Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια...εχω εδω και χρονια tellas στο σπιτι μου 24mbps και τωρα προσφατα μπηκε και τεταρτο pc στο σπιτι και υπαρχει προβλημα με το internet.Πιο παλια υπηρχε θεμα με την ταχυτητα του internet και μετα απο συνεννοηση εγινε αλλαγη του router μας με ενα αλλο τις tellas που ειναι ασπρο μικρο χωρις κεραιες..Απο τοτε το wifi εχει μειωθει.Συγκεκριμενα θελουμε να παιξουμε league of legends ενα online game και οταν παιζουν 3 pc ταυτοχρονα (το τεταρτο μπορει να ειναι youtube ή κατι) laggaroume.Εχουμε και ενα wifi repeater.Στο router λεει 13μιση mbps οτι πιανει ταχυτητα για αυτο φανταζομαι δεν εχει να κανει με την ταχυτητα αλλα για το router..μηπως ειναι μαπα και δεν μοιραζει καλα την ταχυτητα? διαβασα στο ιντερνετ κατι για bandwich αλλα δεν εχω ιδεα οποτε ειπα να ρωτησω ;ρ ειμαστε ετοιμοι να αγορασουμε ενα καλο router γτ δεν γινετε δουλεια τωρα τελευταια ουτε web browsing δεν γινετε οταν λειτουργουν ολα τα pc .Ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

αρχικα εχεις wind, η τελας δεν υπαρχει πια

και δεν μπορεις να εχεις 4 pc πανω, σε μια πρωτη φαση αυτα τα ρουτερ δεν ειναι για πολλα πολλα και σε μια δευτερη φαση ουτε και η συνδεσεις μας.

ενα καλο ρουτερ θα ηταν καλο να εχεις, 4 μου ειχανε αλλαξει μεχρι που αγόρασα εγω ενα

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια...εχω εδω και χρονια tellas στο σπιτι μου 24mbps και τωρα προσφατα μπηκε και τεταρτο pc στο σπιτι και υπαρχει προβλημα με το internet.Πιο παλια υπηρχε θεμα με την ταχυτητα του internet και μετα απο συνεννοηση εγινε αλλαγη του router μας με ενα αλλο τις tellas που ειναι ασπρο μικρο χωρις κεραιες..Απο τοτε το wifi εχει μειωθει.Συγκεκριμενα θελουμε να παιξουμε league of legends ενα online game και οταν παιζουν 3 pc ταυτοχρονα (το τεταρτο μπορει να ειναι youtube ή κατι) laggaroume.Εχουμε και ενα wifi repeater.Στο router λεει 13μιση mbps οτι πιανει ταχυτητα για αυτο φανταζομαι δεν εχει να κανει με την ταχυτητα αλλα για το router..μηπως ειναι μαπα και δεν μοιραζει καλα την ταχυτητα? διαβασα στο ιντερνετ κατι για bandwich αλλα δεν εχω ιδεα οποτε ειπα να ρωτησω ;ρ ειμαστε ετοιμοι να αγορασουμε ενα καλο router γτ δεν γινετε δουλεια τωρα τελευταια ουτε web browsing δεν γινετε οταν λειτουργουν ολα τα pc .Ευχαριστω πολυ

απόλυτα λογικό.

Η παραμικρή κίνηση στο δίκτυο ανεξαρτήτως ρούτερ θα αυξήσει ελαφρώς την διακύμανση του Ping/latency ειδικά εφόσον μιλάμε για wifi.

Είναι λάθος να εμπιστεύεσαι το wifi για online gaming μπορεί ανα πάσα στιγμή να σε πουλήσει μιας και στον "αέρα" υπάρχουν πολλά και διάφορα απο αλλους χρήστες και υπάρχουν παρεμβολές.

σχεδόν σε καμία περίπτωση το wifi δεν μπορεί να διατηρήσει σταθερή ταχύτητα 24/7.

Δημοσ.

εγω ομως εχω με καλωδιο συνδεδεμενο το pc..και παλι τα ιδια...δηλαδη μου λετε πως δεν γινεται να υπαρχουν 3 pc σε game ? περιεργο μου ακουγεται

Δημοσ.

εαν η κίνηση του δικτύου ειναι σχετικά υψηλή απο τα παιχνίδια αναλόγως το tickrate ναι υπάρχει περίπτωση οταν κάποιος κάνει κάποια εργασία που απαιτεί μεγάλο ρυθμό μετάδοσης(youtube πχ) να καθυστερεί εσάς που παίζετε.

Σίγουρα ενα ακριβότερο ρούτερ θα κάνει καλύτερη διαχείριση του διαθέσιμου εύρους αλλα με την ταχύτητα που αναφέρεις(13mbps)-χοντρικά κατεβάζεις με 1,1ΜΒ/s όταν απ τους 3 υπολογιστές που παιζουν Online έχεις 50KB/s upload συνολικό δηλαδή περίπου το 50% του ευρους ζώνης για ανέβασμα, οι υπόλοιποι χρήστες θα έχουν πρόβλημα.

Προσωπικά οταν παίζω BF4 στον σταθερό της υπογραφής μπορώ ταυτόχρονα να κατεβάζω με εως 800-850ΚΒ/s αρχείο.(17Μbit γραμμή)

Παραπάνω το lag/latency Πάει συννεφο.

ακόμα και οταν κάνω ανανέωση μια σελίδα στο λαπτοπ ενω παιζω η κάτι στο smartphone βλέπω στιγμαια latency spikes.

Φαντάσου εσυ με 3 συσκευές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...