2.1Ohm Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.. Έχεις γραπτή επικοινωνία μαζί τους που να υποστηρίζουν κάτι τέτοιο? Γιατί πριν από λίγο που μίλησα με την LG Hellas μου είπαν ότι πάει για αλλαγή πλακέτας και δεν υπάρχει περίπτωση αντικατάστασης ή επιστροφής χρημάτων. Άμα είναι η πρώτη φορά όχι δν μπορείς να κάνεις αντικατάσταση! Άμα είναι 3η+ (ίσως και στην 2η) τοτε ναι δικαιουσε αντικατάσταση
athinakyrkou Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.. Έχεις γραπτή επικοινωνία μαζί τους που να υποστηρίζουν κάτι τέτοιο? Γιατί πριν από λίγο που μίλησα με την LG Hellas μου είπαν ότι πάει για αλλαγή πλακέτας και δεν υπάρχει περίπτωση αντικατάστασης ή επιστροφής χρημάτων. οχι δεν εχω.. γενικα πιστευω ειναι η δικαιολογια τους... δε θα βγαλεις καποια ακρη.. στειλε το στο σερβις και απλα ηλπιζε να γινει γρηγορα!
eidikos33 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Καλησπερα παιδια με την αντιπροσωπεια της lg πως επικοινωνειτε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα