Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτείτε να κάνετε κάποια έκπτωση έστω και για περιορισμένο διάστημα στην τιμή της εφαρμογής. Το γνωρίζω πως έχετε δαπανήσει χρόνο και κόπο για να την φτιάξετε και συντηρήσετε αλλά προσωπικά πιστεύω πως τα 6+ € που ζητά για πλήρες ξεκλείδωμα είναι αρκετά. Θεωρώ πως μια τιμή στα 2 με 2.5 € για μικρό χρονικό διάστημα ανα καιρούς θα σας απέφερε περισσότερα κέρδη καθώς πολλοί θα το σκέφτονταν λιγότερο να την αγοράσουν ώστε να απαλλαγούν απ τις διαφημίσεις (συμπεριλαμβανομένου και εμού). 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 13/1/2020 στις 11:41 ΜΜ, Nemesis1288 είπε

Σκεφτείτε να κάνετε κάποια έκπτωση έστω και για περιορισμένο διάστημα στην τιμή της εφαρμογής. Το γνωρίζω πως έχετε δαπανήσει χρόνο και κόπο για να την φτιάξετε και συντηρήσετε αλλά προσωπικά πιστεύω πως τα 6+ € που ζητά για πλήρες ξεκλείδωμα είναι αρκετά. Θεωρώ πως μια τιμή στα 2 με 2.5 € για μικρό χρονικό διάστημα ανα καιρούς θα σας απέφερε περισσότερα κέρδη καθώς πολλοί θα το σκέφτονταν λιγότερο να την αγοράσουν ώστε να απαλλαγούν απ τις διαφημίσεις (συμπεριλαμβανομένου και εμού). 

Δεν υπάρχει στα σχέδια μείωση τιμής, ακόμα και υπό μορφή προσφοράς, για διάφορους λόγους.

Πρώτον, πιστεύω πως είναι άδικο για όσους έχουν ήδη αφαιρέσει τις διαφημίσεις και έχουν πληρώσει περισσότερα. Δεν θέλω να κάνω πράγματα που δεν θα μου άρεσε να μου κάνουν. Π.χ να πληρώσω κάτι full price και μετά από λίγες μέρες η εβδομάδες να πέσει στην μισή τιμή, ή και λιγότερο, αναφορικά με την δική σας τιμολογιακή πολιτική. Νιώθω αδικιμένος όταν συμβαίνει αυτό.

Δεύτερον, η αφαίρεση των διαφημίσεων δεν προορίζετε για όλους. Το μεγαλύτερο ποσοστό κερδών, όλους τους μήνες, χωρίς εξαιρέσεις, προέρχεται από τις ίδιες τις διαφημίσεις και μια μείωση της τιμής στο μισό, δεν θα σημαίνει διπλάσια έσοδα, καθώς δεν θα διπλασιαστούν οι αγορές. Ακόμα και αν γίνει αυτό, σημαίνει ότι θα μειωθούν λίγο τα έσοδα από διαφημίσεις, αφού θα εμφανίζονται σε λιγότερους χρήστες. Οπότε ξεκάθαρα είναι Bad deal. Οι χρήστες έχουν την δυνατότητα, στην έκδοση για Android, να επιλέξουν με ακρίβεια τον τρόπο που θέλουν να εμφανίζονται οι διαφημίσεις, δίνοντας τους τον απόλυτο έλεγχο, κάτι που δεν κάνει καμία άλλη εφαρμογή, ανεξαρτήτου κατηγορίας. Ή τουλαχιστόν δεν γνωρίζω εγώ κάποια. Κατανοώ ότι ίσως εμφανίζονται πολλές διαφημίσεις κάποιες φορές και έχω ήδη κάνει ενέργειες για να μειώσω την συχνότητά τους. Ξεκινάω πάντα από κάτι "κακό" και δίνω κάτι καλύτερο εκ του ασφαλούς. Εάν στην αρχή η εφαρμογή έδειχνε λίγες διαφημίσεις και στην συνέχεια αυξάνονταν, αυτό θα δημιουργούσε πολύ κακή εντύπωση, σε αντίθεση με το ανάποδο, κάτι το οποίο ακολουθώ.

Τρίτον, η εφαρμογή συνεχίζετε να αναπτύσετε και όσοι την ακολοθούν γνωρίζουν ότι δεν βγαίνουν απλά updates για τα μάτια του κόσμου, όπως στην πλειοψηφία των εφαρμογών στο store. Σε κάθε έκδοση υπάρχουν features που για μια μερίδα χρηστών είναι σημαντικά και ίσως και να τα έχουν ζητήσει στο παρελθόν. Δείχτε μου παρόμοιες εφαρμογές που να συνεχίζουν να βελτιώνονται (ουστιαστικά, όχι απλά να αλλάζουν μορφή) μετά από λίγους μήνες ή χρόνια. Θα βρείτε ελάχιστες στην κατηγορία των ραδιοφώνων. Οπότε, θεωρώ ότι δίνεις τα χρήματα σου και νιώθεις ότι σε βάθος χρόνου τα "βγάζεις". Σε περίπτωση που σταματήσει τελείως η βελτίωση της εφαρμογής, τότε ίσως να τεθεί το θέμα της μείωσης της τιμής. Έως τότε το θεωρώ άδικο για μένα και για αυτούς που με έχουν τιμήσει με τα χρήματά τους. Όποιος την αγαπάει και του φαίνεται χρήσιμη ας την πληρώσει και δεν θα απογοητευτεί από την δουλειά που κάνω πάνω σε αυτή καθώς και για την χρησιμοτήτα που θα του προσφέρει.

• Like 4
Δημοσ.

Έχω θέμα με την κεραία στο αμάξι και όσο είχα πολλά data έβαζα aux το κινητό και άκουγα από εκεί. Πολύ καλή εφαρμογή. 

Αυτό που σίγουρα θα βόλευε μέχρι να έρθουν τα πραγματικά απεριόριστα data, θα ήταν να μπορείς να επιλέγεις μια χαμηλότερη ποιότητα προς κερδών των δεδομένων. Φαντάζομαι πολλοι θα το επέλεγαν αυτό. Βέβαια δεν ξέρω αν μπορεί να το κάνει αυτό η εφαρμογή ή είναι καθαρά θέμα των σταθμών.

Δημοσ.
Στις 6/2/2020 στις 9:52 ΠΜ, eko13 είπε

Έχω θέμα με την κεραία στο αμάξι και όσο είχα πολλά data έβαζα aux το κινητό και άκουγα από εκεί. Πολύ καλή εφαρμογή. 

Αυτό που σίγουρα θα βόλευε μέχρι να έρθουν τα πραγματικά απεριόριστα data, θα ήταν να μπορείς να επιλέγεις μια χαμηλότερη ποιότητα προς κερδών των δεδομένων. Φαντάζομαι πολλοι θα το επέλεγαν αυτό. Βέβαια δεν ξέρω αν μπορεί να το κάνει αυτό η εφαρμογή ή είναι καθαρά θέμα των σταθμών.

Τα πραγματικά απεριόριστα data θα έρθουν όταν έρθει και η πραγματική ανάπτυξη στην Ελλάδα. :P

Πέρα από την πλάκα όμως, υπάρχει ήδη επιλογή ποιότητας (bitrate) εντός της εφαρμογής για ορισμένους σταθμούς. Δεν υπάρχει σε όλους επειδή πρέπει οπωσδήποτε να το προσφέρει ο ίδιος ο σταθμός και αυτός ο περιορισμός συμβαίνει πιθανόν επειδή το encoding στοιχίζει. Φαντάσου να έχει ένας σταθμός 100+ ταυτόχρονους ακροατές που ο καθένας επιθυμεί εντελώς διαφορετικό bitrate για δικούς του λόγους. Ο server του σταθμού θα έπαιρνε "φωτιά", κάνοντας 100+ φορές encoding το αρχικό σήμα σε διαφορετικά bitrates. Ο νους μας πάει στο ας μου στείλει τα μισά δεδομένα (π.χ. από 128kbps σε 64kbps), αλλά δυστυχώς στα περισσότερα, αν όχι σε όλα, τα formats δεν μπορεί να συμβεί αυτό, καθώς τα δεδομένα θα γίνονταν απλά corrupt, λόγω έλλειψης πληροφοριών.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποια πρωτόκολλα, όπως αυτό της Apple, που υποστηρίζει διαφορετικά bitrates, ανάλογα με το ζητάει ο πελάτης, αλλά και πάλι είναι στην ευχέρια του σταθμού το αν θέλει να το ενεργοποιήσει και με τι περιορισμούς.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...