Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις γυρισα απο το καταστημα.Πηρα την τηλεοραση και παρήγγειλα το κινητο μιας και δεν υπηρχε ετοιμοπαραδοτο.Θεωρω πως αφου το προπληρωσα δεν θα εχω προβλημα μιας και μου ειπαν εντος 10 ημερων θα το παραλαβω.Παντως για οποιον δεν εχει προβλημα να περιμενει μπορει να τα παραγγείλει και να του τα φερουν.

Το φοβομουν το κινητο λογω του Sar αλλα στα 200ευρω,τωρα που εχει ανεβει και το Flex 2 ειναι φοβερο.

Δημοσ.

Το φοβομουν το κινητο λογω του Sar αλλα στα 200ευρω,τωρα που εχει ανεβει και το Flex 2 ειναι φοβερο.

Και μένα με δελέαζε η τιμή αλλά όταν μιλάμε για τόσο μεγάλο sar ,για μένα το οικονομικό δεν έχει καμία σημασία.

Εκτός και αν το δουλεύεις μόνο με handsfree κτλ.

Δημοσ.

Τους ειπα να το πραγγειλω και μου λεει ο πωλητβς τελος σε αυτη τη τιμη. 499 εαν θες

Κατσε ρε συ.Πηγες στο συγκεκριμενο καταστημα(με το φυλλαδιο στο χερι που λεει ο λογος)και σου ειπε ο αλλος 499ευρω σε περιοδο που αναγραφεται στο κινητο η τιμη των 199ευρω???

Δημοσ.

Μα ειναι δυνατον να γινονται αυτα τα πραγματα???Να πηγαινεις εντος του χρονικου οριου και να σου λεει 499ευρω???

Δημοσ.

Μιλησα κ με την υπευθυνη του καταστηματος. Εγινε χαμος μου λεει κ τελειωσαν 150 κομματια. Δεν εχουν αλλα λεει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...