Runner25 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 στο συστημα της υπογραφης εχω πουσαρει τον 5820κ απο τα 3,3 στα 4,6 αλλα δεν το χω μονιμα να τρεχει ετσι χθες το εβαλα στα 4,6 και εκανα μια μετατροπη βιντεο η θερμοκρασια εφτασε στα 70 πρεπει ανυσηχω μηπως υπαρχει κατι να κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
visualizer Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Ρίξε κανένα παγάκι Αν είναι συνέχεια στους 70 τότε νομίζω πως πρέπει να ανησυχείς αλλά αν έφτασε για μικρό χρονικό διάστημα δεν παίζει πρόβλημα, ίσως να πρέπει να αναβαθμίσεις το σύστημα ψύξης . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Runner25 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Ρίξε κανένα παγάκι Αν είναι συνέχεια στους 70 τότε νομίζω πως πρέπει να ανησυχείς αλλά αν έφτασε για μικρό χρονικό διάστημα δεν παίζει πρόβλημα, ίσως να πρέπει να αναβαθμίσεις το σύστημα ψύξης . αν παρατηρησες το συστημα μου φιλε μου εχω για ψυξη το corsair h110i δεν μπορω να φανταστω καποιο καλυτερο συστημα ψυξης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 αν παρατηρησες το συστημα μου φιλε μου εχω για ψυξη το corsair h110i δεν μπορω να φανταστω καποιο καλυτερο συστημα ψυξης ΑΝ στα 4.6 και σε μετατροπή video που οι πυρήνες είναι στο 100% σχεδόν συνέχεια για όση ώρα γίνεται η μετατροπή, ήσουν με μέγιστη τους 70°, τότε είσαι πάρα πολύ καλά. Μην ανησυχείς καθόλου. Σε κανονικές συνθήκες τί min και max έχεις; Έχεις από τις κορυφαίες ΑΙΟ της αγοράς. Μάλλον έχεις την H110i GT ή GTX. Αν την βάλεις στο μπροστινό μέρος του 450D, και ειδικά αν προσθέσεις 2 ανεμιστήρες για push-pull μπορεί να δείς και μεγάλη πτώση στις θερμοκρασίες. Εγώ το δοκίμασα και έπεσα -5° στις μέγιστες. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Έκανες σωστό o/c η απλά τον κάρφωσες στα 4.6 ; Τι ρεύμα του δίνεις; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Runner25 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 σε idle εχω 28 με 30 και σε παιχνδια που το χω ανοιχτο φτανει τους 45 50 οβερκλοκινκ εκανα μεσω μπιος και ρευμα εδωσα μεχρι 1,3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 σε idle εχω 28 με 30 και σε παιχνδια που το χω ανοιχτο φτανει τους 45 50 οβερκλοκινκ εκανα μεσω μπιος και ρευμα εδωσα μεχρι 1,3 Ωραία. Με 1.3V για 4.6GHz είναι ένα καλό oc αυτό που έχεις. Κάνε αν μπορείς αυτό που σου είπα με την ΑΙΟ και θα δείς φοβερή διαφορά. Εκτός αν έχεις ένα σωρό δίσκους μπροστά και δεν γίνεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Με 1.3V για τα 4.6GHz τρεξε κανα μπεντσακι τυπου cinebench 11.5 -15 και φυσικα ριξε και ενα corona bench sta 4.6 !! και ποσταρε εδω μεταξυ αλλων να δουμε και νουμερα !! http://www.insomnia.gr/topic/215678-benchmarking-lets-see-how-good-we-are/ στα τελευταια ποστ (15724) κανω αναφορα για το corona bench υγ εαν εχεις το χρονο φυσικα με το πασο σου !! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arrows Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 6 πύρηνος με 140w tdp αν οι 70 βαθμοί είναι για παράδειγμα στο 100% usage και στα 12 threads με μια ΑΙΟ δεν είναι άσχημα, Σε παρόμοια κατάσταση ο δικός μου στα 4,63 με 1,315 vcore και με custom που κάνουν τα parts κανα 500αρικο είμαι σε αυτό το σενάριο στους 63 βαθμούς και στο cpu package στους 68 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα