Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 ειδαμε και το eshop... Συγκρίνεις τις βούρτσες με τις άλλες... 5
history Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Μόνο εγώ δεν ξεχωρίζω τίποτα από τις φωτογραφίες που ανέβασε ο φίλος; πλην των τιμών... 1
zio10 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Λογικά θα έχουν λίγα κομμάτια από το καθένα πάντως.
makfil Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Ο Κωτσόβολος δεν είναι σκρουτζομάγαζο..μόνο ελληνικής αντιπροσωπείας φέρνει. Το γνωρίζω και το έχω διαπιστώσει προ μηνός όταν έψαχνα για την ίδια αλλά επειδή άλλη μεγάλη αλυσίδα πούλαγε προ 2 μηνών παραεισαγωγής (Samsung που προοριζόταν για Ιταλία και δεν λειτουργούσε η μεταφορά των καναλιών κατ' επιλογή) έγραψα τον κωδικό, δεδομένου ότι η τιμή προσφοράς, απλά, δεν υπάρχει, για την ελληνική αγορά.
driverpit Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δηλαδη να μην ανοιξω αλλο θεμα για το Huawei P8 στα €199 Που το πήρε το μάτι σου το P8 σε αυτή τιμή βγάλε το τσιρότο και μίλα με το τσιγκέλι θα στα βγάλουμε 1
Innersense Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Που το πήρε το μάτι σου το P8 σε αυτή τιμή βγάλε το τσιρότο και μίλα με το τσιγκέλι θα στα βγάλουμε Στο πρώτο σκαναρισμένο φύλλο είναι βρε άνθρωπε... Έλα παραδέξου το, είσαι με την τσίμπλα στο μάτι και δεν έχεις πιει καφέ... 2
driverpit Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Στο πρώτο σκαναρισμένο φύλλο είναι βρε άνθρωπε... Έλα παραδέξου το, είσαι με την τσίμπλα στο μάτι και δεν έχεις πιει καφέ... Μπορώ να πω ότι έχω τελειώσει τον δεύτερο καφέ μάλλον ο καφές θα φταίει θα τον αλλάξω. Το είδα ισχύει σε όλα τα καταστήματα του κότσου η στο συγκεκριμένο. 1
KoGi Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Μπορώ να πω ότι έχω τελειώσει τον δεύτερο καφέ μάλλον ο καφές θα φταίει θα τον αλλάξω. Το είδα ισχύει σε όλα τα καταστήματα του κότσου η στο συγκεκριμένο. Ολες οι προσφορες αυτου του φυλλαδιου ειναι για τα εγκαινια του νεου καταστηματος και μονο για τις μερες που αναφερει 17-19/3. Λογικα δε θα ισχυουν σε αλλα καταστηματα, οπως εχει ξανασυμβει σε αλλα εγκαινια. ευχαριστουμε πολυ φιλε kogi.. σου ειναι ευκολο να ξανανεβασεις την τελευταια σελιδα; Εβγαλα παλι την τελευταια σελιδα, τωρα φαινεται καλα.
disqualified Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 όντως εξαιρετική προσφορά και η τηλεόραση και το P8, όντως το SAR του είναι από τα μεγαλύτερα για body αλλά εντός των ορίων φυσικά της EU, μου κάνει εντύπωση πάντως γιατί για το κεφάλι είναι μικρό
makfil Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Ολες οι προσφορες αυτου του φυλλαδιου ειναι για τα εγκαινια του νεου καταστηματος και μονο για τις μερες που αναφερει 17-19/3. Λογικα δε θα ισχυουν σε αλλα καταστηματα, οπως εχει ξανασυμβει σε αλλα εγκαινια. Εβγαλα παλι την τελευταια σελιδα, τωρα φαινεται καλα. Πολύ σωστά, και το αστείο είναι ότι στο site την έχει 699€, όπως και οι υπόλοιπες αλυσίδες (ΜΜ, Πλαίσιο κλπ) ενώ στον skroutz ξεκινάει από 579€ (!!!)
kostass__ Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 επειδη ειμαι σε φαση που ψιλοκαιγομαι για κινητο το p8 αξιζει η να περιμενω λογω xiaomi mi5 η λογω πολλων παρουσιασεων αυτη την εποχη? δεν το εχω τρελα με το θεμα...
disqualified Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Πιστεύω σε αυτην την τιμή αξίζει, θα έχεις και πιο γρήγορο service αν ποτέ χρειαστεί από το να πάρεις κάτι από Κίνα 1
kostass__ Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Απο χρωμτα το συγκεκριμενο τι λεει? παιζει να εχει μονο ασπρο ξερω γω? (δεν μπορω να δω τις φωτο αν αναφερει κατι)
KoGi Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Απο χρωμτα το συγκεκριμενο τι λεει? παιζει να εχει μονο ασπρο ξερω γω? (δεν μπορω να δω τις φωτο αν αναφερει κατι) Οι κωδικοι που γραφει το φυλλαδιο αντιστοιχουν σε δυο χρωματα, το Grey και το Champagne Gold. Τωρα το τι θα βρεις εκεινη τη στιγμη του χαμου, ειναι αλλο θεμα! 1
kostass__ Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Παντως το κινητο απο κοντα δεν δειχνει τοσο λεπτο οσο στα σπεκς (που ειναι πολυ λεπτο). Μου εκανε εντυπωση αυτο. Πιστευω πως αξιζει ξεχωριστο θεμα για το κινητο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα