Προς το περιεχόμενο

U8 Smartwatch $8.99 Gearbest

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο το καλοκαιρι αρκετα παιδια δεν εχουμε παραλαβει τις παραγγελιες μας (χωρις tracking). Μονο αξιοπιστο πλεον δεν θα το ελεγα.

Ποτέ μην αγοράζεις χωρίς tracking.... δεν φταίνε οι κινέζοι... τα βουτάνε στα ΕΛΤΑ το πιθανότερο...

• Like 3
  • Απαντ. 164
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και εμένα φίλος μου δεν παρέλαβε Xiaomi redmi 2 λόγω των γεγονότων στην Ειδομένη που είχαν κλείσει τις γραμμές στα τραίνα το Νοέμβριο. Ηταν με tracking από ευρωπαϊκό EU warehouse αλλα γύρισε πίσω στην ουγκαρία όπου και (!) παραδόθηκε σε κάποιον(!?). Μετά βασάνων και κόπων πήρε πίσω τα χρήματά του από το paypal που αρχικά ΔΕΝ του αναγνώριζε την υπόθεση καθώς το tracking ¨ελεγε "παραδόθηκε" (αλλά στην ουγκαρία). Οι του gearbest του κάνανε νερά και το έπαιζαν κινέζοι λέγοντας πως έπρεπε να είχε ασφαλίσει το γράμμα και άρα φταίει αυτός. Δεχόταν μόνο να του επιστρέψουν σε κουπόνι το 60%. Ευτυχώς τα πήρε τα χρήματά του από το paypal μετά από ένσταση στην αρχική απόφαση που ήταν υπέρ του gearbest (τους πήρε τηλέφωνο και έτσι συνεννοήθηκε). Εγώ πάλι παρέλαβα ευτυχώς αλλά λαχτάρισα. Δεν τους έχω πολύ σε εκτίμηση πάντως..

Μόνο paypal από παντού να ψωνίζετε και αυτό δε σε σώζει πάντα..  Οσο για τα capital controls. Βάλτε κάρτα prepaid εξωτερικού στο paypal σας και ξενιάστε. Με email φτιάχνεις μία virtual σε κάποια τράπεζα εξωτερικού (πχ mywirecard master) και στέλνεις έμβασμα και έχεις χρήματα σε μερικές μέρες. Την ορίζεις στο paypal και περνάει μετά παντού. Είναι πιο συμφέρον από  το να γεμίζεις το paypal το οποίο σε κλέβει διπλά. Στην προμήθεια για γέμισμα και στην μετατροπή από ευρώ σε δολάρια σύνολο χάνεις 6% σε σχέση με prepaid εξωτερικού. 

• Like 1
Δημοσ.

Οποτε μεχρι στιγμης εxω 2 αποψεις απο εσας συμφορουμιτες 50% αρνητικο 50% θετικο...οποτε ακομα διλλημα η αξιοπιστια του site...

Πάρε τα μέτρα σου:

1)Πλήρωσε με paypal 

2)Πάρε tracking number

Έτσι θα είσαι τουλάχιστον σίγουρος ότι δεν θα χάσεις τα λεφτά σου, Κινέζοι είναι ποτέ δεν ξέρεις...

Δημοσ.

1) Πάντα με Paypal. πάντα

2) Πάντα με Tracking

3) Απορώ που έχετε την εντύπωση οτι ολα ταχυδρομεία τα έχουν τακιμιασει με το Gearbest και το κάθε gearbest. Παιδια τα πράγματα έρχονται τσάμπα απο την Κίνα.
-Τσάμπα
-Απο την Κϊνα

Ο παραπάνω φίλος που δεν βρήκε άκρη με το Paypal προφανώς το χειρίστηκε λάθος, αφού ένα Screenshot με την επιβεβαίωση παραγγελίας και ένα Screenshot με το Tracking θα είχε λύσει το πρόβλημα σε 10'. Επίσης και φυσικά δεν είναι υπαίτιο το κάθε κατάστημα που δε μπόρεσε να περάσει το δέμα λόγω ενός τέτοιου θέματος. Απο τη στιγμή που φεύγει απο τα χέρια τους, είναι θέμα ταχυδρομείων. 

Οσο για το ερώτημα: όχι δεν είναι αξιόπιστο 100%, οπως κανένα απο αυτά. Παίρνεις με Paypal και Tracking Code και στη χειρότερη θα χάσεις το χρόνο σου, ποτέ τα λεφτά σου

Δημοσ.

Και εγω εχω αγορασει απο ebay κ μια φορα δεν μου ηρθε ποτε το δεμα αλλα δεν ειχε tn.. Αρα δεν ειναι αξιόπιστο... lol με μερικους

Δημοσ.

Και εγω εχω αγορασει απο ebay κ μια φορα δεν μου ηρθε ποτε το δεμα αλλα δεν ειχε tn.. Αρα δεν ειναι αξιόπιστο... lol με μερικους

Μπηκες μεσα για να τρολαρεις;

Ποτέ μην αγοράζεις χωρίς tracking.... δεν φταίνε οι κινέζοι... τα βουτάνε στα ΕΛΤΑ το πιθανότερο...

Σε παραγγελιες των 1-2€ τι tracking να βαλεις; Πιο πολυ θα σου ερθει το tracking απο την παραγγελια.

Δημοσ.

το συγκεκριμενο παιρνει εφαρμογες για android wear? φανταζομαι οχι.

μεσα τι εφαρμογες εχει? αυτες τις 16 που δειχνει στο site?

Δημοσ.

το ένα λεει και αδιάβροχο... εστω και λίγο... αν και ψέμα μου φαίνεται

Δεν θα έμπαινα στον πειρασμό να διαπιστώσω την αντοχή του.....

• Like 1
Δημοσ.

ναι αλλα εστω και μια ψιχαλα να σε παισει; σκεφτομαι για το u8s. τα αλλα τα χαρακτηστικα στο παραπανω σαιτ του banggood λεει ειναι ιδια..

Δημοσ.

ναι αλλα εστω και μια ψιχαλα να σε παισει; σκεφτομαι για το u8s. τα αλλα τα χαρακτηστικα στο παραπανω σαιτ του banggood λεει ειναι ιδια..

Και το u8s στην ίδια τιμή το δίνει, εκτός αν εκανα εγώ κάποιο λάθος.
Δημοσ.

Εκανα κι εγώ χθες μια παραγγελία, έβαλα και track number και σήμερα μου έστειλε mail με φωτο το πακέτο. Περιμένω το track. Μέχρις στιγμής γρήγορους τους βλέπω.

Δημοσ.

καλησπέρα στην παρέα, άνοιξα paypal για το συγκεκριμένο και έκανα σύνδεση μια prepaid Εθνικη.....ενω όλα γίνονται σωστά δεν γίνεται η πληρωμή. Σορρυ για την noob απορία αλλά μου έλαχε στα γεράματα να ασχοληθώ με paypal....(ας είναι καλά ο γιος που το θέλει...)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...