Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έτσι είναι αλλά πώς να το εξηγήσεις αυτό σε fanboys. Από το πολύ lag δεν μπορούν ούτε την είδηση να διαβασουν.

πωπω έλεος με την καραμέλα του lag δεν έχουν όλοι samsung των 80 ευρώ σε αντίθεση με τα WP που τα ξεπουλάνε με κάτω από 100ευρώ μπας και πουλήσουν σε κανέναν ανίδεο που θα τα παρει μόνο για να κάνει κλήσεις. Πότε πήρατε τα W10 στα αλαγκάριστα κινητά σας είπαμε?...μάλλον ποτέ έτσι που σας δουλεύει η MS θα παίζεται με beta W10 για κανα μήνα ακόμα και από καλοκαιράκι ίσως σας βγάλουν, όταν θα έχει αδειάσει και το store....μέχρι τότε θα έχει βγάλει καμιά δεκαριά πλαστικούρες να φαίνεται ότι παράγει συσκευές το 550 που πήγε άπατο είναι είναι θα το δίνουν με δύο βαζάκια nutella μπας και πουλήσει και το 950...εδώ γελάμε πλαστική ναυαρχίδα να την συνδέσεις με την τηλεόραση.

• Like 1
  • Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

επειδή χρησημοποιώ αρχικά από το iOS το navigon όταν χρειάσθηκα δωρεάν εφαρμογή με μικρό μέγεθος η here με κάλυψε απόλυτα κρίμα για τα windows 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πωπω έλεος με την καραμέλα του lag δεν έχουν όλοι samsung των 80 ευρώ σε αντίθεση με τα WP που τα ξεπουλάνε με κάτω από 100ευρώ μπας και πουλήσουν σε κανέναν ανίδεο που θα τα παρει μόνο για να κάνει κλήσεις. Πότε πήρατε τα W10 στα αλαγκάριστα κινητά σας είπαμε?...μάλλον ποτέ έτσι που σας δουλεύει η MS θα παίζεται με beta W10 για κανα μήνα ακόμα και από καλοκαιράκι ίσως σας βγάλουν, όταν θα έχει αδειάσει και το store....μέχρι τότε θα έχει βγάλει καμιά δεκαριά πλαστικούρες να φαίνεται ότι παράγει συσκευές το 550 που πήγε απίστευτο είναι είναι είναι θα το δίνουν με δύο βαζάκια nutella μπας και πουλήσει και το 950...εδώ γελάμε πλαστική ναυαρχίδα να την συνδέσεις με την τηλεόραση.

Πες μας και τα ποσοστα των android συσκευων που πηραν marshmallow ,να ευθυμήσουμε ολοι παρεα!

Αντε να μην αναφερθουμε και στο beta testing,που κανουν οι android users,στον καθε ενα που ανεβαζει μια customια σε συγκεκριμενο forum και νομιζουν οτι ετσι εχουν λυσει και το θεμα των αναβαθμησεων(επειδη οι εταιριες που τους εχουν μουσχοπουλησει τα κινητα τους,στον 1.5χρονο, τους εγραψαν εκει που δε πιανει μελανι)που οτιδηποτε αλλο,απο official και stable ειναι.

Να πουμε και κατι και για τα android tablet,που ανοιγεις τις εφαρμογες και ειτε στις γυρναει σε portal γιατι νομιζει οτι κρατας κινητο,ειτε σου εμφανιζει δυο τεραστιες μαυρες μπαρες αριστερα και δεξια για να "απολαύσεις" την phone εμπηρια σε μεγαλυτερη συσκευη!Και το τραγικο ειναι ,οτι η χρηστες νομιζουν οτι εχουν και σοβαρο store με εφαρμογες!

επειδή χρησημοποιώ αρχικά από το iOS το navigon όταν χρειάσθηκα δωρεάν εφαρμογή με μικρό μέγεθος η here με κάλυψε απόλυτα κρίμα για τα windows 

Επειδη σε βλεπω να συμπασχεις,θα σου πω να μην ανησυχεις και ολες οι δυνατοτητες της Here εφαρμογης θα περασουν στην default εφαρμογη,γιατι υπαρχουν οι αδειες χρησης,τοσο των χαρτων οσο και για τις υπηρεσιες!

Ασε που υπαρχει η περιπτωση οι νεοι ιδιοκτητες της Here,που ειναι αυτοκινητοβιομηχανίες ,να γυρισουν σε paid την εφαρμογη τους,για να σταματισει το τμημα να ζει με την χασουρα!

Επεξ/σία από ektor7
  • Like 4
Δημοσ.

μπας και πουλήσει και το 950...εδώ γελάμε πλαστική ναυαρχίδα να την συνδέσεις με την τηλεόραση.

???

S2-3-4-5??? G3-4-5???

Ένας σκασμός άλλες ναυαρχίδες...από τί υλικό είναι φτιαγμένα? Τιτάνιο και δυναμικά πεδία?

Στο θέμα μας, χτες έφαγα πάλι άκυρο στη φωνητική πλοήγηση στο W10 tablet μου, αλλά παρατήρησα μετά από ενδελεχές ψάξιμο πως είχε γίνει ένα μπάχαλο με τους χάρτες (κατεβασμένοι οι Here, επιλεγμένοι οι "κανονικοί", πιθανότατα κάπου κάπως το σύστημα μπερδευόταν).

Έφυγαν όλα, κατέβηκαν από την αρχή οι χάρτες της Ελλάδας (οι Here, αλλά μέσα από τα Win) και θα δούμε.

Όσοι γνωρίζετε:

Πώς μπορώ να κάνω export όλα αυτά που κατά καιρούς έχω αποθηκεύσει στο Here (στο τηλέφωνο δλδ, αν και μου είναι διαθέσιμα και online) και να τα περάσω και στα αντίστοιχα αγαπημένα των "χαρτών"?

Δημοσ.

Επειδή εχω το 950 σε πληροφορώ οτι το πλαστικό ειναι σούπερ.

1) μπορείς να βγάλεις τη μπαταρία 2) μπορείς να βάλεις οτι χρώμα γουστάρεις παρασινο μπλε ασπρο .3)εχει βγει θήκη με δέρμα μαύρο καφέ.4) πέφτει κάτω ,ραγίζει το πλαστικό;;; ευκολα το αλλάζεις. Και να μου εμενα ούτε καν θήκη με ζελατίνα του εχω

Sent from my RM-1118_15207

• Like 1
Δημοσ.

Ωραία πράματα.

Έτι μια φορά οι συνήθεις ύποπτοι δεν διάβασαν την είδηση,βιάστηκαν να κράξουν διότι νόμιζαν ότι τα win phone έμειναν δίχως χάρτες...

Αναμένουμε και τις λοιπές εφαρμογές να αναβαθμιστούν.

Btw:μην ξεχάσω το μάντρα: " τα win phone δεν έχουν εφαρμογές, τα lumia τα χαρίζουν(ή και είναι πανάκριβα,ανάλογα τι βολεύει κάθε φορά) και κανείς δεν αγοράζει και η microsoft κλείνει".

Με τις υγείες σας.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ωραία πράματα.

Έτι μια φορά οι συνήθεις ύποπτοι δεν διάβασαν την είδηση,βιάστηκαν να κράξουν διότι νόμιζαν ότι τα win phone έμειναν δίχως χάρτες...

Αναμένουμε και τις λοιπές εφαρμογές να αναβαθμιστούν.

Btw:μην ξεχάσω το μάντρα: " τα win phone δεν έχουν εφαρμογές, τα lumia τα χαρίζουν(ή και είναι πανάκριβα,ανάλογα τι βολεύει κάθε φορά) και κανείς δεν αγοράζει και η microsoft κλείνει".

Με τις υγείες σας.

Δεν είναι έτσι ακριβώς μιας και αν θυμάσαι, οι here maps είναι (ήταν) στα "ατού" των win phones σε κάθε συζήτηση για gps nav στα  smartphones...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι έτσι ακριβώς μιας και αν θυμάσαι, οι here maps είναι (ήταν) στα "ατού" των win phones σε κάθε συζήτηση για gps nav στα  smartphones...

Είναι οι...ίδιοι χάρτες,τα ίδια δεδομένα με άλλη ονομασία(ή μάλλον δίχως ονομασία εφαρμογής).

Πως άλλαξαν τα πράγματα ακριβώς;

• Like 2
Δημοσ.

η πλάκα συνεχίζετε 

εκτός από την είδηση που λέει ότι πάπαλα οι χάρτες έχει γίνει ποιος την έχει μεγαλύτερη ούτε μετοχές να είχατε

Τέλος ότι θέλει αγοράζει ο καθένας δεν χρειάζεται να πείσει ο ένας τον άλλον αν είναι καλύτερο το ενα λειτουργικό από το άλλο  

Δημοσ.

η πλάκα συνεχίζετε 

εκτός από την είδηση που λέει ότι πάπαλα οι χάρτες έχει γίνει ποιος την έχει μεγαλύτερη ούτε μετοχές να είχατε

Τέλος ότι θέλει αγοράζει ο καθένας δεν χρειάζεται να πείσει ο ένας τον άλλον αν είναι καλύτερο το ενα λειτουργικό από το άλλο  

Ούτε εσύ χρειάζεται να πείσεις τους άλλους γιατί θα διαφωνούν και γιατί θα συζητούν!

Δημοσ.

Και όσο είχα εκτιμήσει τo windows phone ( μέχρι που κυκλοφόρησε το lumia 535 και ξεφτιλίστηκαν τα πάντα εκεί στην microsoft )!

Μετά από 3 συσκευές windows phones ( μέσα σε αυτές και μία από τις 4 πρώτες κυκλοφορίες htc trophy ) έχω να λέω μόνο τα χειρότερα και όσο το πήγαινε καλά μέχρι και το lumia 520...

Έλεγα πως όποια συσκευή και να έπαιρνα στα χέρια μου, θα έμπαινε μέσα το OneNote & το HERE maps.

Στον android που έχω τώρα, στην αρχική υπάρχει το HERE maps.

Μια καλή κουβέντα είχα να πω για 2 εφαρμογές των windows και πάνε κι αυτές! Κρίμααααα

Δημοσ.

Μια καλή κουβέντα είχα να πω για 2 εφαρμογές των windows και πάνε κι αυτές! Κρίμααααα

Ναι γάμησε τα, είδες τι γίνεται οταν κάποιος βαριέται να διαβάσει ολόκληρη την είδηση η την πηγή....

• Like 3
Δημοσ.

Πες μας και τα ποσοστα των android συσκευων που πηραν marshmallow ,να ευθυμήσουμε ολοι παρεα!

Αντε να μην αναφερθουμε και στο beta testing,που κανουν οι android users,στον καθε ενα που ανεβαζει μια customια σε συγκεκριμενο forum και νομιζουν οτι ετσι εχουν λυσει και το θεμα των αναβαθμησεων(επειδη οι εταιριες που τους εχουν μουσχοπουλησει τα κινητα τους,στον 1.5χρονο, τους εγραψαν εκει που δε πιανει μελανι)που οτιδηποτε αλλο,απο official και stable ειναι.

Να πουμε και κατι και για τα android tablet,που ανοιγεις τις εφαρμογες και ειτε στις γυρναει σε portal γιατι νομιζει οτι κρατας κινητο,ειτε σου εμφανιζει δυο τεραστιες μαυρες μπαρες αριστερα και δεξια για να "απολαύσεις" την phone εμπηρια σε μεγαλυτερη συσκευη!Και το τραγικο ειναι ,οτι η χρηστες νομιζουν οτι εχουν και σοβαρο store με εφαρμογες!

Επειδη σε βλεπω να συμπασχεις,θα σου πω να μην ανησυχεις και ολες οι δυνατοτητες της Here εφαρμογης θα περασουν στην default εφαρμογη,γιατι υπαρχουν οι αδειες χρησης,τοσο των χαρτων οσο και για τις υπηρεσιες!

Ασε που υπαρχει η περιπτωση οι νεοι ιδιοκτητες της Here,που ειναι αυτοκινητοβιομηχανίες ,να γυρισουν σε paid την εφαρμογη τους,για να σταματισει το τμημα να ζει με την χασουρα!

Επειδή θες να λέγεσαι σοβαρός άνθρωπος, πιστεύω καταλαβαίνεις τι προσθέτει η Lollipop ή η Marshmallow σε μια συσκευή με Kit Kat σε σύγκριση με τα λειψά 8.1 που περιμένουν τα 10άρια για να φτάσουν την Froyo. Είναι κρίμα να γράφονται τέτοια πράγματα, απλά για να γράφονται και να μειώνεις έτσι τον εαυτό σου για κανα like από τον vanmour. 

Όσον αφορά το από κάτω: Πράγματι τα Settings έχουν γίνει metro και είναι η μόνη που έχω χρησιμοποιήσει. Δεν έγραψα εγώ για στροφή στο desktop, διάβαζε προσεκτικότερα ποιός σου γράφει και τι. Στο start menu έχω μόνο το store και τις ρυθμίσεις από metro apps. Τις υπόλοιπες που γράφεις δεν τις έχω χρησιμοποιήσει. 

