Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως γράφω και στο τίτλο θέλω γνώμες για να μπορέσω να διακοσμίσω ένα τοίχο.
Επειδή πρόκειται να γίνουν αλλαγές στο σπίτι το μοναδικό κομμάτι το οποίο μπόρεσα να διεκδικήσω :-D  :-D  :-D  :ph34r: :ph34r: :ph34r: είναι ένα κομμάτι τοίχου το οποίο έχει διαστάσεις 2.50m x 2.40m.
Αυτή την στιγμή υπάρχει ένα έπιπλο  το οποίο φιλοξενεί την τηλεόραση, το dvd και κάτι άλλες μαλακΙ0lεS αλλά θα φύγουν  οπότε θα μείνει καθαρός ο τοίχος.
Η δική μου σκεψη είναι να τοποθετήσω κρεμαστή την τηλεόραση, να μπεί κάποια ταπετσαρία και κανένα ράφι με κρυφές βάσεις.
Τα χρώματα της ταπετσαρίας τα οποία σκέφτομαι είναι κάτι σε μπεζ.
Το ράφι θα είναι κάτι σε καφέ και η tv είναι μια smart tv με inox στοιχεία
(Ίσως αυτό που θέλω δεν ονομάζεται διακόσμιση αλλά δεν βρήκα ποιό κατάλληλο τίτλο).

Δημοσ.

Επειδή πρόκειται να γίνουν αλλαγές στο σπίτι το μοναδικό κομμάτι το οποίο μπόρεσα να διεκδικήσω :-D  :-D  :-D  :ph34r: :ph34r: :ph34r: είναι ένα κομμάτι τοίχου το οποίο έχει διαστάσεις 2.50m x 2.40m.

Βασικα χτισε αλλους τρεις τοιχους να φτιαξεις το δικο σου δωματιο! :-D  αστειευομαι φυσικα  :-)

Στα χρωματα θα παιξει ρολο και η χρωματολογια-στυλ ολου του χωρου...επιπλα,κουρτινες κτλ κτλ. για να μπορεσεις να το δεις πιο σφαιρικα. Αν και το μπεζ ταιριαζει με ολα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...