sepsekasan Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Μιλάμε για ασφάλεια... Ποιά ασφάλεια όμως; Υπάρχει η ασφάλεια των δεδομένων μας -από τρίτους (εδώ κολλάει το encryption) -από την εταιρεία που έγγραψε το λογισμικό (δικαιώματα των εφαρμογών - όροι χρήσεις) -της ίδιας της συσκευής (bloatware - malware) Και στις τρεις περιπτώσεις το android έρχεται τελευταίο και καταιδρωμένο. Αυτό που δεν καταλαβαίνουν οι χρήστες του είναι ότι η περίφημη "ελευθερία" έρχεται με τίμημα. Το πόσο υψηλό είναι για τον καθένα έχει να κάνει με τις ιδιαίτερες ανάγκες του αλλά είναι υπαρκτό. Το τίμημα (μεγαλύτερο ή μικρότερο ανάλογα με το χρήστη και τη συσκευή) έχει να κάνει με την ίδια την ταχύτητα (bloatware), με την πλειάδα των εφαρμογών που ωστόσο παραμένουν ανέλεγκτες (malware), με τις εφαρμογές που ζητάνε άκυρα με τη λειτουργία τους δικαιώματα κτλ κτλ Πολλοί android users κατηγορούν τα wp και το iOS για το ότι είναι "κλειστά" λειτουργικά. Και οι iOS-wp users προσπαθούν να αποδείξουν ότι δεν είναι... Μα βεβαίως και είναι και αυτό είναι το πλεονέκτημα για πάρα πολύ κόσμο. Ακριβώς αυτό (η κλειστή φύση) σε συνδυασμό με το περιορισμένο των συσκευών είναι τα στοιχεία που κάνουν κάθε iOS και WP συσκευή να έχει συγκριτικό πλεονέκτημα τόσο στην εμπειρία χρήσης, όσο και στην ασφάλεια - σταθερότητα. Άλλοι έγραψαν για root, overclockling κτλ κτλ Όταν χρησιμοποιείς τη συσκευή σου ως μέσο για να κάνεις κάτι (δουλειά αλλά και διασκέδαση) και όχι ως αυτοσκοπό, τότε έχεις άλλα κριτήρια. Δεν θέλω16 πυρήνες, ούτε 4Κ οθόνη. Θέλω να μην κολλάει ο dialer.... Νομιζω οτι ο μονος dialer που κολλαει ειναι αυτος των wp. Mια βολτα απο τα public θα σε πεισει... Αν τα βρεις φυσικα μιας και τα εχουν παντα σε καποια γωνια.. Μαλλον επειδη δεν πουλανε. 1
vanmour Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Νομιζω οτι ο μονος dialer που κολλαει ειναι αυτος των wp. Mια βολτα απο τα public θα σε πεισει... Αν τα βρεις φυσικα μιας και τα εχουν παντα σε καποια γωνια.. Μαλλον επειδη δεν πουλανε. Ένα στάδιο πριν τη λοβοτομή... Αν κρίνω κι απ την υπογραφή, μάλλον κάποιος πιτσιρικάς που δεν του παίρνει ο πατέρας του iphone, πήρε κινεζιά με 62 πυρήνες και όλη μέρα προσπαθεί να πείσει τον ευατό του ότι είναι το ίδιο;
sepsekasan Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Ένα στάδιο πριν τη λοβοτομή... Αν κρίνω κι απ την υπογραφή, μάλλον κάποιος πιτσιρικάς που δεν του παίρνει ο πατέρας του iphone, πήρε κινεζιά με 62 πυρήνες και όλη μέρα προσπαθεί να πείσει τον ευατό του ότι είναι το ίδιο; Μεσα εισαι. 292 - 2005 Γ εσσο. μετρα χρονακια τωρα. Επισης κινεζια ειναι τα wp το lg g4 φτιαχτηκε στην κορεα. Παμε παρακατω. Ποσο ετων εισαι ειπαμε; 1
Cyberdemon87 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Συγνωμη ρε παιδια, αλλα ειμαι ο μονος που δεν μου δουλευει σωστα το Here Drive? Εχω Lumia 640 LTE. Παντα αργει να παρει μπρος και να βρει την τοποθεσια μου, μερικες φορες το κλεινω και το ανοιγω τελειως και παλι οταν του κατσει και θυμηθει αρχισει και δουλευει. Καποιες φορες πανω απο 5 λεπτα που οδηγω, καποιες δεν με βρισκει ποτε. Επισης, απειρες φορες με δειχνει ακομα σε προηγουμενο δρομο, π.χ. οτι ειμαι ακομα σε μια στροφη ενω την εχω περασει και διαφορα αλλα προβληματα. Πραγματικα μου εχει σπασει τα νευρα ολους αυτους τους μηνες και εχω ξενερωσει γιατι ειναι μια εφαρμογη που χρησιμοποιω καθημερινα. Και εχω παντα 3G ανοιχτο μηπως το βοηθησει επειδη θα ειναι online αλλα παντα το αποτελεσμα απογοητευτικο. Δεν συγκρινεται ουτε για πλακα με google maps στο παλιο μου Galaxy Ace 2 και ειναι κριμα γιατι android & iOS δεν τα συμπαθω. Και κατι off-topic. Την καμερα θεωρω ψιλοχαλια, το βραδυ ειδικα, κανει ολες τις φωτογραφιες grainy. Ξερετε αν η Lumia camera στα 10αρια εχει αλλαγες? Κατα τα αλλα πιστευω πως ηταν καλη αγορα το lumia και μου εχω μεινει ευχαριστημενος με τα windows mobile. Μιας που βγηκαν επιτελους τα 10αρια σημερα θα τα βαλω μηπως λυσει κανενα προβλημα η maps εφαρμογη.
Belisarius Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Συγνωμη ρε παιδια, αλλα ειμαι ο μονος που δεν μου δουλευει σωστα το Here Drive? Εχω Lumia 640 LTE. Παντα αργει να παρει μπρος και να βρει την τοποθεσια μου, μερικες φορες το κλεινω και το ανοιγω τελειως και παλι οταν του κατσει και θυμηθει αρχισει και δουλευει. Καποιες φορες πανω απο 5 λεπτα που οδηγω, καποιες δεν με βρισκει ποτε. Επισης, απειρες φορες με δειχνει ακομα σε προηγουμενο δρομο, π.χ. οτι ειμαι ακομα σε μια στροφη ενω την εχω περασει και διαφορα αλλα προβληματα. Πραγματικα μου εχει σπασει τα νευρα ολους αυτους τους μηνες και εχω ξενερωσει γιατι ειναι μια εφαρμογη που χρησιμοποιω καθημερινα. Και εχω παντα 3G ανοιχτο μηπως το βοηθησει επειδη θα ειναι online αλλα παντα το αποτελεσμα απογοητευτικο. Δεν συγκρινεται ουτε για πλακα με google maps στο παλιο μου Galaxy Ace 2 και ειναι κριμα γιατι android & iOS δεν τα συμπαθω. Και κατι off-topic. Την καμερα θεωρω ψιλοχαλια, το βραδυ ειδικα, κανει ολες τις φωτογραφιες grainy. Ξερετε αν η Lumia camera στα 10αρια εχει αλλαγες? Κατα τα αλλα πιστευω πως ηταν καλη αγορα το lumia και μου εχω μεινει ευχαριστημενος με τα windows mobile. Μιας που βγηκαν επιτελους τα 10αρια σημερα θα τα βαλω μηπως λυσει κανενα προβλημα η maps εφαρμογη. Άλλο πρόγραμμα gps σου δουλεύει κανονικά; Διαφορετικά μάλλον για πρόβλημα της συσκευής φαίνεται.
Cyberdemon87 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Ναι με αλλα apps με βρισκει κατευθειαν αλλα δεν βρηκα κανενα αξιολογο, το here μου αρεσε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα