Προς το περιεχόμενο

PES3 HELP!!Mayrh othoni kai kollhma!!Παι

papadakn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά θέλω την βοήθειά σας. Έχω αγοράσει το pes3 αυθεντικό αλλά όταν πάω να το τρέξω μου βγάζει τα αρχικά (konami κτλ) και μετά κολλάει σε μια μαύρη οθόνη και δεν δουλεύει τίποτα.Έβαλα και το Patch αλλά πάλι τα ίδια.

Το configuration μου είναι : AMD Athlon XP 1800+,Abit NF7-S ver2,512 ram,GF4 Ti4200 me 45.23 detonatotors...

Δημοσ.
exo sxedon ta idia me sena alla 52.16deton ...gia dokimase

Ase kai egw exw faei friki, stin arxi meta tin 3th agwnistiki mou ekane molis teliwna to paixnidi restart to pc, telika to kseperasa ayto alla twra mou kanei kati pio koufo, exw parei protathlima sthn b katigoria (master league) kai eimai stin A' sthn 6 agwnistiki otan pezo to mats kai telionei kanonika, otan girizi piso kai kanei kai to teleyteo save (auto save) me petaei sto dectop, exw kanei save eytixos ena agwna prin alla kathe pou dokimazo na pexo kai teliono to mats mou kanei sinexeia to idio...me petaei dectop, ti lete na fteei?

Δημοσ.

papadakn meta apo leptomeri analisi sto thema k meta apo apeira spasmena neura kateliksa sto exis!!!!!opoios den exei FX (apo 5200 k panw) exei klapsei!!!exw athlon xp 2400, 512mb ddr, asus a7v8x, k geforce 4 mx 440 me 52.16 nvidia drivers.a k ebala k to patch to periboito to opoio den kanei tipota!(min gamisw)!mono pou iparxei ena kolpaki to opoio kanei to paixnidi na doulepsei alla sou spaei ton poutso!loipon!akou:xekinas to paixnidi se window mode...meta to prwto spotaki k afou sou bgalei tin mauri othoni kane sto parathiro diplo klik gia full screen!me auton ton tropo sinexizei k mbainei sto paixnidi...............ALLAAAAAAAAAAA!!!molis pas na dialexeis omades xanakolaei!ti kaneis?patas alt-tab mexri na se petaxei sto desktop.molis se petaxei pas sto parathiro tou pes3 k to xananoigeis!auto to kaneis kathe fora pou tha sou kolaei!spastiko etsi???

a k kati allo!a exei mesa ston pc divx.......SLD codec pack gia XVID k ta sxetika gia tainies tote kalitera na ta petaxeis giati den tha doulepsei to paixnidaki me tipota!opoio palikari pantws brei tropo na kanei to kwlopaixnido na doulepsei swsta as steilei kati na swsei tin katastasi!k as elpisoume oti oi malakes ekei tis konami tha axiothoun na bgaloun ena patch tis prokopis!egw toulaxiston lisi brika!FX karta grafikwn k TELOS!!!!!!!!!!!!!!!estw k tin xeiroteri 5200!!!!!

Δημοσ.

ta exoume pei polles fores se alla topics

gia geforce dokimaste allous drivers EKTOS apo toys teleytaious kai tha paiksei

an einai poly argo

katevazeis ayto http://www.socceraccess.net/Download_Info/1222.php

gia unlimited PES gia na agoraseis th Double speed

An twra sto double speed einai poly grigoro

rythmise thn analysh sto 1024 kai sto Hi thn poiothta kai tha erthei sta isa toy

Episis pas sto directx kai vazeis to sound acceleration sto basic accelaration

episis afou valete to episimo patch katevaste apo to gamecopyworld to antistoixo exe kai eiste ok

Δημοσ.

Re gmt ti prama einai ayto...kai na skeftei kaneis oti to demo epaize kai xwris kanena problhma kai me poly kalo framerate sta 1024x768...kai apofasisa na to parw original(prwro paixnidi meta apo poly kairo) giati pisteva pws tha axize ta lefta tou kai hdh arxizw na metaniwnw...kai san na mhn eftanan ola ayta egine kai to exhs koufo: Ekana kati allages sto bios ths NF7S kai apo tote to pc den xekinaei kan!!Kolaei kai oute kan sto bios den mporw na mpw.Dokimasa kai clear cmos alla tipota...opoios exei kamia symboulh as boithisei giati exw frikarei shmera!!

Δημοσ.

Na sas po ki egw ti simptomata antimetopisa.To paixnidi to pira original (eixa polla xronia na paro original cd) Me to pou mpika ston agona oi pextes etrexan san daimonismenoi.Evala to patch kai h taxitita egine kanoniki.Tora me to sistima mou to paizo me framerate apo 45-60 (pio pano apo 60 den paei exei ki auto to prob)

Pantos einai katapliktiko paixnidi adiamfisvitita..mono pou exei megales apaitiseis.

Δημοσ.

K egw to evala shmera k pira ap'ta 32 to makritero. Sthn eisagwgikh othoni arxizei k anevokatevainei i othoni k enw to paixnidi sto background faineta na exei 3ekinisei egw exw meinei kollimenos na koita to shma ths Konami na anevwkatevainei. Ti na kanwwwww :evil:

Δημοσ.

loipon o adi32 exei dikio!bale tous drivers tis kartas grafikwn sou apo to cd!i an breis tipota detonator 44.kati tote eisai ok!egw eixa problima k me to codec pack gia xvid k telika erixa ena format k twra to paizw to paixnidaki apsoga!simeioteon oti to exw spasmeno se aplo cd!cyaaaaaaaaaaa

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...