john24g Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Το V-Radio έφτασε επιτέλους στο Android! (Ίσως μερικοί από εσάς να το γνωρίζετε ήδη από την έκδοση για Windows Desktop) Πρόκειται για μια εφαρμογή που αναπαράγει ραδιοφωνικούς σταθμούς μέσω του διαδικτύου. Μπορείτε να βρείτε και να ακούσετε σταθμούς από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο αλλά και πολλές άλλες χώρες του κόσμου. Κατά την αναπαραγωγή, δεν χρειάζεται να την έχετε ανοιχτή καθώς δουλεύει και στο παρασκήνιο χωρίς να δεσμεύει πολλούς πόρους και να αδειάζει την μπαταρία. Έχω ρίξει πολλή δουλειά στο σχεδιασμό της καθώς και για τη βελτιστοποίησή της. Λειτουργεί με Wifi αλλά και με δεδομένα κινητής (3G/4G/..). Θέλω να αναφέρω ότι έχει αναπτυχθεί αποκλειστικά από εμένα. Φυσικά υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που με στηρίζουν κ με βοηθάνε καθ' όλη τη διάρκεια της ανάπτυξης και τους ευχαριστώ. Εάν ακούτε ραδιόφωνο και θέλετε να την δοκιμάσετε μπορείτε να την βρείτε και να την κατεβάσετε από το Google Play στο παρακάτω σύνδεσμο: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ilv.vradio Σας ευχαριστώ πολύ και είμαι σίγουρος ότι θα σας αρέσει! 4 1
0verc0me Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 V-Radio, το V απο το επιθετο(Voulimiotis Ioannis); Αυτή η εφαρμογή έχει πρόσβαση σε:Τηλέφωνο ανάγνωση κατάστασης και ταυτότητας τηλεφώνου Αναγνωριστικό συσκευής και πληροφορίες κλήσεωνανάγνωση κατάστασης και ταυτότητας τηλεφώνου Άλλο πλήρης πρόσβαση στο δίκτυο παρεμπόδιση μετάβασης της συσκευής σε κατάσταση αδράνειας προβολή συνδέσεων δικτύου Γιατι θελει ταυτοτητα τηλεφωνου; Τα θεματα με ΑΕΠΙ, GEA κλπ ειναι τακτοποιημενα η...;
john24g Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Ναι από το επίθετό μου βγήκε η ονομασία!! Αυτά τα permissions του τηλεφώνου τα χρησιμοποιεί για να κόβει τον ήχο όταν σε καλούν ή όταν βρίσκεσαι σε κλήση. Δεν κρατάει πληροφορίες από τις κλήσεις ούτε τίποτα άλλο. Αν σε ενδιαφέρει το θέμα μπορώ να σου στείλω ακριβώς ποιες κλάσεις χρησιμοποιώ και χρειάζονται αυτό το permission. 1
dimips Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Να σε ρωτήσω, περίπου πόσα MB Internet 3g χρειάζονται για μια ώρα χρήσης του για να ακούσω κάποιον σταθμό;
john24g Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Αναλόγως τη ποιότητα του σταθμού που θές να ακούσεις. Οι περισσότεροι σταθμοί στέλνουν με ρυθμούς μεταξύ 64 και 128 Kbps (Kbit per second). Οπότε αν υποθέσουμε ότι θες να ακούσεις έναν με 96 Kbps τότε κάθε δευτερόλεπτο θα "καταναλώνονται" 12KB δεδομένων (96 Kbits / 8 = 12 Kbytes). Μία ώρα έχει 60 λεπτά και κάθε λεπτό 60 δευτερόλεπτα οπότε 12KB x 60 x 60 = 43.200KB. Αν διαιρέσουμε με 1024 θα πάρουμε τα δεδομένα που καταναλώνονται σε μια ώρα σε MegaByte. Οπότε 42ΜΒ θα καταναλώσεις κατα μέσο όρο. Ελπίζω να σε κάλυψα 3
john24g Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Θέλω να ενημερώσω πως η εφαρμογή έγινε διαθέσιμη και στο κυπριακό Play Store με ανανεωμένους σταθμούς. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη!
lewnidas_ Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Πολλά συγχαρητήρια φίλε μου...!!! :-) Το κάνω εγκατάσταση και θα αφήσω τα σχόλια μου στο Play Store... 1
john24g Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Η εφαρμογή μόλις προχτές ξεπέρασε τους 1.000 χρήστες χάρις σε εσάς που την κατεβάσατε και δείξατε το ενδιαφέρον σας. Με την νέα έκδοση (v1.1) έγιναν διαθέσιμες οι λειτουργίες αυτόματης διακοπής (Χρονοδιακόπτης ύπνου) και του ξυπνητηρίου για να ξυπνάτε με τους ήχους του αγαπημένου σας σταθμού. Ελπίζω να σας αρέσουν αυτές οι προσθήκες! Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας. 3
john24g Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Θέλω να σας ενημερώσω ότι η έκδοση 1.2.0 είναι γεγονός! Πλέον έχετε την δυνατότητα:-Να ακούσετε δικούς σας σταθμούς που δεν υπάρχουν στη βιβλιοθήκη της εφαρμογής. Πηγαίνοντας στους Αγαπημένους και πατώντας πάνω δεξία στις τρεις τελείες -> Προσθήκη Σταθμού μπορείτε να προσθέσετε τα στοιχεία του σταθμού που θέλετε να καταχωρήσετε και στην συνέχεια να τον αναπαράγετε όπως θα κάνετε με κάθε άλλο σταθμό.-Να αλλάξετε την γλώσσα της εφαρμογής από τις Επιλογές. 6 γλώσσες διαθέσιμες. (προστέθηκε στην 1.1.1)-Να ξεκινήσετε και να σταματήσετε την αναπαραγωγή από τα αντίστοιχα πλήκτρα των ακουστικών σας.-Να ρυθμίσετε το ξυπνητήρι να χτυπήσει μονάχα μια φορά και όχι σε καθημερινή βάση. (προστέθηκε στην 1.1.1)Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και τη στήριξή σας.Τα καλύτερα έρχονται!!
adi32 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Πολυ καλη εφαρμογη Μπραβο! Κατι που θα μπορουσε να μπει ειναι η καθυστερηση ηχου Αυτο ειναι χρησιμο σε αυτους που βλεπουν αθλητικα στην τηλεοραση και ακουν απο το ραδιοφωνο και θελουν να συνχρονισουν τον ηχο με την εικονα
tarantules Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Θα μπορούσες δίπλα στον κάθε σταθμό να βάλεις και σε τι ρυθμό δεδομένων στέλνει τα data. Πολύ καλή εφαρμογή πάντως 1
john24g Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Θα μπορούσες δίπλα στον κάθε σταθμό να βάλεις και σε τι ρυθμό δεδομένων στέλνει τα data. Πολύ καλή εφαρμογή πάντως Με την τελευταία έκδοση (1.3.4) μπορείς πλέον να βλέπεις το bitrate του σταθμού που παίζει στην σελίδα Τώρα Ακούτε. 1
john24g Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Η εφαρμογή ραδιοφωνικών σταθμών VRadio είναι πλέον διαθέσιμη και σε συσκευές iOS. Μπορείτε να την κατεβάσετε από το Apple Store ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο ή απλά κάνοντας αναζήτηση για "VRadio". https://apps.apple.com/us/app/vradio-online-radio-recorder/id1490171722 Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και σας εύχομαι καλές γιορτές! 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα