MechaCorn Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 και είναι 3 φορές πιο δυνατή. ..που κάνει όσο μια κονσόλα Και δεν χρησιμεύει μόνο για games (όπως η κονσόλα) 3
bubu Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Το pc δεν ειναι παιχνιδοκονσολα μη μπερδευεις τα πραγματα. Βεβαια και οι σημερινες κονσολες δεν ειναι αυτο που λεγαμε καποτε plug n play. Αν αγορασω εγω σημερα ενα ps4/xbox one καταστραφηκα.. Θα χρειαστει να κανω ενα update να σου η ημερα η χαμενη απο το gaming.. Tι να κανουμε εδω στο ελλαδισταν που ζουμε δεν μας επιτρεπουν να εχουμε ταχυτητες μεγαλυτερες των 5mbps. Οποτε οχι ουτε οι κονσολες ειναι κονσολες ουτε το pc ειναι κονσολα. Ας μη μιλησω για τα games που βγαζουν... η δυστυχια η ιδια διαθεσιμη στην αγορα για τα παιδια των πολιτισμενων κηδεμονων αυτου του πλανητη.... Mονο το wii u ειναι πραγματικη κονσολα αλλα αυτη εχει φαει αγγουρακι απο τα καπιταλομασονοια της νεας ταξης πραγματων ps4/xbox one.. Οποτε.. Μια ειναι η λυση... Λαπτοπακι acer v3 571g κ κανενα τζαμπε παιχνιδακι lol/hearthstone και για την παρεα; τι αλλο απλα pro.. Το PC είναι πολυεργαλείο. Από κειμενογράφος μέχρι home cinema. Κάποια στιγμή ξεπεράστηκε από τις κονσόλες στο gaming. Αυτό όμως τώρα έχει αλλάξει - 4K 60fps, 7.1ήχος, πολλαπλά monitors, μακράν περισσότερα περιφερειακά, δυνατότητα αναβάθμισης (3πλο SLi και τα μυαλά στα κάγκελα), σπασμένα παιχνίδια κλπ.
EPa Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Τι ακριβώς συζητάτε; Υπάρχει θέμα σύγκρισης PC με κονσόλες; Αυτός που θέλει να παίζει πατώντας το on μόνο, προτιμά να αγοράζει καινούργια κονσόλα κάθε 3 χρόνια πάρα να "μπλέξει" με κάποιο "πολυεργαλείο" και να δίνει τα ίδια λεφτά σε κάρτα γραφικών (τι να τον κάνει τον κειμενογράφο ο άμοιρος). Το να απαριθμείς τα πλεονεκτήματα ενός PC έναντι μιας κονσόλας είναι σα να συζητάς για τα πλεονεκτήματα του αυτοκινήτου έναντι της άμαξας. 3
jimmy213 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Το Rocket League υπάρχει ήδη και για τις τρεις πλατφόρμες. Απλά μέχρι τώρα υπήρχε crossplay μεταξύ PC και PS4. Κάπου προς τον Απρίλη, θα μπορούν να παίζουν και τα παιδιά του Xbox μαζί μας.
ff7lucas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 @bubu, BOTTLENECK στα επομενα δυο χρονια παιδια, μη λετε βλακειες...
ff7lucas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Το pc δεν ειναι παιχνιδοκονσολα μη μπερδευεις τα πραγματα. Βεβαια και οι σημερινες κονσολες δεν ειναι αυτο που λεγαμε καποτε plug n play. Αν αγορασω εγω σημερα ενα ps4/xbox one καταστραφηκα.. Θα χρειαστει να κανω ενα update να σου η ημερα η χαμενη απο το gaming.. Tι να κανουμε εδω στο ελλαδισταν που ζουμε δεν μας επιτρεπουν να εχουμε ταχυτητες μεγαλυτερες των 5mbps. Οποτε οχι ουτε οι κονσολες ειναι κονσολες ουτε το pc ειναι κονσολα. Ας μη μιλησω για τα games που βγαζουν... η δυστυχια η ιδια διαθεσιμη στην αγορα για τα παιδια των πολιτισμενων κηδεμονων αυτου του πλανητη.... Mονο το wii u ειναι πραγματικη κονσολα αλλα αυτη εχει φαει αγγουρακι απο τα καπιταλομασονοια της νεας ταξης πραγματων ps4/xbox one.. Οποτε.. Μια ειναι η λυση... Λαπτοπακι acer v3 571g κ κανενα τζαμπε παιχνιδακι lol/hearthstone και για την παρεα; τι αλλο απλα pro.. πω ρε φιλε πως βγαζεις τις μερες σου με τοσα προβληματα;
xaerialtwistx Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 μα αν το xbox one υποστηριζει cross play με το ps4, ισχυει και το αντιθετο προφανως, δηλαδη το ps4 υποστηριζει cross play με το xbox one. απο την στιγμη που το καθενα θα εξακολουθησει να εχει τα παιχνιδια που εχει, δεν καταλαβαινω πως θα βοηθησει τις πωλησεις της κονσόλας αυτη η κινηση.. θα βοηθουσε μονο σε περιπτωση που καποιος ειναι αναμεσα στις 2 αυτες κονσολες, έχουν και οι 2 το παιχνίδι που θέλει, και επέλεγε -μέχρι τώρα- με βάση το σε ποια απο τις 2 θα βρει περισσοτερο κόσμο online (οποτε και θα επρεπε να παρει ps4 που το εχουν περισσοτεροι), ετσι και αλλιως οσο λιγοτερες και να ειναι οι πωλησεις του xbox one, τα lobby ειναι παντα 'γεμάτα' τους πρωτους μηνες της κυκλοφοριας ενος τιτλου. αλλά δεν νομιζω να επελεγε κανενας κονσολα με βαση το που θα βρει 2.000 άτομα online αντί για 1.000. καλό feauture παντως, εχω παιξει πολλα cross platform παιχνιδια αλλα μονο απο κονσολα της sony εναντια σε αλλη κονσολα της sony ή σε pc.
bubu Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Τι ακριβώς συζητάτε; Υπάρχει θέμα σύγκρισης PC με κονσόλες; Αυτός που θέλει να παίζει πατώντας το on μόνο, προτιμά να αγοράζει καινούργια κονσόλα κάθε 3 χρόνια πάρα να "μπλέξει" με κάποιο "πολυεργαλείο" και να δίνει τα ίδια λεφτά σε κάρτα γραφικών (τι να τον κάνει τον κειμενογράφο ο άμοιρος). Το να απαριθμείς τα πλεονεκτήματα ενός PC έναντι μιας κονσόλας είναι σα να συζητάς για τα πλεονεκτήματα του αυτοκινήτου έναντι της άμαξας. Αυτός που θέλει να παίζει GTA5 σε first person προοπτική και 4Κ ανάληση, με πληκτρολόγιο και mouse, θα επιλέξει PC Με άλλα λόγια, για high end gaming πας σε PC. Για άραγμα στον καναπέ και Pro με τρεις φίλους πας στην κονσόλα. Για ευχάριστες στιγμές με φίλους και φίλες υπάρχει το Wii. Δεν είναι δυο διαφορετικά πράγματα καθώς το PC μπορεί να μετατραπεί σε μια πολύ δυνατή παιχνιδομηχανή. Και μάλιστα αν παίζεις first person shooters και strategy παιχνίδια, είναι μονόδρομος. Ο υπολογιστής μου είναι συνέχεια σε sleep οπότε ανάβει σε 2 δευτερόλεπτα πατώντας το on όπως λες. Έχω ασύρματα χειριστήρια για το χαβαλέ της παρέας. Για να είμαι ειλικρινής PS4 δεν έχω. Αλλά δεδομένου οτι θεωρείς το gaming στο PC "μπλέξιμο" θεωρώ πως ούτε εσύ έχεις ασχοληθεί με gaming στο PC. (με καλή κάρτα προφανώς) Τέλος, αν έβγαινε καινούργιο Playstation κάθε 3 χρόνια όπως λες, μάλλον δεν θα κάναμε αυτήν την συζήτηση. 1
sepsekasan Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 πω ρε φιλε πως βγαζεις τις μερες σου με τοσα προβληματα; Mπαινω στο insomnia και σε απολαμβανω.
Vasilius Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Συγνώμη παίδες αλλά ένα πράγμα μου έρχεται στο μυαλό 1
JUST-GAMER Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Αν και το κοβω πολυ δυσκολο να δουλεψει πραγματικα ειναι πολυ καλη κινηση αυτη και αυτο γινεται επειδη η ms τα εχει δει πολυ σκουρα με τις πωλησεις του xbox one που πανε απο το κακο στο χειροτερο σε συγκριση τις πωλησεις του ps4.
Psaris Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 τι ειναι οι κονσόλες? ενα pc με κλειστό λειτουργικό που εχει αποκλειστικότητες παιχνίδια αυτό ειναι ολο... οποιος θελει κονσόλα θα παρει για να παίξει 1-2 παιχνίδια αντε 4-5...δεν υπάρχει λογος να τσακωνόμαστε ^^
chocorello Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Καλή φάση. Έχω να δω multiplatform παιχνίδι από εποχές PES6 (για όσους θυμούνται, υπήρχαν online lobbies που έπαιζαν PC vs PS2)
EPa Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δεν είναι δυο διαφορετικά πράγματα καθώς το PC μπορεί να μετατραπεί σε μια πολύ δυνατή παιχνιδομηχανή. ... Αλλά δεδομένου οτι θεωρείς το gaming στο PC "μπλέξιμο" θεωρώ πως ούτε εσύ έχεις ασχοληθεί με gaming στο PC. (με καλή κάρτα προφανώς) Για το 1ο, είπε κανείς το αντίθετο; Γιατί επιμένεις να συγκρίνεις αυτοκίνητο με άμαξα; Όσον αφορά το 2ο, θεωρείς λάθος. Είπα "αυτός που.." και προφανώς δεν μιλούσα για μένα. Τώρα είμαι σε ROG motherboard skylake, i5 6600Κ, gtx970, και δεν είχα ποτέ κονσόλα. Και μόνο κοιτώντας το avatar μου θα έπρεπε να καταλάβεις αν είμαι gamer, σε τι πλατφόρμα και μια ιδέα του πόσο καιρό.
yimmiyimmi Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Και εγω πιστευω οτι εφοσον ξεφυγαν κονσολες και γινανε pc χαλασε η συνταγη,ειδικα που πλεον οι εταιριες δε προσφερουν αποκλειστικα παιχνιδια μονο η nintendo το κανει αλλα δεν εχει ανταποκριση γιατι αυτοι που πηραν το wii το πηραν γιατι δεν ειναι το κοινο που παιζει παιχνιδια συνεχεια ή εχει κολλημα για να παιξει οτι πιο νεο υπαρχει.Παντως η κονσολα ειναι για να μενει σαλονι κυριως εκει πρεπει να στοχευει θεωρω εγω και να οργανωσουν το multiplayer σε διπλες οθονες ας πουμε αντι το παραδοσιακο σπασιμο της οθονης κλπ,αυτο ηταν το δυνατο σημειο της κονσολας που δεν υπαρχει πλεον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα