XMorsX Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Μου φαίνονται λίγα τα fps ή είναι ιδέα μου? Ρωτάω γιατί μάλλον καταστάλαξα στην u2715h 1440p και με την Asus 960 που έχω θέλω να πιστεύω πως θα έχω αποδεκτά fps... Ειναι πολυ λιγα, μονο το Max max και το metal gear ειναι playable ουσιαστικα. Η 960 ειναι λιγο καλυτερη, αλλα και παλι ειναι ανεπαρκης στα 1440p. Aν η προτεραιοτητα ειναι το gaming, μην παρεις 1440p οθονη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satafaka Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Ειναι πολυ λιγα, μονο το Max max και το metal gear ειναι playable ουσιαστικα. Η 960 ειναι λιγο καλυτερη, αλλα και παλι ειναι ανεπαρκης στα 1440p. Aν η προτεραιοτητα ειναι το gaming, μην παρεις 1440p οθονη. Απογοήτευση... Τουλάχιστον αν ρίξεις τα γραφικά Low θα έχει καμία σημαντική διαφορά στα fps ή όχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Απογοήτευση... Τουλάχιστον αν ρίξεις τα γραφικά Low θα έχει καμία σημαντική διαφορά στα fps ή όχι? Δεν εχει νοημα να αγορασεις νεα οθονη για να παιζεις με γραφικα στο low. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Παιδιά, κάτι σημαντικό που το συνειδητοποίησα τώρα.. Το scale είναι στα 125%, αυτόματα (Windows?).. εφόσον εγώ δεν το πείραξα καθόλου απο τότε που πήρα την οθόνη! Σήμερα, είπα να δω πως φαίνεται στα 125% και είδα ότι ήταν εκεί. Τελικά, ναι όντως στο 100% είναι κάπως μικρά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Απογοήτευση... Τουλάχιστον αν ρίξεις τα γραφικά Low θα έχει καμία σημαντική διαφορά στα fps ή όχι? Με 960 σίγουρα δε θα μπορείς να παίξεις σωστά στην ανάλυση που αναφέρεις. Για να είσαι καλυμμένος χρειάζεσαι τουλάχιστον μια 970 και για να παίζεις με high settings σε όλα από 980 και πάνω δυστυχώς. Αυτό ισχύει για τους τελευταίους τίτλους. Παράδειγμα ένα Tomb Raider ίσως σε "ρίξει" σε κάποια σημεία ακόμα και με 970. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RangerOfDark Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Παιδιά, κάτι σημαντικό που το συνειδητοποίησα τώρα.. Το scale είναι στα 125%, αυτόματα (Windows?).. εφόσον εγώ δεν το πείραξα καθόλου απο τότε που πήρα την οθόνη! Σήμερα, είπα να δω πως φαίνεται στα 125% και είδα ότι ήταν εκεί. Τελικά, ναι όντως στο 100% είναι κάπως μικρά! Γενικά είναι μικρά για gaming? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Γενικά είναι μικρά για gaming? Δεν ξέρω αν μπορείς να καταλάβεις την διαφορά http://imgur.com/a/oFmUO. Γιατί υπάρχει.. αισθητή... Αν είσια μπροστά στην οθόνη αρκετή ώρα, χωρίς το scale... σε τσούζουν τα μάτια σου.. τουλάχιστον έτσι έγινες σε εμένα που το δοκίμασα. Στα παιχνίδια, δεν ξέρω αν χρησιμοποιεί αυτό το scale. Τώρα τελευταία, που ξανά-άρχισα το BF4, φυσιολογικό μέγεθος φαίνεται να έχει το UI. Δεν ξέρω αν κάνει κάποιο scale από μόνο του! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RangerOfDark Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δεν ξέρω αν μπορείς να καταλάβεις την διαφορά http://imgur.com/a/oFmUO. Γιατί υπάρχει.. αισθητή... Αν είσια μπροστά στην οθόνη αρκετή ώρα, χωρίς το scale... σε τσούζουν τα μάτια σου.. τουλάχιστον έτσι έγινες σε εμένα που το δοκίμασα. Στα παιχνίδια, δεν ξέρω αν χρησιμοποιεί αυτό το scale. Τώρα τελευταία, που ξανά-άρχισα το BF4, φυσιολογικό μέγεθος φαίνεται να έχει το UI. Δεν ξέρω αν κάνει κάποιο scale από μόνο του! Οι δύο οθόνες τι είναι? Στην φώτο που έστειλες? Οπότε κανένα πρόβλημα με scale? Επειδή είπες φαίνονται μικρά τα γράμματα, μην τυχόν τα κάνεις και στα games. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Οι δύο οθόνες τι είναι? Στην φώτο που έστειλες? Οπότε κανένα πρόβλημα με scale? Επειδή είπες φαίνονται μικρά τα γράμματα, μην τυχόν τα κάνεις και στα games. Στα παιχνίδια φαίνονται φυσιολογικά τα γράμματα! Οι φωτογραφίες δείχνουν, αν το διακρίνεις και αυτό προσπάθησα να κάνω, πως φαίνεται η επιφάνεια εργασίας χωρίς scale (100%) και με scale (125%). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RangerOfDark Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Στα παιχνίδια φαίνονται φυσιολογικά τα γράμματα! Οι φωτογραφίες δείχνουν, αν το διακρίνεις και αυτό προσπάθησα να κάνω, πως φαίνεται η επιφάνεια εργασίας χωρίς scale (100%) και με scale (125%). Α κατάλαβα. Έτσι όπως το είπες νόμιζα ότι η εικόνα δεν γίνεται καλό scale και στα παιχνίδια υπάρχει μικρή εικόνα. Γενικώς το 1440P λέει στο gaming? Πάντως πολύ καλή οθόνη φαίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Α κατάλαβα. Έτσι όπως το είπες νόμιζα ότι η εικόνα δεν γίνεται καλό scale και στα παιχνίδια υπάρχει μικρή εικόνα. Γενικώς το 1440P λέει στο gaming? Πάντως πολύ καλή οθόνη φαίνεται. Όχι, προσπάθησα να σου δείξω την διαφορά στο με scale και χωρίς! Αν έχεις κάρτα πάνω από 970/390 ναι θεωρώ μπορεί να αξιοποιήσει το 1440ρ. Εγώ την πήρα με την προοπτική ότι θα μπορέσω να την αξιοποιήσω με τις νέες GPUs που θα έρθουν! Γενικά, καλή φαίνεται.. Αυτό που ίσως δεν μ' αρέσει είναι τα περιθώρια γύρω από το panel, είναι ~ 2εκ. το bezel ή όπως το λένε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RangerOfDark Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Όχι, προσπάθησα να σου δείξω την διαφορά στο με scale και χωρίς! Αν έχεις κάρτα πάνω από 970/390 ναι θεωρώ μπορεί να αξιοποιήσει το 1440ρ. Εγώ την πήρα με την προοπτική ότι θα μπορέσω να την αξιοποιήσω με τις νέες GPUs που θα έρθουν! Γενικά, καλή φαίνεται.. Αυτό που ίσως δεν μ' αρέσει είναι τα περιθώρια γύρω από το panel, είναι ~ 2εκ. το bezel ή όπως το λένε! Από άποψη χρωμάτων όλα καλά? Τα reviews λένε πολύ ωραία και πολύ ζωντανά χρώματα, πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Από άποψη χρωμάτων όλα καλά? Τα reviews λένε πολύ ωραία και πολύ ζωντανά χρώματα, πάντως. Ναι, μια χαρά μου φαίνονται.. Ειδικά βάσει της προηγούμενής μου! Αλλά η U2515 έχει ακόμα καλύτερα.. Όπως ανέφερα και στο κείμενό μου (ο θεός να το κάνει), η 2416 είναι καλύτερη για gaming απ'ότι η 2515... επιβεβαιωμένο από XMorsX. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Τελικά την αγόρασα και εγώ. Πήγα απο 21.5" FHD και η γνώμη μου είναι η εξής. - Πιάνει αρκετό χώρο στο γραφείο, οπότε μάλλον σαν μέγεθος είναι στο κατάλληλο σημέιο ώστε να μην χρειάζεται να στρίβω το κεφάλι. - Scaling προσωπικά χρειάζομαι - είμαι μεταξύ 125% και 150% αλλά οκ έχει να κάνει με τα μάτια του καθενώς. Παρ'όλα αυτά οφείλω να ομολογήσω ότι τα πάντα είναι πιό ευανάγνωστα απ'ότι περίμενα. All in all θεωρώ ότι είναι upgrade. Eιδες μεγαλη διαφορα στα γραφικα σε παιχνδιαι και ταινιες σε συγκριση με την 21,5 1080p? Τι παιχνιδια και ταινιες δοκιμασες σε αυτην που ειχες ηδη παιξει με την 21,5 1080p? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RangerOfDark Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Ναι, μια χαρά μου φαίνονται.. Ειδικά βάσει της προηγούμενής μου! Αλλά η U2515 έχει ακόμα καλύτερα.. Όπως ανέφερα και στο κείμενό μου (ο θεός να το κάνει), η 2416 είναι καλύτερη για gaming απ'ότι η 2515... επιβεβαιωμένο από XMorsX. Γιατί είναι καλύτερη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα