Προς το περιεχόμενο

U8 Smartwatch $8.99 Gearbest

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αθανατο gearbest :lol: :lol: Που εισαι king2009; :P

Τυχαίνει ρε παιδιά. Όπως έγραψα έχω κανει αρκετές παραγγελίες από gearbest όλες Untracked και έχουν έρθει όλες σε πολύ καλή κατάσταση και σχετικά γρήγορα.

Επίσης μου έχουν στείλει 1200ποντους που είναι 23 ευρω και χτύπησα κάποια πραγματάκια σε τιμές χώμα. Τώρα γιατί έχετε προβλήματα δεν το καταλαβαίνω.

• Απαντ. 164
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πληρωσα για registered και οι τυποι μου το εστειλαν με belgian post unregistered. :P

Το ίδιο και εδώ... Και μου το έκαναν και σήμερα δεύτερη φορά :P

Τουλάχιστον στο 17track φαίνεται μέχρι να μπει Ελλάδα.. χαχαχα

Δημοσ.

Επειδή το U8, U8S και U80 είναι σχεδόν στην ίδια τιμή...

εδώ το U80: http://www.gearbest.com/smart-watches/pp_159299.html

... ποιο να προτιμήσω;

Μεταξύ U8 και U8S θα πάρω το 2ο... το U80 πως είναι σε σχέση με τα άλλα;

http://www.hacoder.com/2016/01/u80-vs-u8s-smart-bluetooth-3-0-smartwatch/

Δημοσ.

Τυχαίνει ρε παιδιά. Όπως έγραψα έχω κανει αρκετές παραγγελίες από gearbest όλες Untracked και έχουν έρθει όλες σε πολύ καλή κατάσταση και σχετικά γρήγορα.

Επίσης μου έχουν στείλει 1200ποντους που είναι 23 ευρω και χτύπησα κάποια πραγματάκια σε τιμές χώμα. Τώρα γιατί έχετε προβλήματα δεν το καταλαβαίνω.

Τυχαινει το ενα, τυχαινει το αλλο, φαντασου ποσο αξιοπιστο θα το θεωρουσες αν δεν τυχαιναν και αυτα. :P Το να πληρωνεις για registered και να στο στελνουν unregistered δεν ειναι "τυχη" που χαθηκε στο ταχυδρομειο. Και μαλιστα φαινεται οτι επαναλαμβανεται...

Δημοσ.

εχω πάρει το u8 plus πριν ενα χρόνο το δικό μου από την αρχή είχα θέμα με την μπαταρία κράταγε περίπου 8 ώρες επικοινώνησα με το gearbest και μου έστειλαν δωρεάν καινούργια μπαταρία αλλά πάλι τα ίδια αυτές τις μέρες μάλιστα ασχολήθηκα μαζι του και πέρασα την τελευταια ρομ μπας και στρώσει αλλά τίποτα, το περίεργο έιναι ότι εχει τυχει κάποιες φορές να μου κρατήσει και δυο μέρες.

επίσης δεν αναγνωρίζει τα ελληνικά πουθενά μου βγάζει κουτάκια .

• Like 1
Δημοσ.

εγω δεν βγαζω ακρη με τις διαφορες...

επισης εχω την εντυπωση οτι ειναι fake...

Ούτε εγώ έβγαλα άκρη!...

Βλεπω περισσότερα στο U80... Να προτιμήσω αυτό;

Δημοσ.

Να υπενθυμίσω για χάρη της συζήτησης ότι μιλάμε για 8€ μαζί με τα μεταφορικά για smartwatch.
Αν οποιοσδήποτε το βλέπει σαν επένδυση να το ξεχάσει επιτόπου, αν σας περισσεύουν και σκοπεύετε να τα πετάξετε για να χαβαλεδιάσετε με ενα κινέζικο gadgetάκι προχωρήστε όπως έκανα και εγώ....

• Like 1
Δημοσ.

ρε παιδια οπως λεει ο Themos3 απο πανω...

ειναι ενα φθηνο-πανφθηνο ''smartwatch'' οποτε μην περιμενετε να κανει παπαδες ουτε να αντεξει 5-10 χρονια με σκληρη και καθημερινη χρηση.

οποτε αγοραστε ενα-δυο η οσα τεμαχια θελεται απλα μην εχετε και πολυ ''υψηλες απαιτησεις'' ωστε να μην μετανιωσεται μετα.. επειδη εχω δει απο κοντα πολλα και παρομοια μοντελα με τετοια τιμη ειναι απλα πιο πολυ για τον χαβαλε σας και λιγο πειραματισμο...οχι πολλα πολλα.

Δημοσ.

και τα τρία, τα βλέπεις και διαλέγεις από κοντα :-) :-) :-D

Δε ρωτάω από άποψη ομορφιάς!! :)

Από άποψη δυνατοτήτων εννοώ ποιο είναι καλύτερο...

Δημοσ.

Δε ρωτάω από άποψη ομορφιάς!! :)

Από άποψη δυνατοτήτων εννοώ ποιο είναι καλύτερο...

Διαβασες δηλαδη τα χαρακτηριστικα τους και δε βγαζεις ακρη ή περιμένεις καποιος να τα εχει παρει και τα 3 και να σου πει προσωπικη αποψη?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...