Προς το περιεχόμενο

S7 Edge Or Iphone 6s plus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το αλλο θεμα κλειδωθηκε γιατι απαγορευεται να ανοιγουν θεματα με ιδιο περιεχομενο,ποσο μαλλον την ιδια μερα.

Κοιταξε να δεις, εχω ηδη το Iphone 6s plus 128gb!!! Το ειχα παρει με επιδοτηση πριν 4 μηνες!!! Ειχα πριν αλλους 3 μηνες το 6αρι το απλο!!! Πιο πριν ειχα το galaxy alpha-s4 το βαρεθηκα το μηλο... Θα ηθελα να δοκιμασω την κυρτη οθονη του εντζ... Μου αρεσει που εχει περισσοτερα πραγματακια να πειραξεις, μου αρεσει στο σ7 που εχει και την ασυρματη φορτιση

Τοσο καιρο δηλαδη δεν υπηρχε το S6 edge και S6 edge plus??Με το S7 σου ηρθε η εμπνευση για την κυρτη οθονη????Κοροιδευομαστε???

Βεβαια τι σοβαρη κουβεντα να κανει κανεις οταν αφενος διαβαζει τα παραπανω και αφετερου τα παρακατω

Mahone1 φιλε εχω ηδη στην κατοχη μου το 6s plus 128gb!!! Μαλλον αυτο θα κανω!!! Θα περιμενω μεχρι μεσα Ιουνιου να πεσει αρκετα η τιμη του!! Και τοτε θα σπασω την οθονη του δικου μου και με την ασφαλεια θα παρω σφραγισμενο και θα το πουλησω

Στην τελικη θα το βαλω μεσα σε βρεστο νερο να τα καψει ολα μεσα!!! Θα μου το φτιαξουν!! Δεν τιθεται τετοιο θεμα

• Like 3
Δημοσ.

Καλα αυτος αν κατσεις και δεις τα ποστ τουε ει ολα τα κινιτα... τσεκαρε τι γραφει σε αλλα ποστ. ο τυπος η παρλαπιπας ειναι η μπαρμπαληθειας...

Δημοσ.

Στην τελικη θα το βαλω μεσα σε βρεστο νερο να τα καψει ολα μεσα!!! Θα μου το φτιαξουν!! Δεν τιθεται τετοιο θεμα

και να το ανεβάσεις με τιτλο  "iphone 6s plus 128GB boiling hot water test" στο youtube το καναλι θα παρει φωτια μαζι με το iphone :devil:

Δημοσ.

Έχει καιρό να μπω στο φόρουμ, να ναι καλά ο τόπικ στάρτερ μου έφτιαξε το βράδυ. Ακόμα πονάω την κοιλιά μου από τα γέλια...

• Like 1
Δημοσ.

Μην το βάλεις σε βραστό νερό θα στο βγάλουν εκτός εγγύησης λόγω υγρασίας, πέτα το στο τζάκι καλύτερα να είσαι και σίγουρος...

• Like 1
Δημοσ.

Έχει καιρό να μπω στο φόρουμ, να ναι καλά ο τόπικ στάρτερ μου έφτιαξε το βράδυ. Ακόμα πονάω την κοιλιά μου από τα γέλια...

Το κανονικό τοπικ το κλείδωσαν και μετανάστευσαμε σ αυτό :-)

Δημοσ.

Τελικα μαλλον θα το κρατησω μεχρι να περασει και το καλοκαιρι, και μετα βλεπουμε τι θα παρω!!!

rs56gls.gif?w=300&h=152

Δημοσ.

Τελικα μαλλον θα το κρατησω μεχρι να περασει και το καλοκαιρι, και μετα βλεπουμε τι θα παρω!!!

Τι?Και να κλεισει 6μηνο το κινητο...?

Βραστο γρηγορα!

Δημοσ.

ναι αλλα μεχρι το καλοκαιρι μπορει να στο κλεψουν

Δημοσ.

κανε το βραστο μαζι με αρακα και λαχανικα.. ισως ετσι βγεισ και στην τηλεοραση σε εκπομπη μαγειρικης με τιτλο μαγειρευοντασ με μηλο! μαζεψεις λεφτα και εχεισ και τα 2... και το καλοκαιρι 8α πασ μυκονο 8α σου κλεψουν και τα 2 και 8α μεινεις με ενα 4αρι που εχεισ ξεχασμενο στο ντουλαπι

Δημοσ.

Παρε moto g3

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...