Προς το περιεχόμενο

U8 Smartwatch $8.99 Gearbest

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 164
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στα ίδια χρήματα και το Link.png Site: U8S

Μην περιμένετε πολλά πράγματα, για να κάνετε την πλάκα σας και να πάρετε μια πρώτη άποψη για το πως είναι έχεις μια τέτοια συσκευή καλά είναι τα 8€ .

• Like 1
Δημοσ.

Εχω δοκιμασει με χρεστικη πειραιως και WEBUY αλλα δεν περνανε. Αν καποιος το καταφερει ας το γραψει εδω.

Δημοσ.

Εχω δοκιμασει με χρεστικη πειραιως και WEBUY αλλα δεν περνανε. Αν καποιος το καταφερει ας το γραψει εδω.

Paypal balance μόνο...

• Like 1
Δημοσ.

Στα ίδια χρήματα και το Link.png Site: http://www.gearbest.com/smart-watches/pp_287644.html">U8S

Μην περιμένετε πολλά πράγματα, για να κάνετε την πλάκα σας και να πάρετε μια πρώτη άποψη για το πως είναι έχεις μια τέτοια συσκευή καλά είναι τα 8€ .

Έχουν διάφορες;
Δημοσ.

εγω το εχω κανα χρονο για οταν οδηγω να μη βγαζω κρανος, το ειχα παρει καμια 30$ . μπαταρια κρατα 2 μερες ηχειο σχετικα δυνατο κανει καποιες αποσυνδεσεις. για 9$ αριστο

Link.png Site: λινκ για μερακληδες

• Like 3
Δημοσ.

Μεχρι ποτε ισχυει η τιμη αυτη;

Επειδη ακομα δεν εχω κανει παραγγελια απο gearbest λεει η δεν θα φτασει ποτε; γτ ακουω διαφορα...

Εχω κανει 6 παραγγελίες έχουν έρθει έρθει όλες σε άψογη κατάσταση. Το θεωρώ από τα πιο αξιόπιστα καταστήματα όσον αφορά πως φερθηκαν σε μένα.

• Like 3
Δημοσ.

Εχω κανει 6 παραγγελίες έχουν έρθει έρθει όλες σε άψογη κατάσταση. Το θεωρώ από τα πιο αξιόπιστα καταστήματα όσον αφορά πως φερθηκαν σε μένα.

Απο το καλοκαιρι αρκετα παιδια δεν εχουμε παραλαβει τις παραγγελιες μας (χωρις tracking). Μονο αξιοπιστο πλεον δεν θα το ελεγα.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...