Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν υπάρχει κατασκευή χωρίς ψεγάδι ... ειδικά όσο συμπιέζεται το κόστος . Κάθε εταιρεία έχει το στατιστικό της . Δεν σημαίνει ότι αν έτυχε κάτι σε κάποιον θα συμβεί σε όλους . Έτσι και από τις αποδόσεις των τεστ καταλήγουμε να πούμε ποια είναι καλά ποια μέτρια και ποια όχι . Αλλιώς όλοι θα αγοράζαμε LC με 30 euro και αν δεν μας τύχαινε πρόβλημα θα λέγαμε ότι είναι το καλύτερο . Το έχω 6 χρόνια το LC απίστευτα κακής κατασκευής αλλά άντεξε γιατί ήμουν τυχερός :D

Χωρίς reviews η αγορά θα ήταν ένα χάος Κυριολεκτικά . 

Μετράμε την ανάγκη σε Watt προσθέτουμε και άλλα 50-80 για να είμαστε ασφαλής και σύμφωνα με το budget αγοράζουμε .

Η μέθοδος επιλογής απλή .

1) Λεφτά 

2) υπολογισμός της ανάγκης 

3) 4-5 μοντέλα για τα οποία ψάχνω reviews 

5) επιλογή 

Προσωπικά ευχαριστώ όλα αυτά τα παιδιά που το μεράκι τους το έκαναν πράξη βοήθειας και με προστατεύουν από χαζές επιλογές με πίνακες και τεστ . Αν δεν σταθώ στα reviews που θα σταθώ ?

Ας φροντίσουν οι εταιρείες να διορθώσουν τα κακώς κείμενα που κρύβουν με το marketing

Αν λοιπόν κάποιος δεν έχει να δώσει 120-130 euro ή δεν θέλει για ένα  τροφοδοτικό στα περίπου 600watt καλά θα κάνει να συμβουλευτεί forum και reviews . FunBoy δεν είμαι και ούτε θα γίνω . Κοπιάστε λοιπόν εταιρείες να με πείσετε ... με απόδειξη όχι με τρικ 

Εγώ λοιπόν θα προτιμήσω ένα XFX από ένα thermaltake .

Διόρθωσε ότι έχω λάθος ... και δες που σε βγάζει σε Watt http://outervision.com/b/KBnz8j

Να προσέξεις και το OC που το έβαλα στα 3,8 και 1,5Volt 

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, δεν είμαι σίγουρος αν κάνω σωστά που έφτιαξα νέο θέμα ή έπρεπε να το ποσταρω στο "Τροφοδοτικά desktop, ποιο,ποιος;", οπότε συγνώμη εκ των προτέτων αν έχω κάνει λάθος,

Φίλος έχει το παρακάτω σύστημα :

cpu : AMD Phenom II X6 1100t

mobo : ASUS M4A87TD/USB3

ram : Kingston 2x4Gb DDR3 1600Mhz cl9

gpu : AMD Sapphire Radeon 6870 1Gb

hdd : 2x1Tb WD 7200rpm

cpu cooler : Raijintek Themis

Πριν κάποιες μέρες του κάηκε το τροφοδοτικό που είχε (ένα Corsair GS700) και είναι σε αναζήτηση καινούριου. Με βάση το παραπάνω σύστημα και έχοντας υπόψη ότι θέλει να έχει τον Phenom στα 3.6-3.7Ghz θέλω να ρωτήσω την γνώμη σας για τα watt του τροφοδοτικού(εγώ υπολόγιζα απο 550 και πάνω), και αν έχετε κάτι να προτείνετε με αυστηρό όριο τα 80-85 ευρώ; Το να είναι semi ή full modular είναι στα συν, δεν αποτελεί όμως βασική προυπόθεση για την επιλογή.

Ψάχνοντας στο skroutz έχω βρει αρκετά και δεν ξέρω ποιο να επιλέξω (πχ. Corsair CX600M, Super Flower HX 550W, CM V550S, CM G550M-G650M, XFX TS 550W, Thermaltake Smart SE 630W, EVGA 600B).

Ευχαριστώ για την βοήθεια!

Επειδη την περασμενη κυριακη με αφησε το xfx και ειχα τρεχαματα , εγω δεν θα σταθω στην επιλογη του psu αλλα στην επιλογη του μαγαζιου , αγορασε απο καποιο μαγαζι οπου εχεις σχετικα ευκολα φυσικη προσβαση , να μην ειναι απλως retailer αλλα να εχει και service η τουλαχιστον να εχει αμεση αντικατασταση και να μην μπλεκεις με χαζομαρες του στυλ "πρεπει να το στειλουμε στην αντιπροσωπια".

Αμα ειναι για rma/doa κλπ ,να μπλεκεις με ταχυδρομεια(ειδικα για psu/gpu/mobo με βαρος/μεγεθος πληρωνεις αρκετα) ,ημιμαθεις υπαλληλους ,απροθυμια εξυπηρετησης ΚΑΙ  να εισαι χωρις pc για κανα 2βδομαδο , δεν αξιζουν τα λιγα ευρω που γλιτωνεις.

Και εγω την επαθα για να μαθω , δεν ξαναγοραζω τιποτα εκτος αττικης , btw το xfx που μου καηκε πανω στον χρονο ακριβως ηταν της σειρας Pro ναι  :)

• Like 2
Δημοσ.

Αν δεν σταθώ στα reviews που θα σταθώ ?

Στην πράξη. Ειδικά όταν προτείνεις κομμάτια σε άλλον που χτίζει σύστημα. Εγώ πάντα προτιμώ τα αξιόπιστα τροφοδοτικά, αυτά που βγαίνουν λιγότερο ζημιάρικα στην πράξη δηλαδή, όταν βάζω τροφοδοτικά σε συστήματα γνωστών ή όταν μου ζητηθεί μια γνώμη. Τα reviews παίζουν βασικό ρόλο όταν πρωτοβγεί ένα κομμάτι στην αγορά γιατί ακόμα δεν υπάρχει feedback από χρήστες και για να ξέρεις τί έχει κάνει "μέσα" ο κατασκευαστής ώστε να βγάλεις κάποια συμπεράσματα. Μετά όμως είναι η πραγματική χρήση που θα χωρίσει την ήρα από το στάχυ. Έχει βουίξει ο τόπος από προβληματικά XFX τα τελευταία χρόνια, ειδικά από τις φτηνές σειρές, και κάποιοι εξακολουθούν να τα προτείνουν απλά γιατί είναι Seasonic, ή επειδή στα reviews όταν πρωτο-κυκλοφόρησαν τα πήγαν περίφημα. Ο καθένας επιλέγει τον τρόπο που σκέφτεται και τί προτείνει. Εγώ πρότεινα στον TS να τα αποφύγει τα XFX για τους λόγους που εξήγησα. Ας το ψάξει να αποφασίσει τί θα κάνει με δική του ευθύνη, απλά να μη πεί μετά ότι δεν ήξερε αν αρχίσει να του βουίζει ή να του κροταλίζει στα καλά καθούμενα.

Κοπιάστε λοιπόν εταιρείες να με πείσετε ... με απόδειξη όχι με τρικ 

Μπερδεύεσαι... Η απόδειξη είναι η πράξη. Τα reviews μπορεί να έχουν τρικ, ειδικά αν δεν είσαι υποψιασμένος.

• Like 1
Δημοσ.

Τα reviews δεν ειναι εγγυηση καλου προιοντος.Πρωτα απο ολα σε γνωστους reviewers στελνουν τα καλυτερα τους κομματια,ελεγμενα απο πριν απο αυτους τους ιδιους τους κατασκευαστες για να παρουν σιγουρα καλη κριτικη.

Ειναι μια ενδειξη οπως πολυ σωστα εγραψε ο pnick, την παιρνουμε υποψη μας αλλα μεχρι εκει.  Ουτε fanboys εταιρειων, fanboys reviewers, ουτε κανενος. Κριτικες διαβαζουμε απο μεγαλα καταναλωτικα sites οπου απο εκατονταδες μεχρι χιλίαδες χρηστες εχουν αγορασει ενα προιον και γραφουν την εμπειρια τους.Ετσι και απο εδω απο το ινσομνια. TA XFX μπορει να θεωρουνται ποιοτικα αλλα τωρα τελευταια ειχαν μεγαλο αριθμο παραπονων στο insomnia απο χρηστες. Αντιθετα τα thermaltake και ειδικα η σειρα Germany, ειχαν ενθουσιωδη κριτικη απο εκατονταδες χρηστες εδω στο ινσομνια.πραγμα που σημαινει οτι αυτην την περιοδο ειναι εξαιρετικα και σε καλη τιμη. :)

• Like 2
Δημοσ.

Μπορείτε να δώσετε link για αυτά που λέτε ? 

Αλλιώς σε μεμονωμένη άποψη, sorry, αλλά δεν μπορώ να βασιστώ . 

Π.χ.

http://www.overclock.net/t/1587697/why-you-should-not-buy-a-corsair-vs-thermaltake-smart-se-thermaltake-tr2-challenger/10

http://www.overclock.net/t/1516918/why-you-should-not-buy-a-thermaltake-tr2-rx

http://www.overclock.net/t/1573614/why-you-should-not-buy-a-thermaltake-smart-430p-530p-630p-730p

http://www.overclock.net/t/1516788/why-you-should-not-buy-a-thermaltake-toughpower-grand-1200-watt-only

Και για να μην παρεξηγηθώ αν μου δείξετε αντίθετα αποτελέσματα θα πώ "έχετε δίκιο και ευχαριστώ για την πληροφόρηση" .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα reviews δεν ειναι εγγυηση καλου προιοντος.Πρωτα απο ολα σε γνωστους reviewers στελνουν τα καλυτερα τους κομματια,ελεγμενα απο πριν απο αυτους τους ιδιους τους κατασκευαστες για να παρουν σιγουρα καλη κριτικη.

Ειναι μια ενδειξη οπως πολυ σωστα εγραψε ο pnick, την παιρνουμε υποψη μας αλλα μεχρι εκει.  Ουτε fanboys εταιρειων, fanboys reviewers, ουτε κανενος. Κριτικες διαβαζουμε απο μεγαλα καταναλωτικα sites οπου απο εκατονταδες μεχρι χιλίαδες χρηστες εχουν αγορασει ενα προιον και γραφουν την εμπειρια τους.Ετσι και απο εδω απο το ινσομνια. TA XFX μπορει να θεωρουνται ποιοτικα αλλα τωρα τελευταια ειχαν μεγαλο αριθμο παραπονων στο insomnia απο χρηστες. Αντιθετα τα thermaltake και ειδικα η σειρα Germany, ειχαν ενθουσιωδη κριτικη απο εκατονταδες χρηστες εδω στο ινσομνια.πραγμα που σημαινει οτι αυτην την περιοδο ειναι εξαιρετικα και σε καλη τιμη. :)

Να διαβασω μια κριτικη χρηστη για ενα κουτι, για εναν επεξεργαστη η μια καρτα γραφικων που μας λεει και ποια παιχνιδια μπορει να παιξει και σε τι settings, το καταλαβαινω. Το τροφοδοτικο ομως? τι να μου πει ο μητσος? οτι το εβαλε και δεν ανατιναχτικε το PC του? Mηπως του μετρησε τα ρευματα? τα Spikes? την σταθεροτητα? την αποδοση? Πως εβγαλε το συμπερασμα ο χρηστης οτι το τροφοδοτικο του ειναι καλο?

Ο μονος τροπος να το πει ειναι αν χαλασει και παρει μαζι του και το PC αλλα τοτε θα ειναι αργα γιατι αν αυτο συμβει μετα απο 5 χρονια το τροφοδοτικο κατα πασα πιθανοτητα δεν θα υπαρχει πια στην αγορα.

Επεξ/σία από SpirosZ68
  • Like 1
Δημοσ.

Μια χαρά τα είπε ο benign. Απλά, κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε τί λέει ο άνθρωπος και είναι απλό...

Αλλά, να σχολιάσω λίγο αυτά που διαβάζω, γιατί όντως είναι φοβερά. Όλοι όσοι έχουν τροφοδοτικά στα συστήματά τους είναι οι "Μήτσοι" που δεν καταλαβαίνουν (τσουβάλιασμα). Όταν χαλάσει το τροφοδοτικό, ή κάνει θόρυβο, ή υπερθερμαίνεται φαντάζομαι ο Μήτσος είναι που θα φταίει, γιατί ή δεν κατάλαβε τί πήρε ή κάτι λάθος θα έκανε στο σύστημά του. Τί στο καλό; Αφού τα reviews μας διαβεβαιώνουν περί του αντιθέτου. Και βγαίνει και λέει ο φουκαράς (ο Μήτσος) τί πατάτα πήρε για να μη την πατήσουν και άλλοι, αλλά αυτός φταίει που είναι Μήτσος και δεν κατάλαβε ή κάτι στραβά έκανε, και άρα δεν το πιστεύουμε (τον Μήτσο) και συνεχίζουμε να εμπιστευόμαστε ένα τροφοδοτικό που είχε καλά reviews, όσο και αν χαλάνε στην πράξη (στο σύστημα του κάθε Μήτσου, για να μη ξεχνιόμαστε). 

Και γεννώνται ερωτήματα:

Και οι εκατοντάδες χρήστες στο Newegg, Μήτσοι και αυτοί; 

Και μεγάλες εταιρείες διανομής harwdare που δημοσιεύουν λίστες με failure rates έχοντας στατιστικά από εκατοντάδες δείγματα, Μήτσοι και αυτοί;

Και όλοι οι χρήστες στα απανταχού της γης τεχνολογικά site που ανέφεραν προβλήματα με διάφορα τροφοδοτικά (υπεράνω υποψίας), Μήτσοι και αυτοί; 

Γειά σου ρε Μήτσο!! Παγκόσμιο φαινόμενο ο Μήτσος.

Συγγνώμη για την παρήχηση του ονόματος "Μήτσος", αλλά δεν μου άρεσε καθόλου ο τρόπος που γράφτηκε και τον βρίσκω λίαν υποτιμητικό για τον κάθε ανώνυμο χρήστη που έκανε τον κόπο να μοιραστεί την πιθανή κακή εμπειρία του με ένα τροφοδοτικό. Άσχημο τσουβάλιασμα απλά για να φανεί η υπεροχή των reviews (που τα κάνουν άνθρωποι που ζουν από αυτό και είναι γνωστό πως αλλοιώνεται πολλές φορές η άποψή τους) και να απαξιωθεί η εμπειρία του καθημερινού χρήστη... Αυτό και αν είναι νοοτροπία θύματος του marketing. 

Σπύρο, -1 για το μήνυμα αυτό, παρότι εκτιμώ την άποψή σου και την διαβάζω με ενδιαφέρον, έστω και αν διαφωνούμε σε πολλά. 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω τι λέτε εγώ πάντως 2 xfx στην σειρά.Το πρώτο με ζάλισε τα αυτιά και το 2ο μετά το RMA του πρώτου πάλι πρόβλημα με θόρυβο.

Καληνύχτα,Μήτσος

• Like 2
Δημοσ.

@pnick

Επειδή όλοι βρισκόμαστε εδώ μέσα για να βοηθήσουμε (στην πλειονότητα) ο ένας τον άλλο με άποψη και πληροφορίες και επειδή προσωπικά ούτε έξυπνος θέλω να το παίξω ούτε ξερόλας . 

Βοήθησε μας ποστάροντας τα Link ( το ζήτησα και πριν ) ώστε να μάθουμε 2 πραγματάκια παραπάνω .

@hlt

πες μας περισσότερες πληροφορίες για το πότε, το μοντέλο, το σύστημα που μπήκε και φυσικά με τι αντικαταστάθηκε και έλυσες το πρόβλημα . 

Δημοσ.

Μπορείτε να δώσετε link για αυτά που λέτε ? 

Αλλιώς σε μεμονωμένη άποψη, sorry, αλλά δεν μπορώ να βασιστώ . 

Π.χ.

http://www.overclock.net/t/1587697/why-you-should-not-buy-a-corsair-vs-thermaltake-smart-se-thermaltake-tr2-challenger/10

http://www.overclock.net/t/1516918/why-you-should-not-buy-a-thermaltake-tr2-rx

http://www.overclock.net/t/1573614/why-you-should-not-buy-a-thermaltake-smart-430p-530p-630p-730p

http://www.overclock.net/t/1516788/why-you-should-not-buy-a-thermaltake-toughpower-grand-1200-watt-only

Και για να μην παρεξηγηθώ αν μου δείξετε αντίθετα αποτελέσματα θα πώ "έχετε δίκιο και ευχαριστώ για την πληροφόρηση" .

Κανονικα δεν θα επρεπε να απαντησω γιατι ειναι χασιμο του χρονου μου,αλλα για να μαθαινει ο κοσμος. Παρεθεσες εναν αρχιπαπαρα Μητσο απο την Δανια,που δεν ειναι mod στο overclock.net, ουτε επωνυμος reviewer με το πραγματικο του ονομα οπως ο γνωστος Anand, ας πουμε, σε ολα τα λινκ που ποσταρες. Αυτο τι συνιστα? Εμπεριστατωμενη αποψη  και αντικειμενικη κριτικη για τα Thermaltake? Ολα τα λινκ απο το ιδιο προσωπο που μπορει να ειναι χασαπης η μπακαλης η γιδοβοσκος απο απομακρο Δανεζικο χωριο?

Δηλαδη αν παω εγω και παραθεσω μια αποψη στο overclock.net που εχω λογαριασμο εδω και 10 χρονια,σημαινει αυτο τιποτε?

Επισης για να δεις οτι το ατομο που επικαλεστηκες ειτε εχει ανυπαρκτη γνωση της Αγγλικης γλωσσας η ειναι εγκεφαλικα νεκρος,σου παραθετω κριτικη την οποια ο ιδιος ανεφερε στο site απο την τελευταια σελιδα και σου κανω quote το συμπερασμα του reviewer :

http://www.techpowerup.com/reviews/Thermaltake/SP-730P/10.html

The Thermaltake SMART 730W surely is not a great performer and this is clearly shown in our Performance Rating graph where it occupied the last spot. Nevertheless in the second graph, the one that illustrates the Performance per Dollar percentage, the same unit claimed fifth place, a noteworthy achievement showing that for this price tag its performance is acceptable.

(Ο τονισμος των λεξεων δικος μου)

Επομενως εχουμε εναν ανωνυμο και τυχαιο χρηστη που φαινεται να εχει μενος για την HEC και την Thermaltake που παραποιει ξεκαθαρα αποψεις ενος και μονο site και αυτο εσυ το λες αντικειμενικη πληροφορηση και μας δινεις λινκ????

Ξερεις ποσα παλια ατομα,που ασχολουνται με PCs εδω και 20 χρονια εδω στο ινσομνια,μαζι και εγω,χρησιμοποιουμε εδω και 3 χρονια Thermaltake και οπως ειπα, την σειρα Germany και ειμαστε πολυ ευχαριστημενοι και δεν ειχαμε προβληματα? Οσοι ειναι παλιοι εδω εχουν δει τις υπογραφες των χρηστων και ξερουν οτι ειμαστε πολλοι. Για ποιο λογο να πουμε ψεμματα και για ποιο λογο να δωσουμε βαρυτητα στα λογια ενος Χ ανυποληπτου Δανου λαλακα?

Επισης δεν ειμαστε οπαδοι καμμιας εταιριας.Αν στο μελλον η Thermaltake βγαλει μαπα τροφοδοτικα οπως προσφατα η Corsair, θα φαει θαψιμο και απο μενα και απο ολους οσους τυχει να την πατησουμε.

Απο εκει και μετα, δεν θα δωσω τον παραμικρο σεβασμο η σημασια η περαιτερω απαντηση σε οποιoνδηποτε χτεσινο η ασχετο με το hardware υποτιμα,οπως πολυ σωστα αναφερε στο πολυ καλο του post ο pnick, τους αλλους χρηστες,τις γνωσεις τους και τις αποψεις τους, με ειρωνικα σχολια και ηλιθιοτητες κατωτατου επιπεδου.

Μια χαρά τα είπε ο benign. Απλά, κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε τί λέει ο άνθρωπος και είναι απλό...

Αλλά, να σχολιάσω λίγο αυτά που διαβάζω, γιατί όντως είναι φοβερά. Όλοι όσοι έχουν τροφοδοτικά στα συστήματά τους είναι οι "Μήτσοι" που δεν καταλαβαίνουν (τσουβάλιασμα). Όταν χαλάσει το τροφοδοτικό, ή κάνει θόρυβο, ή υπερθερμαίνεται φαντάζομαι ο Μήτσος είναι που θα φταίει, γιατί ή δεν κατάλαβε τί πήρε ή κάτι λάθος θα έκανε στο σύστημά του. Τί στο καλό; Αφού τα reviews μας διαβεβαιώνουν περί του αντιθέτου. Και βγαίνει και λέει ο φουκαράς (ο Μήτσος) τί πατάτα πήρε για να μη την πατήσουν και άλλοι, αλλά αυτός φταίει που είναι Μήτσος και δεν κατάλαβε ή κάτι στραβά έκανε, και άρα δεν το πιστεύουμε (τον Μήτσο) και συνεχίζουμε να εμπιστευόμαστε ένα τροφοδοτικό που είχε καλά reviews, όσο και αν χαλάνε στην πράξη (στο σύστημα του κάθε Μήτσου, για να μη ξεχνιόμαστε). 

Και γεννώνται ερωτήματα:

Και οι εκατοντάδες χρήστες στο Newegg, Μήτσοι και αυτοί; 

Και μεγάλες εταιρείες διανομής harwdare που δημοσιεύουν λίστες με failure rates έχοντας στατιστικά από εκατοντάδες δείγματα, Μήτσοι και αυτοί;

Και όλοι οι χρήστες στα απανταχού της γης τεχνολογικά site που ανέφεραν προβλήματα με διάφορα τροφοδοτικά (υπεράνω υποψίας), Μήτσοι και αυτοί; 

Γειά σου ρε Μήτσο!! Παγκόσμιο φαινόμενο ο Μήτσος.

Συγγνώμη για την παρήχηση του ονόματος "Μήτσος", αλλά δεν μου άρεσε καθόλου ο τρόπος που γράφτηκε και τον βρίσκω λίαν υποτιμητικό για τον κάθε ανώνυμο χρήστη που έκανε τον κόπο να μοιραστεί την πιθανή κακή εμπειρία του με ένα τροφοδοτικό. Άσχημο τσουβάλιασμα απλά για να φανεί η υπεροχή των reviews (που τα κάνουν άνθρωποι που ζουν από αυτό και είναι γνωστό πως αλλοιώνεται πολλές φορές η άποψή τους) και να απαξιωθεί η εμπειρία του καθημερινού χρήστη... Αυτό και αν είναι νοοτροπία θύματος του marketing. 

Σπύρο, -1 για το μήνυμα αυτό, παρότι εκτιμώ την άποψή σου και την διαβάζω με ενδιαφέρον, έστω και αν διαφωνούμε σε πολλά. 

Κοιτα και ο κ.Σπυρος ενας ακομη Μητσος ειναι και αυτος με τον τροπο που διατυπωσε την εννοια της λεξης. Ολες οι Μητσοαποψεις μπορουν να ακουστουν.

A και ξεχασα να αναφερω οτι περα απο την Thermaltake, πολυ γνωστες και καλες εταιριες οπως η EVGA και η Be Quiet εμπιστευονται την HEC εταιρια απο το 1979, για την κατασκευη συγκεκριμενων τροφοδοτικων τους. Και το τεχνικο τμημα τους Μητσοι θα ειναι και αυτοι σιγουρα πραγματα.

• Like 1
Δημοσ.

Έτσι για την Ιστορία και επειδή δεν το έβαλα στα προηγούμενα ποστ επειδή το έψαχνα .

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1CZWJuCpnnr2B60kQWdMb9dYjQptoY2Dsh1V5kM4dsig/edit#gid=0

Για το ποστ σου Benign

Αρχικά αναφέρω ότι δεν υπερασπίζομαι κανένα άτομο και καμία εταιρεία . 

Στην συνέχεια να σου πω ότι υπάρχουν πολλά "Why you should not buy .... " κάποιο μοντέλο,  και διάφορες εταιρείες με (κατ εμέ) αποδείξεις σε αυτα που διάβασα . Εσύ ειδικά αφού είσαι στο OC τόσα χρόνια θα το ξέρεις . 

3ον αν είναι τόσο μαλάκας, γιατί δεν τον κράζεις εκεί να διαβάσουμε εμπεριστατωμένα τις απόψεις σας και να βγάλουμε άποψη.

Μαζί σου αν έχεις δίκιο ... με βολεύει κιόλας αν θέλεις να το δούμε έτσι :D  

Επειδή βλέπω να ξεφεύγει σε χαρακτηρισμούς η κουβέντα και δεν καταλαβαίνω σε ποιους απευθύνεσαι, καλύτερα θα ήταν να το κρατήσουμε κόσμιο το επίπεδο επικοινωνίας . Αν κάτι ενόχλησε από τα δικά μου γραπτά , παρακαλώ να μου επισημανθεί.

Δημοσ.

Έτσι για την Ιστορία και επειδή δεν το έβαλα στα προηγούμενα ποστ επειδή το έψαχνα .

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1CZWJuCpnnr2B60kQWdMb9dYjQptoY2Dsh1V5kM4dsig/edit#gid=0

Για το ποστ σου Benign

Αρχικά αναφέρω ότι δεν υπερασπίζομαι κανένα άτομο και καμία εταιρεία . 

Στην συνέχεια να σου πω ότι υπάρχουν πολλά "Why you should not buy .... " κάποιο μοντέλο,  και διάφορες εταιρείες με (κατ εμέ) αποδείξεις σε αυτα που διάβασα . Εσύ ειδικά αφού είσαι στο OC τόσα χρόνια θα το ξέρεις . 

3ον αν είναι τόσο μαλάκας, γιατί δεν τον κράζεις εκεί να διαβάσουμε εμπεριστατωμένα τις απόψεις σας και να βγάλουμε άποψη.

Μαζί σου αν έχεις δίκιο ... με βολεύει κιόλας αν θέλεις να το δούμε έτσι :D

Επειδή βλέπω να ξεφεύγει σε χαρακτηρισμούς η κουβέντα και δεν καταλαβαίνω σε ποιους απευθύνεσαι, καλύτερα θα ήταν να το κρατήσουμε κόσμιο το επίπεδο επικοινωνίας . Αν κάτι ενόχλησε από τα δικά μου γραπτά , παρακαλώ να μου επισημανθεί.

Δεν τον κραζω γιατι δεν εχω χρονο,να ασχολουμαι με τον καθε ηλιθιο για να πεισω αλλους ηλιθιους. Ειναι βαρετο για μενα να συμμετεχω σε διαμαχες για hardware οπως καταλαβαινεις.

Σχετικα με τους χαρακτηρισμους δεν αναφερονται ουτε σε εσενα ουτε στον Σπυρο αλλα στον Δανο,αυτο ειναι σαφες πιστευω.

Μονο η λεξη ''Μητσος'' με ενοχλησε αλλα αυτη στο Ελληνικο λεξιλογιο δεν θεωρειται υβριστικη,αλλα ουτως η αλλως ο κ.Σπυρος την χρησιμοποιησε πρωτος και οχι εγω, αναφερομενος μαλλον υποτιμητικα στην εμπειρια αγνωστων χρηστων σχετικα με ενα τροφοδοτικο.Αν την θεωρεις λαθος,μπορεις να παραπονεθεις  σε αυτον,εγω εκανα απλα αναφορα σε αυτην και ειπα οτι οπως χαρακτηριζει τους αλλους ανθρωπους που εκτιμουν ενα προιον και γραφουν τις αποψεις τους σε ενα καταναλωτικο ξενο site ''Μητσους'', ετσι μπορει καλλιστα να χαρακτηριστει και αυτος Μητσος,με την εννοια υποθετω,του χρηστη με μετριες γνωσεις.

Η δικη μου αποψη,βασισμενη σε 20 χρονια περιπου εμπειριας με υπολογιστες,ειναι οτι ενω υπαρχουν καποιες καλες εταιριες που ξεχωριζουν,τα προιοντα τους ειναι υπερτιμημενα και δεν ειναι υποχρεωτικο να αγορασει καποιος πολυ ακριβο τροφοδοτικο για να κανει την δουλεια του.

Πιο παλια ηταν μεγαλυτερη η διαφορα αναμεσα στα πολυ ποιοτικα τροφοδοτικα και τα απλα ,αλλα στις μερες μας ολα σχεδον τα τροφοδοτικα απο γνωστες εταιριες εχουν πανω κατω τα ιδια βιομηχανικα standards,προστασιες,υλικα κατασκευης κ.τ.λ. Εξαιρουνται τα πολυ ακριβα τροφοδοτικα οπως τα Enermax ,Seasonic κ.τ.λ. που ειναι αντιστοιχα για ακριβο hardware και ειδικα με σκοπο το overclocking. :)

• Like 2
Δημοσ.

Καλημερα (τωρα τα διαβασα αυτα)

Κατ αρχην να ζητησω συγγνωμη απο τους απανταχου Μητσους, δεν μου αρεσει να τσουβαλιαζω ουτε να προσβαλω αλλα καμια φορα ο γραπτος λογος αφηνει τετοια περιθωρια.

Η διατυπωση απο την μερια μου ηταν λαθος και επισης δεν ειχα συνηδητοποιησει οτι αναφεροσασταν στα αρνητικα reviews που καταγγελουν χρηστες μετα απο προβληματα.

Το σχολιο μου αφορουσε τα διαφορα θετικα "reviews" που εχω δει κατα καιρους του τυπου "τελειο τροφοδοτικο, εγγυηση η corsair, το εχω ενα μηνα και δεν εχει κανενα προβλημα" η "το καλυτερο τροφοδοτικο σε αυτα τα χρηματα" η "εχω παρει τρια τετοια και τα εχω σε συστηματα στο γραφειο, μην ακουτε τι σας λενε δεν εχουν κανει κιχ ενα χρονο που τα εχω, παρτε Force αφοβα" (τυχαια και μη υπαρκτα παραδειγματα).

Τα αρνητικα reviews που καταγγελουν προβληματα τα υπολογιζω και εγω, πρεπει να πεσεις ομως σε μοντελο με προβληματα στην κατασκευη, θα σε βοηθησουν να μην παρεις το τροφοδοτικο που θα βουιζει, θα υπερθερμαινεται, η θα χαλασει αλλα δεν θα σε βοηθησουν στο να βρεις ποιο τροφοδοτικο εχει σταθερο ρευμα, δεν εχει spikes, δεν πεφτει η αποδοση του οταν ζοριστει και εν πασει περιπτωσει θα ανταπεξελθει στις απαιτησεις του συστηματος σου για πολλα χρονια.

Και φυσικα δεν εγραψα ο'τι εγραψα για να αναδειξω την υπεροχη κανενος reviewer. Απλα καποια πραγματα δεν μπορω να τα κανω μονος μου και πρεπει να εμπιστευτω καποιον. 

Οταν μιλαμε για τα θετικα, εμπιστευομαι (αναγκαστικα) μονο τους Reviewers, κι ας υπαρχει παντα το ενδεχομενο να ειναι πολωμενη η αποψη τους.

Στα αρνητικα φυσικα και εκτιμω εξ ισου και της αποψεις των χρηστων (μιλαμε παντα για τα τροφοδοτικα)

• Like 2
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Φιλέ θα σ έλεγα να πάρεις το CX 600 η το g650m της coolermaster γτ ξέρω της εταιρίες κ γτ τα συγκεκριμένα είναι πολύ καλά τροφοδοτικα!!

Δημοσ.

Φιλέ θα σ έλεγα να πάρεις το CX 600 η το g650m της coolermaster γτ ξέρω της εταιρίες κ γτ τα συγκεκριμένα είναι πολύ καλά τροφοδοτικα!!

lol Τωρα να παρει?Εχει περασει ενας μηνας απο τοτε που τα λεγαμε αυτα. :devil:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...