Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα samsung που ξαφνικα δεν εδινε ρευμα. Εβαλα αλλη τροφοδοσια, τιποτα. Εβγαλα ram, σκληρους τα παντα. Ανοιξα το laptop και κουμπωσα επανω στην μητρικη μονο το καλωδιο που συνδεει το dc jack. Παλι τιποτα ουτε ενα λαμπακι αναμενο. Ξεμονωσα το jack και τα καλωδια ηταν μια χαρα κολλημενα με την κολληση. Τι μπορει να φταιει? Τι αλλο να κοιταξω?

Δημοσ.

Μα η μπαταρια μαλλον ειναι ξεφορτιστη. Τι εννοεις ακριβως στο δευτερο? Αν μπορεις στειλε μια φωτο.

Δημοσ.

**γενικά "αόριστα" samsung υπάρχουν εκατοντάδες..γίνε ποιό συγκεκριμένος συμφουρίτη  :P

motherboard λογικά,ξαφνικά έγινε(προηγούμενη ημέρα λειτουργούσε;;);; η το άνοιξε κάποιος και δεν ανοίγει πλέον τώρα..

Δημοσ.

NP-R519

Πηγε να το αναψει την επομενη μερα και δεν ανοιγε.

motherboard ίσως,πρέπει να το δεί τεχνικός μάλλον.

η μητρικές samsung είναι πανάκριβες,για την ηλικία του λάπτοπ,ΑΝ τελικά το επισκεύασεις.

Δημοσ.

Ωχ. Και ειναι παλιο σχετικα οπως ειπες και δεν νομιζω να συμφαιρει.

Θα κανω κατι τελευταιες δοκιμες με πολυμετρο και βλεπουμε.

Δημοσ.

μέτρα πρώτα την τροφοδοσία με ένα πολυμετρο.το ξεμονοσα τα καλώδια και είδα δεν λεει τίποτα και σίγουρα δεν είναι πρακτική ανίχνευσης βλάβης

το δεύτερο τροφοδοτικό σίγουρα είναι οκ?? είναι  ίδια volt watt??

Δημοσ.

Τα εφτυσε το dc jack τελικα. Εβαλα αλλο και ολα οκ! Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια παιδες.

πές ποσό και απο που έγινε η αγορά..ίσως κάποιος να δεί το "νήμα" και να έχει το ίδιο πρόβλημα.

Δημοσ.

Παλι καλα δεν τρεχαμε για μητρικη ολα καλα ναι :D Cool δυστυχως δεν το αγορασα εγω για να προτεινω. Απο φιλο που ετυχε να εχει αποθεμα το πηρα και μου ειπε απο το ebay, αλλα δεν ανεφερε συγκεκριμενον πωλητη :/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...