Προς το περιεχόμενο

Dell P2416D: Προσωπική γνώμη και εμπειρία μέχρι τώρα

cpttony

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αναλόγως τι κάρτα έχεις. Αυτά που έχει ήδη αναφέρει σαν fps ο TS πιο πριν σε παιχνίδια για μένα είναι πολύ χαμηλά, τουλάχιστον στη δικιά μου όταν πήγαινε κάτω από 30fps με τη προηγούμενη κάρτα γραφικών στο Witcher 3 είχα κολλήματα...Πάντως η ανάλυση μετράει απίστευτα.

Ποια οθόνη 1440P είχες?

Από 970/390 και πάνω είσαι κομπλέ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ποια οθόνη 1440P είχες?

Από 970/390 και πάνω είσαι κομπλέ.

Source.png Πηγή: ASUS PG279Q

Με 970 ναι με 780 που είχα εγώ είχα θέματα. Έπρεπε να παίζω σε όλα LOW-medium για να είμαι οκ και χωρίς hairwork.

<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="La_MoRt" data-cid="54884378" data-time="1464178515"><p>[source='[url="Ναι νταξει αυτή η ASUS είναι 29" και για αυτό φαίνονται φαντασμαγορικα όλα. Το θέμα είναι αν όντως και στις 24" το 1440Ρ αξίζει.

<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="La_MoRt" data-cid="54884378" data-time="1464178515"><p>[source='[url="Ναι νταξει αυτή η ASUS είναι 29" και για αυτό φαίνονται φαντασμαγορικα όλα. Το θέμα είναι αν όντως και στις 24" το 1440Ρ αξίζει.

27 είναι δεν είναι 29. Δε ξέρω να σου πω για το 24 αλλά πιστεύω ότι στο browsing και σε κανά διάβασμα μεγάλου κειμένου θα χαθείς σε αυτή την ανάλυση με τέτοιο μέγεθος οθόνης. Ίσως αυτός να είναι και ένας από τους λόγους που κουράζονται και τα μάτια του TS.

Ναι νταξει αυτή η ASUS είναι 29" και για αυτό φαίνονται φαντασμαγορικα όλα. Το θέμα είναι αν όντως και στις 24" το 1440Ρ αξίζει.

:rolleyes:  :rolleyes:

• Like 1

Αν αγοράσεις την P2416D και έχεις ήδη κάρτα επιπέδου 960 ή 950 μπορείς ακόμα να παίζεις σε 1080p κατεβάζοντας την ανάλυση; Έτσι δεν είναι;

Φυσικά, για να είσαι καλυμμένος στο μέλλον όταν αναβαθμίσεις την κάρτα γραφικών ρωτάω.

Αν αγοράσεις την P2416D και έχεις ήδη κάρτα επιπέδου 960 ή 950 μπορείς ακόμα να παίζεις σε 1080p κατεβάζοντας την ανάλυση; Έτσι δεν είναι;

Φυσικά, για να είσαι καλυμμένος στο μέλλον όταν αναβαθμίσεις την κάρτα γραφικών ρωτάω.

Κοίτα η ποιότητα της εικόνας δεν θα είναι τόσο καθαρή όπως όταν είναι στα 1440ρ.

Κοίτα η ποιότητα της εικόνας δεν θα είναι τόσο καθαρή όπως όταν είναι στα 1440ρ.

Ναι φυσικά και δεν θα είναι τόσο καθαρή όπως στα 1440p.

Εγώ μιλάω για futureproofing μέχρι να πάρεις μια αξιοπρεπές κάρτα για 1440p.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πήρα 1440p, με την λογική του futureproof. Ευελπιστώ φέτος να πάρω δυνατή κάρτα και να μπορώ να την αξιοποιήσω, ως προς την ανάλυση.

Τώρα στις ίντσες, τι να σου πω, δεν έχω δει πάνω από 25". Και με περιόριζε το budget!

Επεξ/σία από cpttony

Οποιος δεν εχει απο 970 και πανω η δεν παιρνει 1440p η αλλιως θα πρεπρει να τρεχει τα παιχνιδια σε medium settings. Τωρα που κυκλοφορησε η 1080 και βγηκαν τα πρωτα benchmark της 1070 βλεπουμε πλεον πως η καλυτερη καρτα για 1440p ειναι η 1070 επιδη πιανει 60 fps 1440p σε ultra σχεδον σε ολα τα παιχνιδια.

Αυτό λέω. Αν δεις κάποια benchmarks που ανέβασα, παίζω στα low-med. Σκοπός μου είναι να πάρω μια 1070 ή αντίστοιχη της AMD.

Εσύ τελικά τι έκανες?

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Πηρα την οθονη!! Οντως τα παιχνιδια δειχνουν ολα πολυ καλυτερα απο το 1440p DSR που χρησιμοποιουσα στην 1080p οθονη
Κοιταξτε ποσο φοβερη και τρομερη ειναι η Harley Quiin(Βatman Arkham Knigt)  σε 1440p max settings!!!  http://tinypic.com/view.php?pic=2iuf3tc&s=9#.V20VvTXsSbg
Για να μην μιλησω για τους δαιμονες του DOOM
http://oi68.tinypic.com/2ms1s0x.jpg
http://oi64.tinypic.com/973dau.jpg
Εδω βλεπετε εμενα σε 1440p max settings να δερνω τις χελωνες!!  Καμια σχεση με το πως ειμαι σε 1080p.(Τeenage Mutant Ninja Turtles Mutants In Manhatan)  http://tinypic.com/view.php?pic=23m39lw&s=9#.V20jvzXsSbg
Mirror Edge Catalyst http://tinypic.com/view.php?pic=23m39lw&s=9#.V20jvzXsSbg

Πραγματικα! Ειναι πολυ καλυτερη!!

• Like 1

Δεν υπηρχε τετοια περιπτωση και ειδικα οταν μιλαμε για 1440p monitor αφου η αναλυση ειναι 1,7 υψηλοτερη απο 1080p και ειναι καλυτερο απο οποιοδηποτε 1080p.  Αλλα δεν το περιμνα η διαφορα να ειναι τοσο μεγαλη!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...