Πληροφοριακα!

Ο edge ειναι metro εφαρμογη

Τα settings ειναι metro εφαρμογη

Ο DEFAULT player των windows ειναι metro εφαρμογη

Η DEFAULT εφαρμογη για τις φωτογραφιες ειναι metro εφαρμογη

calculator και ολα τα προεγκατεστιμενα προγραμματα ειναι metro εφαρμογες

Το start menu ειναι η start screen σε σμικρινση!

Προσθεσε DEFAULT messaging,phone και video calling εφαρμογες που και αυτες ειναι metro.

Τωρα ελα πες μου,τι ειναι αυτο που εκανε η MS απο τα windows 8.1 στα windows 10,που σου δειχνει οτι εκανε στροφη απο τα metro ξανα πισω στα desktop και οχι οτι σου πλασαρε το metro UI με τροπο(λεγεμε UWP) και εισαι και που τους πρωτους  που το εχαψαν,χειροκροτοντας την?

Δως μου ΕΝΑ παραδειγμα!

Δημοσ.

Επειδή θες να λέγεσαι σοβαρός άνθρωπος, πιστεύω καταλαβαίνεις τι προσθέτει η Lollipop ή η Marshmallow σε μια συσκευή με Kit Kat σε σύγκριση με τα λειψά 8.1 που περιμένουν τα 10άρια για να φτάσουν την Froyo. Είναι κρίμα να γράφονται τέτοια πράγματα, απλά για να γράφονται και να μειώνεις έτσι τον εαυτό σου για κανα like από τον vanmour.

Για πες μας και ποσες αναβαθμησεις ασφαλειας πηρε το κινητο που παρεμεινε στο Kik kat ολα αυτα τα χρονια?

Εκτος αν εισαι απο τους τυπους που θεωρεις οτι οι αναβαθμησεις,ειναι μονο για τα funky features και απο ασφαλεια κλαιν μαιν.

Γιατι νομιζεις οτι μονο οι Nexus συσκευες θεωρουνται ασφαλεις android συσκευες?Επειδη απλα τρεχουν default android?

Όσον αφορά το από κάτω: Πράγματι τα Settings έχουν γίνει metro και είναι η μόνη που έχω χρησιμοποιήσει. Δεν έγραψα εγώ για στροφή στο desktop, διάβαζε προσεκτικότερα ποιός σου γράφει και τι. Στο start menu έχω μόνο το store και τις ρυθμίσεις από metro apps. Τις υπόλοιπες που γράφεις δεν τις έχω χρησιμοποιήσει.

Και εγω στον αλλον απαντησα,ξεκαθαρα μαλυστα,για το κατα ποσο η MS εχει εγκαταλειψει τα metro ή οχι στα Windows 10 και εσυ πεταχτικες να μου γραψεις με περιφανια οτι δε χρησιμοποιεις ΚΑΜΙΑ metro εφαρμογη στα windows 10,κατι που ηταν ασχετο με την συζητηση.Γιατι δεν αναφερομασταν στο τι χρησιμοποιει ο καθενας μας στα windows 10,αλλα τι εχει κανει η ιδια η MS με τις metro εφαρμογες στο νεο λειτουργικο.
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιστεύω ότι καλύτερα που η MS βγάζει τις εφαρμογές της νόκια.Όλα σε 1.

Καταρχήν προσωπικά δεν μου άρεσε καθόλου το here drive,μιας και χρησιμοποιώ ή του αμαξιού ή το navigon που είναι πολύ καλύτερο από το here drive.

Η εφαρμογή πλοήγησης της MS,αν και ακόμα είναι στην αρχή,και η MS υποσχέθηκε ότι θα αντισταθμίσει  τα οφέλη της εφαρμογής με διάφορες αναβαθμίσεις,πιστεύω ότι έχει μερικά καλά που το here drive+ δεν τα είχε.
1.Έχει ενναλακτικές διαδρομές.

2.Και πολύ βασικό προτέρημα.Δεν ξέρω αν στην Ελλάδα ισχύει αλλά εδώ γερμανιστάν αν π.χ. θές να πας στο Saturn στην Βόνη π.χ. και δεν ξέρεις την διεύθυνση,γράφεις στην αναζήτηση Saturn Bonn και σε βρίσκει και τον δρόμο,αλλά και την διεύθυνση.Βέβαια έχει και μειονεκτήματα αλλά θα καλυτερεύσει σίγουρα.

Επεξ/σία από palawiaris

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...