Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια

Θελω να παρω ενα κινητακι για την κοπελα μου μεχρι 180€ που να ειναι απαραιτητα δικαρτο

Η χρηση ειναι μονο για κανα internetaki για facebook και παιχνιδια οχι απαιτητικα

Θα εκτιμουσα να εχει κ καλη μπαταρια

Αυτα που εχω καταληξει ειναι τα εξης κ θα ηθελα να μου πειτε ποιο ειναι το καλυτερο κ ποιο θα επιλεγατε για την χρηση που σας ειπα κ πιο πανω (Το μεγεθος δεν την προβληματιζει κ θελουμε απο 5" κ πανω)

*motorola moto g (2nd gen) 8gb

*Hiaomi Redmi 2 8gb

*Meizu M2 16gb

*Huawei Ascend P8 lite 16gb

*Samsung Galaxy A3 16gb

*Meizu M2 Note 16gb

Δημοσ.

Κι εγώ για ένα θείο μου σκέφτομαι να πάρω δικαρτο και το πιο αξιόπιστο μέχρι τα 150 ευρώ που βρήκα είναι το moto g2

Δημοσ.

Lumia 640 xl για την εμπειρία χρήσης, την κάμερα, την οθόνη και τη μπαταρία, samsung j5 για την οθονη και τη μπαταρία.

Δημοσ.

Γεια σας παιδια

Θελω να παρω ενα κινητακι για την κοπελα μου μεχρι 180€ που να ειναι απαραιτητα δικαρτο

Η χρηση ειναι μονο για κανα internetaki για facebook και παιχνιδια οχι απαιτητικα

Θα εκτιμουσα να εχει κ καλη μπαταρια

Αυτα που εχω καταληξει ειναι τα εξης κ θα ηθελα να μου πειτε ποιο ειναι το καλυτερο κ ποιο θα επιλεγατε για την χρηση που σας ειπα κ πιο πανω (Το μεγεθος δεν την προβληματιζει κ θελουμε απο 5" κ πανω)

*motorola moto g (2nd gen) 8gb

*Hiaomi Redmi 2 8gb

*Meizu M2 16gb

*Huawei Ascend P8 lite 16gb

*Samsung Galaxy A3 16gb

*Meizu M2 Note 16gb

1. Meizu m2 note

2. Xiaomi redmi 2

3. Huawei P8 Lite

Δημοσ.

Lumia 640 xl για την εμπειρία χρήσης, την κάμερα, την οθόνη και τη μπαταρία, samsung j5 για την οθονη και τη μπαταρία.

το lumia xl ειναι για την μπαταρια 100% τελεια επιλογη και γενικα για καμερες ιντερνετ κτλ αφου δε κολλαει κιολας κι εχει κι αντοχες τρελες. (κραταει απιστευτα πολυ) το j5 πολυ καλο κινητο για την κατηγορια του αλλα σε θεμα μπαταριας δε μπορω να πω κι οτι σκιζει παντως. 

Δημοσ.

redmi 3 gold απο κινα.

Περιπου 140 ευρω και θα της αρέσει

(σαν κινητό ειναι μπομπα για τα κυβικά του και μπαταρία μπολικη)

Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω πολυ για τις γνωμες

η τελικη μου δυαδα ειναι μεταξυ Ascend p8 lite κ m2 note

Σπαζοκεφαλια....

Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω πολυ για τις γνωμες

η τελικη μου δυαδα ειναι μεταξυ Ascend p8 lite κ m2 note

Σπαζοκεφαλια....

το m2 note εχει πολυ καλυτερη μπαταρια με διαφορα παντως. αλλα επειδη ειναι 5.5' πρεπει να εισαι σιγουρος πως θα την βολεψει το μεγεθος γιατι δεν κανει σε ολους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...