winterman Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Οπως λεει και ο τιτλος εχω προβλημα με το windows update... εχω δοκιμασει οτι διαγνωστικο εχει η microsoft και οτι λυση εχει πεσει στην αντιληψη μου στο google χωρις αποτελεσμα.... Αυτο που συμβαινει ειναι οτι κολλαει στο search και δεν κανει απολυτως τιποτα , εχει τυχει να το αφησω και 1,30 ωρα να ψαχνει....(φυσικα εχω δοκιμασει και format) τα windows που εχω δεν ειναι αυθεντικα , αλλα δεν ειναι εκει το ζητημα γιατι σε κανα δυο pc που τα χω βαλει δεν υπαρχει τετοιο θεμα , ασε που εχω δοκιμασει και αλλες δυο κοπιες και εχω ακριβως το ιδιο προβλημα ....
VasKag Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Αν η κοπια που εχεις περασει, εχει μεινει πολυ πισω σε updates. μπορει να κανει αρκετες ωρες. Μου εχει τυχει. Επισης δοκιμασε και αυτο εδω https://support.microsoft.com/en-us/kb/3102810
winterman Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Αν η κοπια που εχεις περασει, εχει μεινει πολυ πισω σε updates. μπορει να κανει αρκετες ωρες. Μου εχει τυχει. Επισης δοκιμασε και αυτο εδω https://support.microsoft.com/en-us/kb/3102810 To χω σκεφτει και αυτο φιλεμου.....αλλα ποση ωρα που να παρει ο διαολος ....Το link αυτο τι ακριβως ειναι ...?
VasKag Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Μπορει να παρει και ολη τη μερα. Αυτο στην ουσια ειναι μια αναβαθμισμενη εκδοση του update client που (συμφωνα με τη MS) θα επισπευσει την διαδικασια.
winterman Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Μπορει να παρει και ολη τη μερα. Αυτο στην ουσια ειναι μια αναβαθμισμενη εκδοση του update client που (συμφωνα με τη MS) θα επισπευσει την διαδικασια. Ωραια θα το δοκιμασω και αυτο
VasKag Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Εχει 2 εκδοσεις μια για x86 και μια για x64. Αναλογα με τα ποια windows εχεις, κατεβαζεις και το αναλογο αρχειο. 1
tarantules Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Υπάρχει και το Windows Offline Update με το οποίο κατεβάζεις όλα τα update ανάλογα την έκδοση του λειτουργικού , τα αποθηκεύει σε φάκελο και στα περνάει αυτόματα όταν του το ζητήσεις. Αυτό το πρόγραμμα κυρίως βοηθάει όταν έχεις να σετάρεις πολλά pc. Εγώ συνήθως μετά από μια τέτοια εγκατάσταση αφαιρώ και τα παρακάτω updates τα οποία είναι γνωστά για τη συλλογή δεδομένων της Microsoft: Το KB3022345 το οποίο πλέον έχει αντικατασταθεί από το KB3068708 και εισάγει την υπηρεσία Diagnostics and Telemetry tracking service, το KB3075249 που ενημερώνει για την αύξηση των δεδομένων που προέρχονται από το UAC , και το KB3080149. Εαν έχεις windows 7 και δεν θέλεις να σου βγάζει στο tray το εικονίδιο αναβάθμσης σε Windows 10 , αφαιρείς και το KB3035583 1
winterman Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Εχει 2 εκδοσεις μια για x86 και μια για x64. Αναλογα με τα ποια windows εχεις, κατεβαζεις και το αναλογο αρχειο. Φιλε μου με εσωσες!!! Ολα οκ Τωρα!!!!
BlueBlood7 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Αν αναφέρεσαι στα win 7 άφησε για ώρες και κάποια στιγμή θα το κάνει. Δεν είσαι ο μόνος που έχει το πρόβλημα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα