Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ κοντεύετε να μάθετε κινέζικα με τόσες συνεννοήσεις για τα σαβούρια και με μένα γελάει ο κόσμος;

Ε ναι γιατι ως γνωστον δεν υπαρχουν αξιολογες εταιριες σε Android οπως η Motorolla...Ολοι στους κινεζους τα ριχνουμε  :rolleyes:

Α και ειπαμε Nexus 6p 499ευρω https://www.skroutz.gr/s/7557550/Huawei-Nexus-6P-32GB.html?from=catspan

Lumia 950xl 557 ευρω https://www.skroutz.gr/s/7634035/Microsoft-Lumia-950-XL-Dual-32GB.html?from=catspan 

Το μεγαλο διλλημα :)

• Like 4
  • Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ε ναι γιατι ως γνωστον δεν υπαρχουν αξιολογες εταιριες σε Android οπως η Motorolla...Ολοι στους κινεζους τα ριχνουμε  :rolleyes:

Α και ειπαμε Nexus 6p 499ευρω https://www.skroutz.gr/s/7557550/Huawei-Nexus-6P-32GB.html?from=catspan

Lumia 950xl 557 ευρω https://www.skroutz.gr/s/7634035/Microsoft-Lumia-950-XL-Dual-32GB.html?from=catspan 

Το μεγαλο διλλημα :)

Δεν υπάρχει δίλημμα. Σε εμπειρία χρήσης (τωρινή και κυρίως μελλοντική), κάμερα, οθόνη, business δυνατότητες, το 950 είναι πολύ μπροστά. Για ασφάλεια δεν χρειάζεται να μιλήσουμε νομίζω...

Δημοσ.

Απο που βγάλαν το συμπέρασμα οτι τα Windows δεν αξίζουν την εφαρμογή Here ? Μηπως παίχτηκε τίποτε άλλο ?

Μακάρι η νέα εφαρμογή χαρτών να είναι το ίδιο καλή όπως λέει ο @vanmour πιο πάνω.

Δημοσ.

Υπάρχει η εφαρμογή, λέγεται "maps" και είναι η ίδια με διαφορετικό interface. Ενσωματώνει μάλιστα τόσο το here maps όσο και το here drive.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υπάρχει δίλημμα. Σε εμπειρία χρήσης (τωρινή και κυρίως μελλοντική), κάμερα, οθόνη, business δυνατότητες, το 950 είναι πολύ μπροστά. Για ασφάλεια δεν χρειάζεται να μιλήσουμε νομίζω...

Σε εμπειρια χρησης, και τωρινη μαλιστα ,πανω το Lumia 950 απο το Nexus...... Και μετα μαρεσει που καθεσαι και γραφεις για fanboys  :rolleyes:  :rolleyes:

• Like 4
Δημοσ.

Νομίζω ασχολείστε με μλκίες.

Το σημαντικό είναι...

H αισθησιακή φωνή έχει μείνει ίδια στα WP10?

PS Υπάρχει καμιά φωtογραφία της κοπέλας στο net?

Δημοσ.

Υπάρχει η εφαρμογή, λέγεται "maps" και είναι η ίδια με διαφορετικό interface. Ενσωματώνει μάλιστα τόσο το here maps όσο και το here drive.

Ναι στο άρθρο λέει οτι "η ουσία των HERE apps συνεχίζει να ζει μέσω του Windows Maps app"  όπου υπάρχει άλλωστε και στα Windows 8. Αλλά για πόσο καιρό θα ισχύει αυτό και γιατί να θέλουν να βγάλουν το λογότυπο Here απο τα Windows Phone ?

Δημοσ.

Κριμα ηταν καλη εφαρμογη κ αξιοπιστη

Συνεχίζει να υπάρχει κανονικά στα Windows Phone 8 / 8.1  Σταματάει να υπάρχει στα Windows 10 Mobile γιατί πλέων όλες οι εφαρμογές HERE συνδυάζονται σε μια ενιαία εφαρμογή που λέγεται "Maps" η "Χάρτες".

μεγαλυτερο φιασκο απο το windows store (pc & mobile) δεν πρεπει να εχει ξαναυπαρξει... και νομιζω οτι... δεν αξιζε και τετοιας τυχης. 

Καθε μέρα και απο μια εφαρμογή την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια...

Κάθε μέρα κ απο μια εφαρμογή συνεχίζει να υπάρχει κανονικά σε Windows Phone 8 / 8.1 και σταματάει να υπάρχει στην μορφή που υπήρχε στα Windows Phone γιατι γίνεται universal στα Windows 10 Mobile.

Η πλάκα είναι οτι εδώ και καιρό αν κάποιος κάνει reset την συσκευή του στα 8.1 δεν βρίσκει την εφαρμογή πάλι με το πρόσχημα οτι γίνεται universal για τα 10άρια. 

Τέλοσπάντων, κάποτε αποτελούσε υποτιθέμενο ατού των wp η αξιόπιστη δωρεάν offline πλοήγηση. Εδώ και 1,5 χρόνο με την διάθεση της εφαρμογής στο android μόνο κάνα ξεχασμένο fanboy των wp την αναφέρει ως πλεονέκτημα απέναντι στο android. 

Υπήρχε μια περίοδο ενα πρόβλημα για λιγες ημέρες και δεν μπορούσε να βρεθεί στο store. Λύθηκε άμεσα το πρόβλημα και πλέων την βρίσκει κανονικά,

Ποιά προεγκατεστημένη εφαρμογή στα 10ρια?

Ποιά συνεργασία με Cortana στην Ελλάδα (το ξέρω το trick)?

Ποιά Ελληνική offline πλοήγηση?

Πού είναι όλη η λειτουργικότητα?

Η εφαρμογή "Maps" η "Χάρτες"

Η Cortana οπως και η Siri δεν υποστηρίζει ακομη Ελληνικά

Η offline πλοήγηση λειτουργεί κανονικότατα ακριβώς όπως το HERE DRIVE+

Η λειτουργικοτητα βρίσκεται στις προαναφερθεντες εφαρμογές

Η εφαρμογη με τους χαρτες ειναι ηδη uwp. Το οτι δεν γραφει πανω here δεν σημαινει οτι δεν ειναι οι χαρτες της here.

Γράφει κανονικά:

post-202726-0-26934100-1458066463_thumb.jpg

Ένας ακόμα λόγος για να μείνεις μακριά από WP.  :-D

H εφαρμογή πάντως είναι η καλύτερη από τις δωρεάν . 

Το οτι σταματάνε να υπάρχουν στα Windows 10 Mobile τρεις διαφορετικές εφαρμογές επειδή ειναι ολες ενοποιημένες σε μια universal εφαρμογή ειναι ακόμη ενας λόγος για να μείνεις μακριά απο τα WP??? Τα χάπια μου....

• Like 11
Δημοσ.

Εγω παντός που έχω το 950 πήγα στο store επέλεξα βιβλιοθήκη εκει εχει ολο το ιστορικό όλων αυτών που εχεις κατεβάσει εκει είχα ολα Ta here maps και τα κατέβασα κανονικά τώρα στο 950 και λειτουργούν μια χαρά.

Sent from my RM-1118_15207

Δημοσ.

- Οι "Χάρτες"

- Δεν λειτουργεί η cortana στα ελληνικά

- Λειτουργεί κανονικά

- Που δεν είναι;

Ίσως δεν έγινα σαφής, λάθος μου.

Οι χάρτες, ουσιαστικά είναι οι Here Maps.

Ενσωματώνουν το Here Transit και το Drive, αλλά φωνητική πλοήγηση δεν έχουν (εκτός κι αν μου κάνει πλάκα το tablet).

Συνεπώς, από λειτουργικότητα...δεν.

H μορφή τους, είναι λιγάκι άθλια σε σχέση με την απεικόνιση στο WP8.1 κινητό (ή μπορεί και να είναι θέμα αναλογιών/ανάλυσης του tablet).

Για την Cortana...δεν χρειάζεται να πούμε κάτι. Τοποθεσία και γλώσσα USA και ψιλολειτουργεί, αλλά μέχρι εκεί.

Δημοσ.

Ενσωματώνουν το Here Transit και το Drive, αλλά φωνητική πλοήγηση δεν έχουν (εκτός κι αν μου κάνει πλάκα το tablet).

Έχουν κανονικα.

Δημοσ.

visualizer, on 15 Mar 2016 - 8:04 PM, said:snapback.png

Ένας ακόμα λόγος για να μείνεις μακριά από WP.   :-D

H εφαρμογή πάντως είναι η καλύτερη από τις δωρεάν . 

Το οτι σταματάνε να υπάρχουν στα Windows 10 Mobile τρεις διαφορετικές εφαρμογές επειδή ειναι ολες ενοποιημένες σε μια universal εφαρμογή ειναι ακόμη ενας λόγος για να μείνεις μακριά απο τα WP??? Τα χάπια μου....

Καλά ντε μην βαρας .. διάβαζα το άρθρο από  windows phone και λάγκαρε ενώ το διάβαζα .. χαχα

Δημοσ.

Εδω και μια εβδομάδα έχουν βγει instagram και Facebook,messenger σε beta μορφή universal για windows 10 ,το instagram ειναι ίδιο με το ios !!! Πείτε για αυτα ρε παιδια

Sent from my RM-1118_15207

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...