vanmour Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Εγώ αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι ποιά δύναμη παρακινεί έναν 16χρονο -ως επι το πλείστον αν κρίνω από τα σχόλια εδώ- που δεν έχει πιάσει ποτέ windows phone στη ζωή του, να κάθεται να το σχολιάζει σε κάθε σχετική είδηση. Πώς μπορείς να συζητήσεις με έναν άνθρωπο που σου λέει: -τα wp δεν έχουν εφαρμογές -μα... έχουν 300.000 και όλο και αυξάνονται -ναι αλλά δεν είναι 3.000.000. 5
sepsekasan Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 μαλλον πρεπει να εισαι 10 χρονο γιαυτο δεν κ αταλαβαίνεις 1
antony97 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Αν και ξανα αναφερθηκε το λεω και εγω για να μη εχουν να λενε καποιοι οτι τους κατεβει. Οι Here maps συνεργαζονται πολυ στενα με τη Microsoft και εχουν δημιουργησει το default map application για τα windows 10 το οποιο ενσωματωνει ολες τις υπηρεσιες HERE. So, what's the point να υπαρχουν ξεχωριστα app για τη καθε υπηρεσια; Μονο χασιμο πορων ειναι. Για αρθρο: http://www.windowscentral.com/microsoft-will-continue-use-here-maps-data?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook 3
vaggospat13 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Έχω lumia 920 Εδω και 3 χρονιά και το έχω χαρεί πάρα πολύ και συνεχίζω να το χαίρομαι. Άλλα δεν πρόκειται να αγοράσω wp ξανά αν δε λυθεί το τεράστιο πρόβλημα των εφαρμογών. Καλά όλοι εσείς οι funboys δεν βλέπετε το πρόβλημα μόνο εγώ είμαι. Εδώ και 3 χρόνια περιμένω να φτιάξει το θέμα των εφαρμογών και τίποτα, πραγματικά βαρέθηκα να περιμένω, εσείς δε βαρεθήκατε; Προσωπικά δε πιστεύω τπτ και δε πρόκειται να ξαναεμπιστευτώ την ms στο θέμα κινητοί, μόλις δω τα αποτελέσματα που θέλω θα το ξανασκεφτώ. Μη μου πει κάποιος ότι έρχονται οι universal γτ εδώ γελάμε. Στο θέμα μας οι εφαρμογές here μου αρέσουν πολύ περισσότερο από τους χάρτες της ms και το χειρότερο είναι ότι όλο και περισσότερη σνομπάρουν τα wp
OLDjunior Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Όπως έχω γράψει αρκετές φορές είμαι οπαδός των Windows. Όμως όσο η Microsoft δεν καταλαβαίνει ότι τα tiles πρέπει να τα αποσύρει αν όχι τώρα αύριο το πρωί τα wp 10, 11, 12 (150) θα έχουν την ίδια τύχη . Μα δεν καταλαβαίνω όμως τόσο καιρό δεν παιρνει χαμπάρι πια ??? Στα desktop με τα 10 το μάζεψε ποτε θα ξυπνήσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ....????
AlexKane Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Το σημαντικό είναι ότι θα παραμείνει διαθέσιμο για άλλες, βιώσιμες πλατφόρμες (Android, iOS, κλπ). 1
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Πω ρε φιλε, κοντεύει να καταντήσει myphone εδώ μέσα με τα fanboy flamewars...
flik Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Το windows maps έχει offline navigation και live traffic; Οι Here maps είναι οι πιο νεημερωένοι χάρτες στην Ελλάδα. Και απο google, και απο τα προγράμματα που χρησιμοποιούν tomtom.
ektor7 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Όπως έχω γράψει αρκετές φορές είμαι οπαδός των Windows. Όμως όσο η Microsoft δεν καταλαβαίνει ότι τα tiles πρέπει να τα αποσύρει αν όχι τώρα αύριο το πρωί τα wp 10, 11, 12 (150) θα έχουν την ίδια τύχη . Μα δεν καταλαβαίνω όμως τόσο καιρό δεν παιρνει χαμπάρι πια ??? Στα desktop με τα 10 το μάζεψε ποτε θα ξυπνήσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ....???? Ποιo εχει μαζεψει??? Μου φαινεται οτι αλλο λογισμικο χρησιμοποιεις και οχι windows 10! Η MS στα 10 εχει σκουπισει σχεδον οτι default desktop προγραμμα υπηρχαν μεχρι τωρα και τα αντικατεστησε με METRO APPS,μεχρι και στο control panel στις μισες επιλογες σε στελνει στην metro εφαρμογη των setting!!! Σας εχει βαλει και μια μινιατουρα start screen για start menu και τα εχετε καταπιει ολα αμασιτα! Στο θεμα. Δυο official εφαρμογες δε χωρανε και ειναι ασκοπη σπαταλη πορων. Η MS απλα αναλαβε τα δεδομενα του Here,προφανως μετα απο συμφωνια με την Here,να τα μεταφερει σε μια δικη της εφαρμογη,ωστε να απαλαξει απο την μια την here,απο το να καθεται φτιαχνει και να υποστηριζει μια νεα UWP εφαρμογη για τα windows(λιγοτερο κοστος για την Here) και να εξασφαλησει οτι θα υπαρχει μια δικη της default map εφαρμογη ,που θα την αναπτυσει εκεινη οπως θελει! Τα δεδομενα ολα,παραμενουν τα ιδια με αυτα των here,μενει να δουμε αν μεχρι της 30 του Ιουνη θα καταφερει να παρουσιασει μια ανταξια των Here εφαρμογη!Εδω ειναι ολο το ζουμι και οχι οτι φευγει η εφαρμογη του Here. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2016 από ektor7
Fulgore Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Πω ρε φιλε, κοντεύει να καταντήσει myphone εδώ μέσα με τα fanboy flamewars... Ε ναι γιατι ως γνωστον μονο εδω γραφονται τετοια πραγματα.Στα site του εξωτερικου δεν γινονται 3φορες χειροτερα που εχουν και παραπανω κοσμο εδω ειναι μονο τα κακα....
revvok Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Το windows maps έχει offline navigation και live traffic; Οι Here maps είναι οι πιο νεημερωένοι χάρτες στην Ελλάδα. Και απο google, και απο τα προγράμματα που χρησιμοποιούν tomtom. Ναι και ναι. Η εφαρμογή maps των w10 (για τα οποία θα καταργηθούν οι here) χρησιμοποιεί τους ίδιους τους χάρτες της here. Από κει και πέρα είναι θέμα της ms να εξελίξει την εφαρμογή όπως πρέπει (ακούγεται ότι σύντομα θα έρθει ένα σημαντικό update).
ektor7 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Αυτό ήταν το "Για πάντα" ; Εταξε υπηρεσιες και χαρτες για παντα,δε μιλησε αν δε κανω λαθος για εφαρμογη! Εξαλλου,τωρα που η Here ,ανοικει σε αλλους ιδιοκτητες και ισως στο μελλον να θελησουν να κανουν επι πληρωμης την υπηρεσια(εφαρμογη),με αυτο τον τροπο εξασφαλιζεται καλυτερα η συνεχιση της δωρεαν χρηση των χρηστων με windows. 1
Belisarius Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Χαρά στο κουράγιο σου, Ektor7 που εξακολουθείς να πιστεύεις ότι χρησιμοποιούνται οι metro apps. Είμαι από τους πρώτους που έβαλαν 10αρια και προσπαθώ να θυμηθώ πότε χρησιμοποιησα metro app έστω και για βασική εφαρμογή των windows.
ektor7 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Χαρά στο κουράγιο σου, Ektor7 που εξακολουθείς να πιστεύεις ότι χρησιμοποιούνται οι metro apps. Είμαι από τους πρώτους που έβαλαν 10αρια και προσπαθώ να θυμηθώ πότε χρησιμοποιησα metro app έστω και για βασική εφαρμογή των windows. Πληροφοριακα! Ο edge ειναι metro εφαρμογη Τα settings ειναι metro εφαρμογη Ο DEFAULT player των windows ειναι metro εφαρμογη Η DEFAULT εφαρμογη για τις φωτογραφιες ειναι metro εφαρμογη calculator και ολα τα προεγκατεστιμενα προγραμματα ειναι metro εφαρμογες Το start menu ειναι η start screen σε σμικρινση! Προσθεσε DEFAULT messaging,phone και video calling εφαρμογες που και αυτες ειναι metro. Τωρα ελα πες μου,τι ειναι αυτο που εκανε η MS απο τα windows 8.1 στα windows 10,που σου δειχνει οτι εκανε στροφη απο τα metro ξανα πισω στα desktop και οχι οτι σου πλασαρε το metro UI με τροπο(λεγεμε UWP) και εισαι και που τους πρωτους που το εχαψαν,χειροκροτοντας την? Δως μου ΕΝΑ παραδειγμα! Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2016 από ektor7 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα