Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

*Επειδή φλυαρώ απ'ότι φαίνεται, τα ερωτήματα τα έβαλα με έντονα!

Πριν μια βδομάδα υπέγραψα για το πανάκριβο 24άρι από cosmote (26/μήνα) έναντι της φθηνής cyta (19 ή 23 με απεριόριστα) μόνο και μόνο επειδή πίστευα ότι δεν έχουν γραμμές voip (είχα μείνει στα παλιά δεδομένα και εννοείται πως στα καταστήματα cosmote που ρωτούσα δεν ήξεραν καν τί είναι voip,ή έκαναν τους ανήξερους!)

Μόλις κατάλαβα ότι τα 26 το μήνα θα τα πληρώνω για κάτι που μπορώ να έχω και με 19 ευρώ (ευρυζωνική τηλεφωνία και 24άρα) άρχισα να ψάχνομαι (καθυστερημένα).
Η αρχική μου βλακεία είναι ότι ήθελα να αποφύγω τόσο την voip,λες και είναι κάτι τραγικό.Απλά σκέφτομαι να κάνω έναρξη επαγγέλματος και είπα να αποφύγω το άγχος για διακοπές ρεύματος και το ψάξιμο με ups.

Σύμφωνα με υπάλληλο της cyta μπορώ να κάνω αίτημα υπαναχώρησης,κάτι σαν ακύρωση του συμβολαίου (η ενεργοποίηση είναι πολύ πρόσφατη) και ο cosmote δεν θα μπορεί να με επιβαρύνει με τέλη αποσύνδεσης (100 ευρώ).

Από cyta είπαν ότι φορητότητα και τέλη ενεργ. είναι δωρεάν προς το παρόν.Ξέρετε αν μπορεί ο cosmote να με επιβαρύνει με κάτι άλλο όπως τέλη ενεργοποίησης,κόστος router εάν κάνω υπαναχώρηση?Είχε κάποιος παρόμοια εμπειρία?

Η πιο μεγάλη μου απορία είναι όμως η εξής και εδώ χρειάζομαι τις γνώσεις όποιου τις κατέχει!
Βρίκομαι 3-4 χλμ μακριά απ'το κέντρο της πόλης μου οπότε η 24άρα συγχρονίζει στα 8-8,5.
Υπαναχώρηση και να πάω cyta με το ρίσκο να είναι πολύ πιο μάπα απ'τον cosmote ή να μείνω cosmote και να πληρώσω αυτά τα 150-200 παραπάνω σε δύο χρόνια?
Ο cosmote είναι σημαντικά πιο αξιόπιστος έναντι των υπολοίπων ή μιλάμε για μικρoδιαφορές?

Οποιαδήποτε μικρή-μεγάλη βοήθεια ή σχετική εμπειρία είναι ευπρόσδεκτη!

Δημοσ.

Εάν και εφόσον η αρχική αίτηση έγινε εξ αποστάσεως (δηλαδή όχι σε κατάστημα), και μόνο, και εφόσον είσαι εντός 14 ημερών τότε πράγματι μπορείς να υπαναχωρήσεις χωρίς το τέλος αποδέσμευσης. Αν και απ' ότι κατάλαβα έκανες την αίτηση σε κατάστημα άρα στην περίπτωση αυτή πληρώνεις.
Κατά δεύτερον, στο συμβόλαιο που υπέγραψες αναφέρεται η ευρυζωνική τηλεφωνία.

Δημοσ.

Αν και τον ΟΤΕ τον βλεπω και βγαζω καπνους,στην δικια σου φαση μενεις Δαγκωτα στον ΟΤΕ....

Μην κανεις το λαθος...Θα τρεχεις φιλικα στο λεω...

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά.Οπότε αν κατάλαβα καλά αυτή η διαφοροποίηση καταστήματος/τηλ γίνεται επειδή σε τηλεφωνική αίτηση μπορείς να ισχυριστείς άγνοια (δεν σου ανέφεραν όλους τους όρους) εν αντιθέσει με το κατάστημα όπου υποτίθεται έχεις διαβάσει αυτό που υπέγραψες. Μπλέξαμε!Οπότε το παρατάω,δεν αξίζει τον μπελά.

Αν και τον ΟΤΕ τον βλεπω και βγαζω καπνους,στην δικια σου φαση μενεις Δαγκωτα στον ΟΤΕ....

Μην κανεις το λαθος...Θα τρεχεις φιλικα στο λεω...

Και εγώ πλέον αλλά κόλλησα απ'ότι φαίνεται!Δεν θέλω να μπω σ'αυτό το λούκι ρε φίλε αλλά μόλις βλέπω ότι η 24αρα του cosmote κοστίζει 200 ευρώ παραπάνω απ'την 24αρα της cyta τρώγομαι!Τουλάχιστον πείτε μου ότι η 24αρα του cosmote θα υπερέχει ποιοτικά μπας και χαλαρώσω!

Θα τρέχω εννοείς από άποψη χρεώσεων,πάρε/επέστρεψε ρούτερ και λοιπά έτσι;
Ναι απ'ότι κατάλαβα το ότι πήγα απ'το κατάστημα ήταν καταστροφικό!Τέλος πάντων,αν δεν την πατήσεις λένε...!

Δημοσ.

Ακουγονται φημες οτι η Cyta,δεν παει καλα...Γενικα..

Hol η αλλη εταιρια δεν εχεις.?? εγω με 33 ευρω το μηνα εχω 50αρι Vdsl,5 ωρες κινητα και απεριοριστα σταθερα..Αν ειχα και συμβολαιο VODAFON,τοτε -5 ευρω,στα 28....(Οσο αφορα συνδεσεις vdsl, σε adsl ειναι πολυ πιο κατω...πληρωνα για adsl στην hol 17 ευρω(24αρι))

Γιατι μονο cyta η ΟΤΕ.???

Δημοσ.

Επειδή βρίσκομαι σε επαρχιακή πόλη και 4χλμ μακριά απ'το κέντρο εξ ορισμού συγχρονίζουμε αρκετά χαμηλά (η 24άρα στα 8-8,5),σε πολλές περιπτώσεις δεν υπάρχει κάλυψη και σε άλλες εάν υπάρχει κάλυψη  βλάβες και λοιπά είναι συχνό φαινόμενο.Οπότε προκειμένου να μην παγιδευτώ με λάθος συμβόλαιο ,ας το πούμε,επιλέγω "δοκιμασμένους" παρόχους από εμένα κι από γνωστούς γι'αυτή την περιοχή τουλάχιστον.Αλλά παρά την διστακτικότητα,τσέκαρα και vodafone,wind οι οποίες ήταν μεν φθηνές αλλά "χτυπούσαν" σε τέλη ενεργοποίησης αφού δεν υπήρχε και υφιστάμενη γραμμή (περίπου 70-80 ευρώ συν).

Ελπίζω να μετακομίσω σύντομα να ρίξω κι εγώ ένα vdsl με απεριόριστα και να μην ξανασχοληθώ!

Δημοσ.

Εγώ που έκανα στη vodafone ηλεκτρονικά έλεγε το συμβόλαιο οτι έχω δικαίωμα υπαναχώρησης μόνο εφόσον δεν έχουν ενεργοποιηθεί ήδη οι υπηρεσίες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...