπα σε κανενα, Ρωτησα αν αξιζει καποιος να επενδυσει σε τετοια κατηγορια. Overclock μονο για το ποσα πιανει τιποτα αλλο και δεν με ενδιαφερει, και το εννοω, ρωτησα και Siicon lottery αμερικη μεριια για ενα διαλεγμενο αλλα ζηταγε κοντα 600 ευρω για 5 και 1.25 σταθερο και να ανοιγει και μεχρι 5.2-5.3 αλλα ναι εκει τα θεωρησα πολλα για μονο για μετρησεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Το τροφοδοτικο το πηρα 130 ευρω,δεν την ειπα σε κανενα, Ρωτησα αν αξιζει καποιος να επενδυσει σε τετοια κατηγορια. Overclock μονο για το ποσα πιανει τιποτα αλλο και δεν με ενδιαφερει, και το εννοω, ρωτησα και Siicon lottery αμερικη μεριια για ενα διαλεγμενο αλλα ζηταγε κοντα 600 ευρω για 5 και 1.25 σταθερο και να ανοιγει και μεχρι 5.2-5.3 αλλα ναι εκει τα θεωρησα πολλα για μονο για μετρησεις. Τελικα εγω δεν εχω καταλαβει ακομα.Τον i7 για ποιο λογο τελικα τον θες???Παιχνιδια???overclocking???Απλα για να υπαρχει??? Και απο ψυξη τι θα κανεις??Για μητρικη αφου εχεις ηδη ψιλο ακριβη https://www.skroutz.gr/s/4986415/Asrock-Fatal1ty-Z97-Professional.html?keyphrase=Fatal1ty+Z97+Professional τις μητρικες των 400ευρω αφου δεν φενεται να ασχολεισαι σοβαρα με το αθλημα τι τις θελεις που ανοιξες και το εν λογω θεμα δεν καταλαβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RigasGR Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Τελικα εγω δεν εχω καταλαβει ακομα.Τον i7 για ποιο λογο τελικα τον θες???Παιχνιδια???overclocking???Απλα για να υπαρχει??? Και απο ψυξη τι θα κανεις??Για μητρικη αφου εχεις ηδη ψιλο ακριβη https://www.skroutz.gr/s/4986415/Asrock-Fatal1ty-Z97-Professional.html?keyphrase=Fatal1ty+Z97+Professional τις μητρικες των 400ευρω αφου δεν φενεται να ασχολεισαι σοβαρα με το αθλημα τι τις θελεις που ανοιξες και το εν λογω θεμα δεν καταλαβα. Παιχνιδια αραια και που, και απλα τον βρηκα σε παρα πολυ καλη τιμη. Ψυξη εχω μια Zalman reseator 240, δεν λεει και πολλα σε σχεση με αλλες , αν και στοn W3670 τον εχει στα 4,2 με 1,215 εχει 35 idle λογικα σε αυτον μαλλον θα καθετε το ιδιο να πω. http://www.zalman.com/eng/product/Product_Read.php?Idx=897 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Επειδή διάβασα από την αρχή το θέμα έχω χάσει την μπάλα γενικότερα τι σύστημα έχεις τι θες να πάρεις, πόσο η όχι κάνεις oc (σε ένα σημείο αναφέρεις ότι η ψυκτρα σου κρατάει τον επεξεργαστή με oc στους τάδε βαθμούς αλλά πιο πάνω λες ότι κάνεις oc μόνο για να δεις τα όρια του επεξεργαστή) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα