andreasece Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Το U8 το απλό. Δεν πέρασα τίποτα, μόνο του τα βγάζει. Τελικά ούτε την κάμερα μπορώ να χειριστώ. Μάλλον φταίει η εφαρμογή που έχω κατεβάσει στο κινητό. 1
drillgr Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Εμένα μου ήρθε χθες unregistered, παρέλαβα σήμερα (U8s). Όλα τα μενού αγγλικά ήταν εξ αρχής, ελληνικά όπως και στο u8 παραπάνω. Απλά δεν κατάφερα με τίποτα ακόμα να το συνδέσω με το κινητό. Τα βασικά δηλαδή κλήσεις τα κάνει, αλλά στα υπόλοιπα ζητάει το πρόγραμμα bt notify που εν τέλη είναι μια κινεζιά που δε λειτουργεί. Θα δοκιμάσω διάφορες εφαρμογές να δω μπας και έχω καμία τύχη.
iliasbass Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 το ρολόι το ειχα και πιο πριν, παράγγειλα και για την κόρη μου ενα, απο οτι ειδα εχει διαφορετικο λογισμικό... πιο εξελιγμένο
andreasece Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Για να διευκολύνει όσους δεν έχουν βρει τη σωστή εφαρμογή, θα σας πω τι έκανα εγώ και δουλεύει τώρα κομπλε. Αρχικά κατεβαζα την πρώτη που μου έβγαζε στο play store πατώντας BT notification. Όμως με αυτή δεν δούλευε σωστά. Είδα ότι στην πρώτη επιλογή στις ρυθμίσεις του κινητού έχει ένα qr code, το ανοιξα και με πέταξε σε μία άλλη εφαρμογή btnotification που ομως στο play store έλεγε πως δεν είναι συμβατή με το κινητό μου (Nexus 5). Κατέβασα λοιπόν το apk και το πέρασα χειροκίνητα και από τότε δουλεύουν όλα ρολόι (see what I did there?). Όποιος το θέλει ας μου στείλει πμ. Άλλη απορία τώρα: τι σκατά είναι το κόκκινο x πάνω αριστερά που δεν φεύγει με τίποτα;
drillgr Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Για να διευκολύνει όσους δεν έχουν βρει τη σωστή εφαρμογή, θα σας πω τι έκανα εγώ και δουλεύει τώρα κομπλε. Αρχικά κατεβαζα την πρώτη που μου έβγαζε στο play store πατώντας BT notification. Όμως με αυτή δεν δούλευε σωστά. Είδα ότι στην πρώτη επιλογή στις ρυθμίσεις του κινητού έχει ένα qr code, το ανοιξα και με πέταξε σε μία άλλη εφαρμογή btnotification που ομως στο play store έλεγε πως δεν είναι συμβατή με το κινητό μου (Nexus 5). Κατέβασα λοιπόν το apk και το πέρασα χειροκίνητα και από τότε δουλεύουν όλα ρολόι (see what I did there?). Όποιος το θέλει ας μου στείλει πμ. Άλλη απορία τώρα: τι σκατά είναι το κόκκινο x πάνω αριστερά που δεν φεύγει με τίποτα; Τη δοκίμασα και αυτή με το QR Code αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Θα ξανά δοκιμάσω να αποσυνδέσω το ρολόι και να το συνδέσω την ώρα που έχω ανοιχτή την εφαρμογή. Κόκκινο Χ δεν υπάρχει στο δικό μου μοντέλο.
Chris92 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Παρελαβα και εγω χτες.Νταξει για 9 ευρω καλα ειναι.Σημερα που το χρησιμοποιησα την ωρα που οδηγουσα κανα 3 φορες για να μιλησω με εξυπηρετησε καλυτερα, απο το να ψαχνω να βαζω ανοιχτη ακροαση το κινητο.Ψαχνω μπας και μπορω να περασω καμια εικονα μεσα,η κανα pdf.Απο οτι βλεπω δεν υποστηριζει προς το παρον.Εαν εχει κανεις καμια ιδεα,καλο θα ηταν να το αναφερει ή να ανοιξουμε ενα αλλο θεμα
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Λογικα Δευτερα Τριτη θα το εχω και εγω στα χερια μου.... Οπως ειπωθηκε ομως και πριν, ε, για 8 Ευρω... μια χαρα ειναι!
drillgr Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Ναι έχει αριθμομηχανή. Σε android 5 ακόμα δεν κατάφερα να το συνδέσω και έχω δοκιμάσει καμιά δεκαριά εφαρμογές. Σε 4.4 συνδέθηκε αμέσως με αυτήν του QR Code..
gregdel Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Για να διευκολύνει όσους δεν έχουν βρει τη σωστή εφαρμογή, θα σας πω τι έκανα εγώ και δουλεύει τώρα κομπλε. Αρχικά κατεβαζα την πρώτη που μου έβγαζε στο play store πατώντας BT notification. Όμως με αυτή δεν δούλευε σωστά. Είδα ότι στην πρώτη επιλογή στις ρυθμίσεις του κινητού έχει ένα qr code, το ανοιξα και με πέταξε σε μία άλλη εφαρμογή btnotification που ομως στο play store έλεγε πως δεν είναι συμβατή με το κινητό μου (Nexus 5). Κατέβασα λοιπόν το apk και το πέρασα χειροκίνητα και από τότε δουλεύουν όλα ρολόι (see what I did there?). Όποιος το θέλει ας μου στείλει πμ. Άλλη απορία τώρα: τι σκατά είναι το κόκκινο x πάνω αριστερά που δεν φεύγει με τίποτα; Αυτήν λες; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bt.notification Γιατί το QR δεν το διαβάζει με τπτ το κινητό μου
andreasece Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Αυτήν λες; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bt.notification Γιατί το QR δεν το διαβάζει με τπτ το κινητό μου Όχι, αυτή. Αλήθεια τώρα, δεν έχει κανένας άλλος το κόκκινο x πάνω αριστερά; Δεν είναι ότι με ενοχλεί, αλλά θέλω να καταλάβω τι θέλει να μου πει! 1
Themos3 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Εμένα πάλι έφτασε σήμερα. Αφου το άνοιξα και το φόρεσα πριν αρχίσω να παίζω μαζί του έπλυνα τα χέρια μου και βράχηκε λίγο....ας το σκουπίσω λέω μη μας χαλάσει πριν καν δούμε πως δουλεύει ... το βγάζω και πάω να το σκουπίσω με ένα πανί... όταν λέμε σκουπίσω εννοούμε σκουπίσω όχι να το τρίψω ...και κάνει ενα "τσικ" και πέφτει το λουράκι κάτω στο πάτωμα....Έστειλα στον Κινέζο για αντικατάσταση να γελάσουμε λίγο... πάντως δεδομένου ότι η κατασκευή είναι πραγματικά της πλάκας δε νομίζω πως θα αντέξει στα χέρια ενός 10χρονου πάνω απο 24 ώρες.... εκτός και αν έπεσα σε ελλατωματικό...ΦΩΤΟ Υγ. Δεν έσπασε με την μία έτσι απλά μόλις πήγα να ξαναβάλω το λουράκι μπας και σταθεί έφευγαν κομματάκια.....
Sotosgl Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Εμένα πάλι έφτασε σήμερα. Αφου το άνοιξα και το φόρεσα πριν αρχίσω να παίζω μαζί του έπλυνα τα χέρια μου και βράχηκε λίγο....ας το σκουπίσω λέω μη μας χαλάσει πριν καν δούμε πως δουλεύει ... το βγάζω και πάω να το σκουπίσω με ένα πανί... όταν λέμε σκουπίσω εννοούμε σκουπίσω όχι να το τρίψω ...και κάνει ενα "τσικ" και πέφτει το λουράκι κάτω στο πάτωμα.... Έστειλα στον Κινέζο για αντικατάσταση να γελάσουμε λίγο... πάντως δεδομένου ότι η κατασκευή είναι πραγματικά της πλάκας δε νομίζω πως θα αντέξει στα χέρια ενός 10χρονου πάνω απο 24 ώρες.... εκτός και αν έπεσα σε ελλατωματικό... ΦΩΤΟ Υγ. Δεν έσπασε με την μία έτσι απλά μόλις πήγα να ξαναβάλω το λουράκι μπας και σταθεί έφευγαν κομματάκια..... Αστοχια υλικου Κλασσικα θα σου πει σου δινω το 10% της αξιας και το κρατας Μου στελνεις πισω και σου κανω Refund Παρε ενα καινουργιο και σου κανω 30% εκπτωση Εκτος!Αν ειναι γνωστο σφαλμα και σου κανει Full Refund μετα απο εγκριση της εταιριας Στειλε στην εταιρια ενα email και πες τους να τα βρουν μεταξυ τους δουλευει πολλες φορες
merkon Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Παιδιά είστε ευχαριστημένοι όσοι το έχετε? Θέλω κάτι για sleep monitor, μετρητή βηματχν και να μου δείχνει τις βασικές ειδοποιήσεις από το κινητό... Το προτείνετε για τα λεφτά του? Ανάμεσα σε αυτό και το xiaomi mi band 1s;
Προτεινόμενες αναρτήσεις