Προς το περιεχόμενο

U8 Smartwatch $8.99 Gearbest

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Dear Andreas, 

Thank you for your feedback.

We will do our best to help you and we check we ship your parcel with Belgium Post Unregistered ,It's belongs to flat rate shipping.

We apologize for this situation.

We hope you can wait in patient.

If there are any additional problems or further queries, please feel free to contact us and we will do our very best to assist you.

Thank you for your patience and kind support. 

We hope you will soon receive your pacakge.

Have a nice day!

Η απάντησή τους στο ότι πλήρωσα για tracking number που δεν έχει... Δεν καταλαβαίνουν ή κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν;

• Απαντ. 164
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Number: YT16*******7402******5

Package Status: In Transit

Destination Country: Greece

Origin Country: China

2016-03-19 16:07 BRUSSELS - BELGIUM, it will take 2-8 days to complete delivery

2016-03-19 16:07 BRUSSELS - BELGIUM, Parcel handed over to Post office

2016-03-19 13:13 BRUSSELS - BELGIUM, Custom clearance completed

2016-03-19 10:22 BRUSSELS - BELGIUM, Arrived at BRU airport,Custom clearance processing

2016-03-17 05:22 HONGKONG - HONGKONG, Departed Facility in HONG KONG

2016-03-16 20:43 HONGKONG - HONGKONG, Arrived at Sort Facility HONG KONG

2016-03-15 05:58 SHENZHEN - CHINA, Departed Facility in SHENZHEN

2016-03-14 03:42 SHENZHEN - CHINA, Arrived at Sort Facility in SHENZHEN

======================================

Powered by www.17track.net

Δημοσ.

Μάλλον το ίδιο έχουν απαντήσει σε όλους.Και μάλιστα βρήκε μέρα να φτάσει στο Βέλγιο. Δεν τους φτάνει η ζημιά που παθανε με τα δικά μας δέματα θα ασχολούνται!

Δημοσ.

Number: YT16*******7402******5
Package Status: In Transit
Destination Country: Greece
Origin Country: China
2016-03-19 16:07 BRUSSELS - BELGIUM, it will take 2-8 days to complete delivery
2016-03-19 16:07 BRUSSELS - BELGIUM, Parcel handed over to Post office
2016-03-19 13:13 BRUSSELS - BELGIUM, Custom clearance completed
2016-03-19 10:22 BRUSSELS - BELGIUM, Arrived at BRU airport,Custom clearance processing
2016-03-17 05:22 HONGKONG - HONGKONG, Departed Facility in HONG KONG
2016-03-16 20:43 HONGKONG - HONGKONG, Arrived at Sort Facility HONG KONG
2016-03-15 05:58 SHENZHEN - CHINA, Departed Facility in SHENZHEN
2016-03-14 03:42 SHENZHEN - CHINA, Arrived at Sort Facility in SHENZHEN
======================================
Powered by www.17track.net

Ωπ, ωραίος, άρα έχει tracking number. Βέβαια τώρα από Βέλγιο θα αργήσουν σίγουρα μετά τα σημερινά.

Δημοσ.

Ωπ, ωραίος, άρα έχει tracking number. Βέβαια τώρα από Βέλγιο θα αργήσουν σίγουρα μετά τα σημερινά.

Μετά το βέλγιο το χάος όμως. Δεν σου δείχνει τίποτα. Τέτοιες ενημερώσεις έχουν σχεδόν όλα τα untracked.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι αυτό είναι αλήθεια. Άρα να το κυνηγήσω περισσότερο να πάρω τα λεφτά του tn πίσω λες, ε;

Θεωρητικά ναι θα σου τα δώσουν πίσω μιας και δεν είναι tracked. Αν έχεις όρεξη και αξίζει κυνήγησε το.

Δημοσ.

Μου έχουνε στείλει και αυτοί και το αδελφάκι τους το everbuying 4 κινητά που έχω παραγγείλει για γνωστούς φίλους και συγγενείς ΟΛΑ με Bpost. 

Στα 2 του Gearbest πλήρωσα και για Singapore υποτίθεται.

ΑΝ κάνω εγώ την πάπια οτι δεν παρέλαβα κανένα απο τα 4, έρθουν δεν έρθουν και τους ζητάω refund θα φταίω; ΆΣε που με όσα έγιναν στο βέλγιο θα έρθουν το 2017 :D

Δημοσ.

Μου έχουνε στείλει και αυτοί και το αδελφάκι τους το everbuying 4 κινητά που έχω παραγγείλει για γνωστούς φίλους και συγγενείς ΟΛΑ με Bpost. 

Στα 2 του Gearbest πλήρωσα και για Singapore υποτίθεται.

ΑΝ κάνω εγώ την πάπια οτι δεν παρέλαβα κανένα απο τα 4, έρθουν δεν έρθουν και τους ζητάω refund θα φταίω; ΆΣε που με όσα έγιναν στο βέλγιο θα έρθουν το 2017 :D

Ενας απο εμας εχει φαει ηδη block απο το Gearbest γιατι εκανε το αυτονοητο και τους ετρεξε στο Paypal :P 

Τωρα εσυ αποφασιζεις :) (να πω την αμαρτια μου το εχω σκεφτει αλλα γυφτος για 30$ δεν γινομαι....)

Δημοσ.

Μα δεν είναι τα 30€, που στην περίπτωση μου είναι 400+ είναι οτι θα πρέπει εγώ να ξυπνάω με την αγωνία μην έρθει ο ταχυδρόμος χωρίς να το πάρω χαμπάρι πριν απο τον κάθε τυχόντα που περνάει απ'εξω.

Οχι τίποτα άλλο, η πιθανότερη απάντηση θα είναι "good day, sorry, please contact my colleague, will refund $0.2132242 in your wallet"

Δημοσ.

Ενας απο εμας εχει φαει ηδη block απο το Gearbest γιατι εκανε το αυτονοητο και τους ετρεξε στο Paypal :P 

Τωρα εσυ αποφασιζεις :) (να πω την αμαρτια μου το εχω σκεφτει αλλα γυφτος για 30$ δεν γινομαι....)

Οι γύφτοι είναι αυτοί που παίρνουν επιπλέον χρήματα για μια υπηρεσία και δίνουν άλλη υποδεέστερη. Ακόμα και το άγχος αν και πότε θάρθει ένα προιόν ενώ πλήρωσες για να μην τόχεις έχει το κόστος του και είναι δική τους ευθύνη η αποζημίωση. Δεν έχω φάει φλασιά από το gearbest αλλα όταν ήρθε χύμο προιόν που τόχα πληρώσει για συστημένο ομολογώ ότι τα πήρα λίγο.

Από την άλλη φλασιές εχω φάει και από banggood, geekbying οπότε τελικά αν θες Κινα πρέπει να ξέρεις ότι παίζουν και τέτοια.

Δημοσ.

Αγόρασα ένα u8 κλώνο..

Πολύ ωραίο για τα λεφτά του αλλά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα..Θέλω όταν είναι συνδεδεμένο με το τηλέφωνό να στέλνει τον ήχο απευθείας στο τηλέφωνο και όχι στο ρολόι..

Αν το επιλέξω αυτόματα χάνεται η σύνδεση με το ρολόι.Δηλαδή Θέλω να βλέπω στο ρολόι ποιος με καλεί, να απαντάω από το κινητό και είτε να μιλάω από το τηλέφωνο είτε από hands free..

Δημοσ.

Το πήρα από το gearbest από το link που αναφέρθηκε από το ts (thanks!). Με δυνατότητα tracking με Ολλανδικό ταχυδρομείο ήρθε στη Θεσσαλονίκη από 18-3 στις 31-3 συστημένο και το πήρα από το ταχυδρομείο στις 5-4. Οπότε όλα ΟΚ στην περίπτωση μου.

Δουλεύει κανονικά, αλλά έχω μπερδευτεί για ποια BT notification app (android) πρέπει να βάλω στο κινητό. Μπορείς κάποιος που το έχει κάνει να μου στείλει το google play link?

Ευχαριστώ,

Γιάννης.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...