Themos3 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Προφανώς mi band γι'αυτά που ζητάς... ειδικά στην τιμή του TinyDeal που αναφέρεται σε άλλο θέμα δεν υπάρχει σύγκριση.
de_thymamai Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Το παρέλαβα και γω σήμερα. Με αυτήν την εφαρμογή μπόρεσα να το συνδέσω με το κινητό μου... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.along02.btnotification
maragiannis_custom broker Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Paypal balance μόνο... revolut card και εισαι ετοιμος
alex2310 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Μόλις παρέλαβα το U8S. Εχω το S6 edge με android 6 και δεν μπορώ να βρω εφαρμογή. Αυτές που γράφετε πιο πάνω (με το QR code και από το app store) βγάζουν error και από ότι διάβασα είναι λόγω android 6. Καμία πρόταση εφαρμογής; Και κάτι ακόμα. Ελληνικά δε βρήκα στο setup language. Που τα βρήκατε εσείς βρε παιδιά;
andreasece Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Πάρτο από εδώ το πρόγραμμα. Ελληνικά όταν συζητούσαμε πριν, εννοούσαμε για τα ονόματα στον κατάλογο κυρίως. Αν τα υποστηρίζει η συσκευή για να εμφανίζονται κανονικά. Όχι στο UI.
someone- Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Σήμερα παρέλαβα η οθόνη είναι λίγο πιο έξω απο τα δεξιά σα να μη πατάει καλά εκεί που είναι το λουράκι ήταν σπασμένο και όταν το φόρεσα έσπασε! Τέλεια! Το κάπως καλό της υπόθεσης είναι ότι πλήρωσα με πειπαλ τι κάνω τωρα παιδιά;
alex2310 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Πάρτο από εδώ το πρόγραμμα. Ελληνικά όταν συζητούσαμε πριν, εννοούσαμε για τα ονόματα στον κατάλογο κυρίως. Αν τα υποστηρίζει η συσκευή για να εμφανίζονται κανονικά. Όχι στο UI. Ευχαριστώ πολύ! Οκ, το εγκατέστησα αλλά πάλι εμφανίζει Please install "BT Notifier" app in όταν πάω π.χ. στα Messages Για τα ελληνικά κι εγώ για τον κατάλογο εννοούσα. Δεν εμφανίζει ελληνικά. Γίνεται; Διόρθωση: Οκ, εγκατέστησα με το QR την εφαρμογή που δίνει το U8S και είναι οκ. Συνδέθηκε και δουλεύουν όλα. Με τα ελληνικά έχουμε καμιά πρόταση; Στον κατάλογο τα εμφανίζει περίεργα και τα τονισμένα ως τετραγωνάκια. Επεξ/σία 19 Απριλίου 2016 από alex2310
andreasece Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Ευχαριστώ πολύ! Οκ, το εγκατέστησα αλλά πάλι εμφανίζει Please install "BT Notifier" app in όταν πάω π.χ. στα Messages Για τα ελληνικά κι εγώ για τον κατάλογο εννοούσα. Δεν εμφανίζει ελληνικά. Γίνεται; Διόρθωση: Οκ, εγκατέστησα με το QR την εφαρμογή που δίνει το U8S και είναι οκ. Συνδέθηκε και δουλεύουν όλα. Με τα ελληνικά έχουμε καμιά πρόταση; Στον κατάλογο τα εμφανίζει περίεργα και τα τονισμένα ως τετραγωνάκια. Νόμιζα λανθασμένα ότι εννοούσες για το UI. Δεν ξέρω γιατί να γίνεται αυτό. Ίσως μόνο το U8 το απλο να υποστηρίζει ελληνικά.
depi117 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 http://m.gearbest.com/smart-watches/pp_335971.html Εγώ πάλι θέλω ένα smartband αλλά είμαι ανάμεσα σε αυτό παραπάνω με το xioami my band 1s. To πρόβλημα μου είναι ότι θέλω να βλέπω την ώρα. Αν το το xiaomi είχε ρολόι θα το είχα αγοράσει εδώ και μέρες. Έχει κανείς το άλλο που έβαλα. Να το τολμήσω ή να πάρω το xioami;
tomtom23 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Εγώ παρέλαβα σήμερα, μετά από 25 εργάσιμες. Και δεν παίζει, Ανάβει η οθόνη, ακούγονται ήχοι, αλλά δε δείχνει τίποτα. Μόνο φωτεινή οθόνη και τα κουμπιά κανουν ήχους, αλλα δε βλέπεις τίποτα... από την εμπειρία σας πως τα χειρίζεται η Gearbest τα DOA?
someone- Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Εμένα που ήρθε ραγισμένο και όπως το φόρεσα έσπασε το πλαστικό εκεί στο λουράκι τους έστειλα μήνυμα και θα μου στείλουν άλλο δωρεάν. 1
sepsekasan Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Σήμερα παρέλαβα η οθόνη είναι λίγο πιο έξω απο τα δεξιά σα να μη πατάει καλά εκεί που είναι το λουράκι ήταν σπασμένο και όταν το φόρεσα έσπασε! Τέλεια! Το κάπως καλό της υπόθεσης είναι ότι πλήρωσα με πειπαλ τι κάνω τωρα παιδιά; rave party
thouthou Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Και γω παρέλαβα σήμερα. Δουλεύει ωραία για αρχή. Στην αρχή κατέβασα την εφαρμογή που έχει στις οδηγίες. Συνδέθηκε μια χαρά, μου βγάζει τις εφαρμογές του τηλεφώνου, μου βγάζει τις επαφές πολύ ωραία στα Ελληνικά (τονισμένες και ατόνιστες), Το θέμα ήταν ότι δεν ειδοποιούσε πχ τις κλήσεις. Και μόλις πήγαινα να δοκιμάσω κλήση ή κάμερα, έλεγε "κατεβάστε και ενεργοποιήστε την "ειδοποίηση ..." κάτι. Μετά δοκίμασα την Mediatek Smartdevice που είχε μέσα το τηλέφωνο, πάλι τα ίδια. Σύνδεση μια χαρά, χωρίς ειδοποιήσεις. -------------------------------------------------- Έκτακτο παράρτημα: Με μια επανεκκίνηση του τηλεφώνου, δουλεύουν όλα μια χαρά με την εφαρμογή mediatek. -Η μουσική παίζει ωραία από το ρολόι, δείχνει και τους τίτλους στα Ελληνικά. -Συνδέεται με την κάμερα, όχι ζωντανά απλά όταν βγάλεις φωτογραφία από το ρολόι, στην εμφανίζει. -Συνδέθηκε με το Gosms, και εμφανίζει κανονικά τα εισερχόμενα. -Στις κλήσεις τώρα, κάνει ένα κουλό. Μπορείς κανονικά να κάνεις κλήση. Αν σου κάνουν κλήση πχ και την απαντήσεις από το ρολόι, έχει επιλογή "BT" ή "τηλέφωνο". Το κακό είναι ότι αν μιλάς από το ρολόι σε ακούνε κανονικά, εσύ όμως ακούς από το τηλέφωνο.... Δεν έχω καταφέρει να ακούς+να μιλάς από το ρολόι, ή να ακούς+να μιλάς από το τηλέφωνο... Επίσης, δεν μπορείς να απαντήσεις από το τηλέφωνο... Και το κορυφαίο... Έχει και "pause", για να βάλεις τον άλλον σε αναμονή, και του παίζει και την μελωδία της αναμονής... Και την εφαρμογή για τον ύπνο την μεταφράζει "Φωρατής ύπ...".... Το πήρα για το βαπτιστήρι μου, αλλά ψήνομαι να πάρω και ένα για μένα να παίζω... Αν έφτιαχνε αυτό με τις κλήσεις θα παραήταν καλό.... (Note 1 με cm12 nightowl) ΥΓ. Η κάμερα δεν ενεργοποιείται αν είναι κλειδωμένο το τηλέφωνο. Μερικές φορές κολλάει το χειριστήριο της μουσικής. Σε μια κλήση από το σταθερό στο κινητό, νέκρα και από τα δύο, δεν χτύπησε καν... 1
elias1982 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 ηρθε και σε εμενα το U8S, απλα σε μυνηματα και τα λοιπα μου ζηταει να εγκαταστησω μια εφαρμογη bt notifier ενω εχω εγκαταστησει την εφαρμογη απο το manual, εχετε βρει καποια λυση για αυτο?
christar Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 http://m.gearbest.com/smart-watches/pp_335971.html Εγώ πάλι θέλω ένα smartband αλλά είμαι ανάμεσα σε αυτό παραπάνω με το xioami my band 1s. To πρόβλημα μου είναι ότι θέλω να βλέπω την ώρα. Αν το το xiaomi είχε ρολόι θα το είχα αγοράσει εδώ και μέρες. Έχει κανείς το άλλο που έβαλα. Να το τολμήσω ή να πάρω το xioami; Με ενδιαφερει και εμενα καποια νωμη γι αυτο. Πιο πολυ για το heart rate monitor που το βλεπεις live στην οθονη και οχι μεσω κινητου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις