gregdel Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 +1, δεν εχει και πολυ λογικη σε παραγγελια 9$ να πληρώνεις >20% της αξίας της για tracking.... Themo, το tracking number έχει το ίδιο κόστος, είτε πρόκειται για αξία μικρή είτε για μεγαλύτερη, Είναι το κόστος για να σου έρθει κάτι (ή να στείλεις κάτι) συστημένο. Αν αυτό που αγοράσεις κάνει 2€ και το ζητήσεις συστημένο τότε θα σου κοστίσει 100% της αξίας... αν όμως κοστίζει 100€ τότε θα σου κοστίσει 2% της αξίας. Εμείς διαλέγουμε αν θέλουμε να πάρουμε κάτι ως συστημένο ή όχι. 2
andreasece Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δείτε και στο θέμα με το xiaomi power bank. Είχα αγοράσει ίδια μέρα με άλλα παιδιά και ενώ εγώ που είχα tracking παρέλαβα αρχες μάρτη, αυτοί χωρίς tracking παρέλαβαν πριν από καμιά βδομάδα. Επίσης από gearbest περιμένω από 16 Φεβρουαρίου κάρτα μνήμης χωρίς tn ενώ ότι άλλο έχω παραγγείλει με tn έρχεται σε 15-20 μέρες.
Themos3 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Themo, το tracking number έχει το ίδιο κόστος, είτε πρόκειται για αξία μικρή είτε για μεγαλύτερη, Είναι το κόστος για να σου έρθει κάτι (ή να στείλεις κάτι) συστημένο. Αν αυτό που αγοράσεις κάνει 2€ και το ζητήσεις συστημένο τότε θα σου κοστίσει 100% της αξίας... αν όμως κοστίζει 100€ τότε θα σου κοστίσει 2% της αξίας. Εμείς διαλέγουμε αν θέλουμε να πάρουμε κάτι ως συστημένο ή όχι. Φίλε ευτυχώς μου το εξήγησες για μάλλον απο τα γραφόμενα μου φαίνεται ότι είμαι άσχετος με το θέμα. Στην περιπτωσή μας λοιπόν όπως και ξεκάθαρα γράφω αν παρατηρήσεις η αξία του tracking σου είναι 22,2% γεγονός που το κάνει ασύμφορο, τουλάχιστον για μένα...
enterhere Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Από gearbest, φακός 3 μήνες από την ημερομηνία παραγγελίας του, ακόμη αγνοείται η τύχη του. Πήγαν να μου το παίξουν Κινέζοι και καλά να μου πιστωσουν τον λογαριασμό μου και να μου δώσουν και extra πόντους, αλλά ζήτησα τα λεφτά μου πίσω, στον λογαριασμό του PayPal. 1
Questioner Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Από gearbest, φακός 3 μήνες από την ημερομηνία παραγγελίας του, ακόμη αγνοείται η τύχη του. Πήγαν να μου το παίξουν Κινέζοι και καλά να μου πιστωσουν τον λογαριασμό μου και να μου δώσουν και extra πόντους, αλλά ζήτησα τα λεφτά μου πίσω, στον λογαριασμό του PayPal. Η πρώτη κίνηση του GB σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να προτείνει να κάνει refund στο wallet του χρήστη. Μόνο αν επιμείνεις σου κάνουν refund στην κάρτα.
Alex_gr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Ποτέ μην αγοράζεις χωρίς tracking.... δεν φταίνε οι κινέζοι... τα βουτάνε στα ΕΛΤΑ το πιθανότερο... Λοιπόν επειδή υπάρχει σύγχυση και αγανάκτηση με τα ΕΛΤΑ να ενημερώσω για το τι μου είπε γνωστός μου, υψηλόβαθμο στέλεχος στα ΕΛΤΑ χωρίς να δώσω περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο άτομο. Δεν έχουμε λέει άτομα να εκτελωνίσουν τα δέματα γιατί εδώ και κανά χρόνο τους έχουν πάρει με απόσπαση αλλού. Παράλληλα δεν μπορούν να μισθώσουν προσωπικό γιατί υπάρχει νόμος που το απαγορεύει. Έρχεται λοιπόν μία φουρνιά δέματα, δεν προλαβαίνει να εκτελωνιστεί πριν την επόμενη και το αποτέλεσμα είναι να πέφτει η μία πάνω στην άλλη. Έτσι το δέμα φτάνει με άγνωστη καθυστέρηση δηλαδή 2 δέματα τα οποία έχεις παραγγείλει την ίδια μέρα μπορεί το ένα να το λάβεις σε 20 μέρες και το άλλο σε 2 μήνες! By the way αυτό που γίνεται στο αεροδρόμιο με τους τελωνειακούς δεν υπάρχει ούτε στην Σομαλία. Μιλάμε για πάρτι, 100 εισαγγελείς πρέπει να παρέμβουν. 2
karasardelis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Λοιπόν επειδή υπάρχει σύγχυση και αγανάκτηση με τα ΕΛΤΑ να ενημερώσω για το τι μου είπε γνωστός μου, υψηλόβαθμο στέλεχος στα ΕΛΤΑ χωρίς να δώσω περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο άτομο. Δεν έχουμε λέει άτομα να εκτελωνίσουν τα δέματα γιατί εδώ και κανά χρόνο τους έχουν πάρει με απόσπαση αλλού. Παράλληλα δεν μπορούν να μισθώσουν προσωπικό γιατί υπάρχει νόμος που το απαγορεύει. Έρχεται λοιπόν μία φουρνιά δέματα, δεν προλαβαίνει να εκτελωνιστεί πριν την επόμενη και το αποτέλεσμα είναι να πέφτει η μία πάνω στην άλλη. Έτσι το δέμα φτάνει με άγνωστη καθυστέρηση δηλαδή 2 δέματα τα οποία έχεις παραγγείλει την ίδια μέρα μπορεί το ένα να το λάβεις σε 20 μέρες και το άλλο σε 2 μήνες! Προφανώς ο υψηλόβαθμος γνωστός σου, σου μεταφέρει όσα του λένε οι "διακινητές" από χαμηλά ως δικαιολογίες και απο πίσω κάνουν πάρτυ με τα χωρίς tracking δέματά μας, τα οποία εμείς ποτέ δεν παραλαμβάνουμε. Από την άλλη όσα έχουν tracking έρχονται πολύ γρήγορα... έχω παραλάβει πακέτα σε χρόνους ρεκόρ (κάτω των 15 ημερών από Κίνα) τελευταία. 2
king2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Προφανώς ο υψηλόβαθμος γνωστός σου, σου μεταφέρει όσα του λένε οι "διακινητές" από χαμηλά ως δικαιολογίες και απο πίσω κάνουν πάρτυ με τα χωρίς tracking δέματά μας, τα οποία εμείς ποτέ δεν παραλαμβάνουμε. Από την άλλη όσα έχουν tracking έρχονται πολύ γρήγορα... έχω παραλάβει πακέτα σε χρόνους ρεκόρ (κάτω των 15 ημερών από Κίνα) τελευταία. Εχω παραλαβει περίπου 80 παραγγελίες χωρίς tracking number τους τελευταίους 6 μήνες χωρίς θέμα. 1
karasardelis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Εχω παραλαβει περίπου 80 παραγγελίες χωρίς tracking number τους τελευταίους 6 μήνες χωρίς θέμα. Κι εγώ αρκετές χωρίς tracking (ebay)... αλλά έχω χάσει και πάρα πολλές, ενώ ποτέ δεν έχανα. Αργούσαν ναι, αλλά φτάνανε.... τώρα τελευταία χάνονται μαγικά....
ziaba Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Προφανώς ο υψηλόβαθμος γνωστός σου, σου μεταφέρει όσα του λένε οι "διακινητές" από χαμηλά ως δικαιολογίες και απο πίσω κάνουν πάρτυ με τα χωρίς tracking δέματά μας, τα οποία εμείς ποτέ δεν παραλαμβάνουμε. Από την άλλη όσα έχουν tracking έρχονται πολύ γρήγορα... έχω παραλάβει πακέτα σε χρόνους ρεκόρ (κάτω των 15 ημερών από Κίνα) τελευταία. μηπως σου τα βουτανε οι γητονες (κανα μωρο) εχω παραλαβει 5 πακετα χωρις tn αυτον τον μηνα και περιμενο αλλα 2..
karasardelis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 μηπως σου τα βουτανε οι γητονες εχω παραλαβει 5 πακετα αυτον τον μηνα και περιμενο αλλα 2.. Τα λαμβάνω στον χώρο εργασίας και τα παίρνω απευθείας από τα ΕΛΤΑ της περιοχής μου - δεν παρεμβαίνει ταχυδρόμος...
pinakas0 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Προφανώς ο υψηλόβαθμος γνωστός σου, σου μεταφέρει όσα του λένε οι "διακινητές" από χαμηλά ως δικαιολογίες και απο πίσω κάνουν πάρτυ με τα χωρίς tracking δέματά μας, τα οποία εμείς ποτέ δεν παραλαμβάνουμε. Από την άλλη όσα έχουν tracking έρχονται πολύ γρήγορα... έχω παραλάβει πακέτα σε χρόνους ρεκόρ (κάτω των 15 ημερών από Κίνα) τελευταία. Εσύ λες ότι κλέβουν τα δέματα οι υπάλληλοι στα ΕΛΤΑ. Δε ξέρω τι συμβαίνει, μπορεί στο Σαλόνικα να είναι αλλιώς. Εμένα έρχονται κανονικά, απλά καθυστερούν πολύ μερικές φορές. Αυτό εξηγώ και στο προηγούμενο μήνυμα.
karasardelis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Εσύ λες ότι κλέβουν τα δέματα οι υπάλληλοι στα ΕΛΤΑ. Δε ξέρω τι συμβαίνει, μπορεί στο Σαλόνικα να είναι αλλιώς. Εμένα έρχονται κανονικά, απλά καθυστερούν πολύ μερικές φορές. Αυτό εξηγώ και στο προηγούμενο μήνυμα. Δεν σε αμφισβητώ... κι εμένα μου έρχονται αρκετά... με tracking όμως έρχονται όλα και γρήγορα. Δεν συμβαίνει μόνο σε μένα... ξέρω και άλλους που έχουν τελευταία το ίδιο πρόβλημα... Έχω δέματα Μαλαισίας με tracking που δείχνει οτι έφτασαν Ελλάδα και μετά χάνονται (το τρακινγκ που έχουνε είναι μόνο για την Μαλαισία). 1
_chris_ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 παιδιά επειδή κι εγώ είχα γνωστό που δούλευε κάποτε με σύμβαση στα ΕΛΤΑ, η αλήθεια είναι ότι το προσωπικό έχει μειωθεί. βασικά μειωνόταν σταδιακά. πάρτε για παράδειγμα τις προκηρύξεις που βγαίναν κάθε χρόνο για τα 8μηνα στα ΕΛΤΑ. δείτε πόσα άτομα ζητούσαν πχ το 2011 και κοιτάξτε τις επόμενες χρονιές. εκτός αυτού στη δική μου περιοχή είχα 2 ταχυδρόμους, οι οποίοι είχαν μοιράσει την περιοχή στα 2. ο ένας μάλιστα ήταν ιδιώτης (κάποια σύμβαση είχε υπογράψει με τα ΕΛΤΑ, δε ξέρω τι ) και δούλευε και Σάββατο. ο άλλος κανονικά δημόσιος υπάλληλος. τώρα υπάρχει μόνο ο δημόσιος υπάλληλος των ΕΛΤΑ για όλη την περιοχή. ο ιδιώτης αποσύρθηκε. εγώ συνολικά από το 2009 δεν έχω παραλάβει 2 πακέτα απ ότι θυμάμαι. μια φορά είχα κάνει αρκετό καιρό να το παραλάβω διότι από λάθος το είχαν στείλει σε μια "δημόσια υπηρεσία" απ όπου με πήραν τηλέφωνο να πάω με την ταυτότητά μου να το πάρω. συμπέρασμα, η καθυστέρηση οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην έλλειψη προσωπικού. τώρα αν γίνονται και κλεψιές όπως πολλοί λένε, δεν αποκλείεται. όπως δεν αποκλείεται πολλά να κάνουν φτερά από γείτονες,
Προτεινόμενες αναρτήσεις