SlackulatoR Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Εμένα πάντως έχει frame skipping στα 75hz, παρ'όλο που το ufo test λέει Valid. Φαίνεται καθαρά όταν ανοίγεις ένα παράθυρο στα windows και το κάνεις drag με το mouse.
XMorsX Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Εμένα πάντως έχει frame skipping στα 75hz, παρ'όλο που το ufo test λέει Valid. Φαίνεται καθαρά όταν ανοίγεις ένα παράθυρο στα windows και το κάνεις drag με το mouse. Το valid σημαινει οτι το τεστ εκτελειται σωστα, δεν αναφερεται στο αν εχεις frame skipping η οχι. Διαβασε τις οδηγιες του τεστ για να διαπιστωσεις το τελευταιο.
Alexaras1991 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Είναι η RX 480 αρκετή για την οθόνη αυτή για 1440p 60fps gaming; Σκέφτομαι να φτιάξω PC τα χριστούγεννα με AMD Zen + custom RX 480 όπως μια Sapphire Nitro. Ξέρω ότι τότε θα βγεί η Vega αλλά πιστεύω ότι θα είναι λίγο υπερβολή για την οθόνη αυτή. Δεν με πειράζει να κατεβάζω λίγο τα γραφικά προς όφελος για να έχω 60fps.
RangerOfDark Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Είναι η RX 480 αρκετή για την οθόνη αυτή για 1440p 60fps gaming; Σκέφτομαι να φτιάξω PC τα χριστούγεννα με AMD Zen + custom RX 480 όπως μια Sapphire Nitro. Ξέρω ότι τότε θα βγεί η Vega αλλά πιστεύω ότι θα είναι λίγο υπερβολή για την οθόνη αυτή. Δεν με πειράζει να κατεβάζω λίγο τα γραφικά προς όφελος για να έχω 60fps. Όχι. Η 470/480/1060 δεν είναι για 1440Ρ,αν θες βέβαια medium κάντο, αλλά πιο το όφελος? 1440Ρ με μια 980ΤΙ/1070 είσαι κομπλέ. κομπλέ
Alexaras1991 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Όχι. Η 470/480/1060 δεν είναι για 1440Ρ,αν θες βέβαια medium κάντο, αλλά πιο το όφελος? 1440Ρ με μια 980ΤΙ/1070 είσαι κομπλέ. κομπλέ Έχω διαβάσει ότι στα 1440p το Anti Aliasing δεν είναι απαραίτητο και ότι τα "jaggies" είναι σχεδόν ανύπαρκτα σε αυτή τη ανάλυση. Χωρίς ΑΑ δεν θα έχεις υψηλότερα fps; Γι'αυτό πιστέυα ότι η RX480 θα'ταν μια αρκετά καλή και φθηνή λύση για 1440p gaming. Φυσικά και δεν θα είναι όσο καλή όσο μια 1070 αλλά θα είναι αποδεκτή.
RangerOfDark Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Έχω διαβάσει ότι στα 1440p το Anti Aliasing δεν είναι απαραίτητο και ότι τα "jaggies" είναι σχεδόν ανύπαρκτα σε αυτή τη ανάλυση. Χωρίς ΑΑ δεν θα έχεις υψηλότερα fps; Γι'αυτό πιστέυα ότι η RX480 θα'ταν μια αρκετά καλή και φθηνή λύση για 1440p gaming. Φυσικά και δεν θα είναι όσο καλή όσο μια 1070 αλλά θα είναι αποδεκτή. Ναι θα παίζεις 40-45fps αλλά ανάλογα απλά πόσο βαρύ είναι ένα game. Καλύτερα δες review για 100% σίγουρος 1
Alexaras1991 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Ναι θα παίζεις 40-45fps αλλά ανάλογα απλά πόσο βαρύ είναι ένα game. Καλύτερα δες review για 100% σίγουρος Ναι, κοίταξα στο Guru3D και στα περισσότερα απαιτητικά παιχνίδια όπως το Witcher 3, Anno 2205, Division κτλ έχουν γύρω στα 45fps αλλά είχαν x2-x4 AA. Χωρίς ΑΑ μάλλον θα χτυπήσουν 60fps κοντά
SlackulatoR Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Το valid σημαινει οτι το τεστ εκτελειται σωστα, δεν αναφερεται στο αν εχεις frame skipping η οχι. Διαβασε τις οδηγιες του τεστ για να διαπιστωσεις το τελευταιο. Σωστά, αλλά είναι εμφανές. Σε εμένα έπαιξε χωρίς frame skipping μέχρι τα 65hz παραπάνω έχει skipping.
cpttony Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Σωστά, αλλά είναι εμφανές. Σε εμένα έπαιξε χωρίς frame skipping μέχρι τα 65hz παραπάνω έχει skipping. Εμένα στα 78Ηz που δοκίμασα, δεν δούλεψε. Γενικά, αν διαβάσεις εδώ, αναφέρει: "Other users have reported receiving units that do not run at 75Hz without frame skipping, so there may be some inter-unit variation going on." 1
SlackulatoR Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Εμένα στα 78Ηz που δοκίμασα, δεν δούλεψε. Γενικά, αν διαβάσεις εδώ, αναφέρει: "Other users have reported receiving units that do not run at 75Hz without frame skipping, so there may be some inter-unit variation going on." Πάντως το monitor δεν κάνει για κάτι άλλο πέρα από games/ταινίες κτλ. Οι περισσότερες εφαρμογές δεν κάνουν σωστό scaling (ενώ τα windows σε 125% φαίνονται σωστά). Εφαρμογές adobe/google chrome κτλ είναι όλα πολύ μικρά οπότε αναγκαστικά εγώ θα την επιστρέψω στο κατάστημα. Γνωρίζει κάποιος αν αυτό οφείλεται στο ότι είναι 23.8" το monitor ή συμβαίνει και στις 27"άρες; 1 1
XMorsX Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Πάντως το monitor δεν κάνει για κάτι άλλο πέρα από games/ταινίες κτλ. Οι περισσότερες εφαρμογές δεν κάνουν σωστό scaling (ενώ τα windows σε 125% φαίνονται σωστά). Εφαρμογές adobe/google chrome κτλ είναι όλα πολύ μικρά οπότε αναγκαστικά εγώ θα την επιστρέψω στο κατάστημα. Γνωρίζει κάποιος αν αυτό οφείλεται στο ότι είναι 23.8" το monitor ή συμβαίνει και στις 27"άρες; Σαφώς και με μεγαλύτερες οθόνες τα στοιχεία είναι μεγαλύτερα εφόσον η ανάλυση μείνει ίδια. Είναι η RX 480 αρκετή για την οθόνη αυτή για 1440p 60fps gaming; Σκέφτομαι να φτιάξω PC τα χριστούγεννα με AMD Zen + custom RX 480 όπως μια Sapphire Nitro. Ξέρω ότι τότε θα βγεί η Vega αλλά πιστεύω ότι θα είναι λίγο υπερβολή για την οθόνη αυτή. Δεν με πειράζει να κατεβάζω λίγο τα γραφικά προς όφελος για να έχω 60fps. Δεν είναι ιδανική, αλλά είναι επαρκής αν κάνεις εκπτώσεις στην ποιότητα γραφικών. Το θέμα είναι ότι είναι καλύτερα να αγοράσεις οθόνη με Freesync όσον αφορά το gaming σε αυτή, δες την LG 29um68 για παράδειγμα, η την crossover 27v από eBay αν δε σε πειράζει η προβληματική πολιτική επιστροφων. 1
cpttony Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Πάντως το monitor δεν κάνει για κάτι άλλο πέρα από games/ταινίες κτλ. Οι περισσότερες εφαρμογές δεν κάνουν σωστό scaling (ενώ τα windows σε 125% φαίνονται σωστά). Εφαρμογές adobe/google chrome κτλ είναι όλα πολύ μικρά οπότε αναγκαστικά εγώ θα την επιστρέψω στο κατάστημα. Τον τελευταίο καιρό λειτουργώ στο 100% και όχι στο 125%. Εντάξει, εγώ την μέχρι εκεί έφτανε το budget μου, οπότε αφού την πήρα, την κρατάω!
SlackulatoR Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Τον τελευταίο καιρό λειτουργώ στο 100% και όχι στο 125%. Εντάξει, εγώ την μέχρι εκεί έφτανε το budget μου, οπότε αφού την πήρα, την κρατάω! Ναι αλλά και πάλι, για εμένα που ασχολούμαι και με web design, αν στον chrome κάνω zoom πάνω από 100% (το οποίο είναι απαραίτητο) πολλές εικόνες σε όλα τα site θολώνουν. Μέχρι και στο start menu των windows τα tiles είναι θολά. Απορώ στα 4k πως θα φαίνονται. Μόνο η Apple έχει σωστή διαχείριση σε υψηλές αναλύσεις με τα retina guidelines απ'ότι φαίνεται.
Fulgore Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Ναι αλλά και πάλι, για εμένα που ασχολούμαι και με web design, αν στον chrome κάνω zoom πάνω από 100% (το οποίο είναι απαραίτητο) πολλές εικόνες σε όλα τα site θολώνουν. Μέχρι και στο start menu των windows τα tiles είναι θολά. Απορώ στα 4k πως θα φαίνονται. Μόνο η Apple έχει σωστή διαχείριση σε υψηλές αναλύσεις με τα retina guidelines απ'ότι φαίνεται. Φθηνη 1440p οθονη ειναι τι απαιτησεις μπορει αν εχει καποιος ουτως ή αλλως. Γιατι αν ειναι να γινουμε λιγο πιο αυστηροι,ουτε για παιχνιδια πραγματικα κανει.Γιατι για να αξιοποιησεις πληρως την αναλυση αυτη θες πολυ ακριβο pc hardware και αρα αν εχεις τοσα χρηματα θα αγοραζες ουτως ή αλλως καλυτερη/ακριβοτερη. 1
SlackulatoR Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Φθηνη 1440p οθονη ειναι τι απαιτησεις μπορει αν εχει καποιος ουτως ή αλλως. Γιατι αν ειναι να γινουμε λιγο πιο αυστηροι,ουτε για παιχνιδια πραγματικα κανει.Γιατι για να αξιοποιησεις πληρως την αναλυση αυτη θες πολυ ακριβο pc hardware και αρα αν εχεις τοσα χρηματα θα αγοραζες ουτως ή αλλως καλυτερη/ακριβοτερη. Το συγκεκριμένο με τις θολές εικόνες δεν είναι θέμα της οθόνης, όλες το κάνουν αν κάνεις zoom σε browser. Απλά η Dell για κάποιον λόγο βγάζει άκυρες αναλύσεις σε άκυρες ίντσες. Μόλις έβγαλε 27" σε 1080p 75hz και 23.8" 1440p με 165hz...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα