takitsanos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 παιδια γενικα δεν ξερω σχεδον τιποτα απο οθονες..εχω ενα monitor tv samsung 21.5" το οποιο κανει πλεον 140E και σκεφτομαι να παρω την συγκεκριμενη dell. εχω ενα mac mini i5 με καρτα γραφικων intel HD Graphics 4000 1536 MB, αλλα δεν παιζω παιχνιδια απλα κανα photoshop, logic pro και σερφαρισμα αντε και καμια ταινια. σκεφτομαι να παρω και το ps4 pro. με αυτην την οθονη θα ειμαι οκ? δεν εχω απαιτησεις τρελες, απλα να ξερω αν ανεβω εστω ενα σκαλι με αυτην την οθονη, δηλαδη θα δω καποια διαφορα σε σχεση με αυτη που ειμαι τωρα? παρακατω ειναι το λινκ του monitor tv που εχω. http://www.samsung.com/gr/consumer/it/monitor/tv-monitor/LT22E390EW/EN Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 παιδια γενικα δεν ξερω σχεδον τιποτα απο οθονες..εχω ενα monitor tv samsung 21.5" το οποιο κανει πλεον 140E και σκεφτομαι να παρω την συγκεκριμενη dell. εχω ενα mac mini i5 με καρτα γραφικων intel HD Graphics 4000 1536 MB, αλλα δεν παιζω παιχνιδια απλα κανα photoshop, logic pro και σερφαρισμα αντε και καμια ταινια. σκεφτομαι να παρω και το ps4 pro. με αυτην την οθονη θα ειμαι οκ? δεν εχω απαιτησεις τρελες, απλα να ξερω αν ανεβω εστω ενα σκαλι με αυτην την οθονη, δηλαδη θα δω καποια διαφορα σε σχεση με αυτη που ειμαι τωρα? παρακατω ειναι το λινκ του monitor tv που εχω. http://www.samsung.com/gr/consumer/it/monitor/tv-monitor/LT22E390EW/EN Για την δουλειά που την θες, νομίζω αυτή ταιριάζει καλύτερα. Το PS4 λογικά δεν θα τρέχει "4Κ", αλλά 1080p, μιας και τα 1440p δεν υποστηρίζονται native από την κονσόλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Καμια απο τις παραπανω οθονες δεν προτεινεται λογω της αναλυσης της. Ουτε για το Ps4 pro ειναι καταλληλες,ουτε για κατι αλλο αφου η αναλογια ιντσων με αναλυση δεν ειναι ιδανικη(στην 25αρα καπως παλευεται αλλα και παλι). Το μονο που πραγματικα θα κερδισεις ειναι παραπανω ιντσες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα