Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επεσε κι εμενα το G4 σε bootloop με την εκδοση 509...εβαλαν την 605...πρωτη φορα τον βλεπω..νομιζα οτι ειχε βγει μεχρι 603...αν μαθω κατι παραπανω επανερχομαι :)

5η μερα και το κινητο εκλεισε μονο του οπως πεφτει σε boot loop και εκανε επανεκκινηση...μονο που αυτη τι φορα ανοιξε κανονικα

Επεξ/σία από kaulidio
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια..Οπως καταλαβαινετε εχω και εγω ακριβως το ιδιο προβλημα...Εχω ηδη εκνευριστει πολυ με την LG αφου ολο αυτο το κλιμα ειναι απαραδεκτο..Τελος παντων..Αυριο φευγει το κινητο μου για το επισημο service και εχω ζητησει αντικατασταση αφου ειχα και κατι θεματα με την οθονη εκτος απο το Bootloop..Ξερετε τι διαδικασια θα υπαρξει απο εδω και περα..;; 

Ευχαριστω

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα.να αναφερω και εγω την εμπειρια μου με το lgg4.αγορασμενο τον αυγουστο του 15.φλεβαρη το πρωτο bootloop.παιρνω lg μου λενε να κανω hardreset

Κανω ανοιγει το τηλεφωνο μετα απο 2 μερες bootloop παλι και δεν ανοιγει ουτε με hard reset.το στελνω procordia μετα απο μερες παραλαμβανω επικοινωνω μαζι τους και μου λενε οτι δεν θα αντιμετωπισω παρομοιο προβλημα κ αλλαχτηκε η πλακετα με πιο καινουργια εκδοση..ολα καλα ,μεχρι τον ιουλιο...παλι bootloop δεν επανερχεται ουτε με hardreset.το στελνω παλι procordia και ζηταω αντικατασταση του τηλεφωνου.μου λενε οτι επειδη ειναι παραεισαγωγης δεν γινεται αντικατασταση παρα μονο σερβις.την ωρα που απο τα κεντρικα της lg με ενημερωσαν οτι κατι τετοιο δεν ισχυει.ελα ομως που εγω το ειχα αγορασει απο ελληνικο καταστημα...ενημερωνω την τηλεφωνητρια και μου ζηταει να περιμενω...απο καποιον προφανως πηρε γραμμη και μου λεει το ανηκουστο!!!!δεν μπορει να γινει λεει αντικατασταση γιατι η ηλεκτρονικη οπου αγορασα το κινητο εκλεισε!!!και οτι απλα θα αλλαχτει παλι η πλακετα!!!ειναι απαραδεκτο αυτο που συμβαινει!!μας κοροιδευουν κανονικοτατα.σιγουρα επισκευαζουν τις πλακετες και απλα τις ανακυκλωνουν στα τηλεφωνα μας..θελω να κανω καταγγελεια να βρω το δικιο μου.θα μπορουσα να το πουλησω να παρω αλλο αλλα δε θελω να τους χαρηστω.τα νευρα μου εχουν γινει κροσια.τι μπορω να κανω.μεχρι κ νομικα ειμαι διατεθημενος να κινηθω κ ας μην με συμφερει φυσικα οικονομικα.αλλα ετσι για το γαμωτο γιατι την κοροιδια δεν την αντεχω.ειχαν βρει σαν προφαση για την μη αντικατασταση της συσκευης οτι ειναι παραεισαγωγης οταν δεν το δεχεται η ιδια η lg και μολις τους ανακοινωσα οτι ειναι απο ελληνικο καταστημα ψαξαν αλλη δικαιολογια.απαραδεκτοι.φυσικα χασανε πολλους πελατες και θα χασουν σιγουρα κ αλλους!!ουτε ακουστικα δεν προκειται να ξαναπαρω...οχι κινητα...γραφω οπου μπορω μπας κ βρω καποια λυση και για να αποτρεψω μελλοντικους αγοραστες.

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μπήκε σε bootloop.
mad.gifmad.gifmad.gifmad.gifmad.gifmad.gifmad.gifmad.gifmad.gifmad.gifmad.gifmad.gif

ερωτήσεις:
μιας και είναι αγορασμένο από Γερμανό.... παίζει να μου κάνουν αντικατάσταση αν δεν έχουν πλακέτα ή να πάρω G5 με διαφορά χρημάτων.???

πάντως θα ήθελα μία απάντηση επίσημη...αν μου κάνει Bootloop μετά το πέρας της εγγύησης...δεν θα πρέπει να μου το φτιάξουν? μιας και είναι δικό τους κατασκευαστικό λάθος?

Δημοσ.

μπήκε σε bootloop.

mad.gifmad.gifmad.gifmad.gifmad.gifmad.gifmad.gifmad.gifmad.gifmad.gifmad.gifmad.gif

ερωτήσεις:

μιας και είναι αγορασμένο από Γερμανό.... παίζει να μου κάνουν αντικατάσταση αν δεν έχουν πλακέτα ή να πάρω G5 με διαφορά χρημάτων.???

πάντως θα ήθελα μία απάντηση επίσημη...αν μου κάνει Bootloop μετά το πέρας της εγγύησης...δεν θα πρέπει να μου το φτιάξουν? μιας και είναι δικό τους κατασκευαστικό λάθος?

Δν παίζει να μην έχουν οπότε,τζάμπα χαίρεσαι!

Με το που αλλάζει πλακέτε έχει εγγύηση αλλά 2 χρόνια(η πλακέτα μόνο) οπότε κ να ξαναβγακει θα είσαι καλυμμένος κατά 99,9%!

Δημοσ.

Μια απο τα ιδια το επαθα κ εγω αυτες τις μερες...Ενα καρο φωτογραφιες και βιντεο απο διακοπες πηγα να μπω σε ανοιχτο wifi και εκανε ρεσταρτ μετα ανοιξε κανονικα και μολις πηγα να ανοιξω το wifi μου εκανε ρεσταρτ παλι αν το ηξερα το προβλημα δεν θα ειχα ανοιξει το wifi παλι θα εκανα backup και μετα ας εκανε οτι ηθελε.

Ερωτηση αν το παω για φτιαξιμο και αλλαγη μητρικης τα χανω τα αρχεια? Βασικα το ολο προβλημα μου ειναι τα αρχεια υπαρχει τροπος να τα παρω??

Δημοσ.

Μια απο τα ιδια το επαθα κ εγω αυτες τις μερες...Ενα καρο φωτογραφιες και βιντεο απο διακοπες πηγα να μπω σε ανοιχτο wifi και εκανε ρεσταρτ μετα ανοιξε κανονικα και μολις πηγα να ανοιξω το wifi μου εκανε ρεσταρτ παλι αν το ηξερα το προβλημα δεν θα ειχα ανοιξει το wifi παλι θα εκανα backup και μετα ας εκανε οτι ηθελε.

Ερωτηση αν το παω για φτιαξιμο και αλλαγη μητρικης τα χανω τα αρχεια? Βασικα το ολο προβλημα μου ειναι τα αρχεια υπαρχει τροπος να τα παρω??

Όχι δυστυχώς, τραβά διακοπές ξανά :lol:

Το αντιμετωπίζω με χιούμορ επειδή και εγώ έπαθα το ίδιο την πρώτη φορά.

Δημοσ.

Όχι δυστυχώς, τραβά διακοπές ξανά :lol:

Το αντιμετωπίζω με χιούμορ επειδή και εγώ έπαθα το ίδιο την πρώτη φορά.

Ψαχτηκα λιγο και το συγκεκριμενο θεμα ειτε ειναι hardware σε καποιους θεμα με μητρικη κτλ και σε καποιους software και μπορω να πω οτι το επαθα μολις εβαλα το 6.0 και ειμαι με 505 μοντελο πριν την αναβαθμιση δεν ειχα θεμα...

Τεσπα θα το ψαξω λιγο ακομη και αν βρω κατι θα το ποσταρω αλλιως παω για hard reset (κλαψ)....

Δημοσ.

Ότι και να ψσξειςςετσι είναι φιλε μου!

Κ εγώ είχα ένα ν10 έλεγαν δν βγάζουν bootloop με το που δισβασσ ότι άρχισαν τα περιστατηκα καιβτο άρθρο στο android authority ότι ίσως είναι ίδιο με το. g4 το έδωσα κατευθείαν και ας ήταν πεσγμστικσ το αγαπημένο μου κινητό..

Άκρη δν θα βγάλεις ελστωμστικη συσκευή είναι δυστυχώς και δν λένε να βγει φιξ η να πεις κάποιος άπλα τι φταίει!

Σκότωσε το όσο έχεις καιρό κ πάρε κτ κλτρο!

Σου μιαλει LG fan boy είχα g2 g3 g4 v10.με απογοήτευσε αν και σαν design και το λειτουργικο(μετσ από στοκ ανδροιδ) μου αρέσουν οαρα πολύ εχουν τις αγαπημένες μου οθόνες άριστες κάμερες αλλα...BOOTLOOPS! Burn in ! Κιτρινίλες κακη κατασκευή..

Αξιοπιστία 0

Δημοσ.

Κοιτα δεν ειμαι απο αυτους που αλλαζουν κινητο καθε τρεις κ λιγο οποτε με βλεπω με αυτο μεχρι να παει για αποσυρση εκτος αν βγει καποιο κινητο που τρελαθω και θελω να το παρω...οποτε αυτο θα το χαρισω σε μια ξαδερφη μου που με εχει ζαλισει οτι το εχει ερωτευτει....

Απλα συχνα backup απο εδω και στο εξης....Σε μενα παρατηρησα το εξης.Πηγα να μπω σε ενα wifi και μου εκανε restart και μετα ανοιξε το κινητο κανονικα και οταν ανοιξε το εκλεισα το wifi γιατι ετυχε να φευγω εκεινη την στιγμη απο το μερος που ημουν...

Οταν λοιπον εφτασα καπου αλλου ειπα να τσεκαρω για κανενα αλλο δικτυο να μπω και με το που πατησα το κουμπι του wifi χωρις να προλαβω να πατησω σε καποιο δικτυο εκανε το restart παλι αλλα αυτην την φορα κολλησε στο λουπαρισμα...

Οποτε συμβουλη μου για οποιο παθαινει κατι παρομοιο να κλεισει καπακι το wifi να μην το ανοιξει ξανα αλλα να κανει backup και μετα να δοκιμασει παλι το wifi ετσι τουλαχιστον αν Κολλησει στο loop θα εχεις παρει τα αρχεια και μετα πατας ενα hard reset και παλι απο την αρχη ολα...Μικρο το κακο να βαλεις οτι μαλακια ειχες στο κινητο παλι απο την αρχη...

Δημοσ.

το κινητό βρίσκεται για 2η φορά procordia για αλλαγή πλακέτας - είχα την 508

όταν γίνεται αντικατάσταση πλακέτας πώς βλέπουμε ποιά παρτίδα έχει μπει ;

Δημοσ.

το αγορασα τον ιουνιο παρτιδα 603 στον ενα μιση μηνα bootloop.. ενα μιση μηνα στο σερβις ωσπου το πηρα ξανα στα χερια μου και σε μια βδομαδα επαθε το λεγομενο brick.. εχουν σπασει τα νευρα μου.. παρακαλαω για αντικατασταση ή επιστροφη χρηματων και ειναι απλα στο κοσμο τους.. κλαιω τα λεφτα μου.. δε ξερω τι αλλο μπορω να κανω.. ΒΟΗΘΕΙΑΑΑ

Δημοσ.

Παρόμοιο πρόβλημα κι εγώ..

Γνωρίζετε με ποιο τρόπο θα μπορούσε να γίνει αντικατάσταση? Είναι υποχρεωτικό να γίνει επισκευή?

Το κινητό αγοράστηκε το  Δεκέμβριο 2015 από vodafone

Δημοσ.

Παρόμοιο πρόβλημα κι εγώ..

Γνωρίζετε με ποιο τρόπο θα μπορούσε να γίνει αντικατάσταση? Είναι υποχρεωτικό να γίνει επισκευή?

Το κινητό αγοράστηκε το  Δεκέμβριο 2015 από vodafone

Αυτο που υποστηριζει η LG σε καθε επικοινωνια μας ειναι πως το κινητο οταν ειναι αγορασμενο απο καταστηματα οπως η vodafone δεχονται ακομα και την επιστροφη χρηματων.. Στη δικη μου περιπτωση εχουν ως δικαιολογια οτι ειναι αγορασμενο απο καταστημα στο skroutz.. Επικοινωνησε μαζι τους και δες τι θα σου πουν και πιεσε τους.. Η κατασταση εχει γινει τραγικη πλεον! 

Δημοσ.

Αυτο που υποστηριζει η LG σε καθε επικοινωνια μας ειναι πως το κινητο οταν ειναι αγορασμενο απο καταστηματα οπως η vodafone δεχονται ακομα και την επιστροφη χρηματων.. Στη δικη μου περιπτωση εχουν ως δικαιολογια οτι ειναι αγορασμενο απο καταστημα στο skroutz.. Επικοινωνησε μαζι τους και δες τι θα σου πουν και πιεσε τους.. Η κατασταση εχει γινει τραγικη πλεον! 

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.. Έχεις γραπτή επικοινωνία μαζί τους που να υποστηρίζουν κάτι τέτοιο? Γιατί πριν από λίγο που μίλησα με την LG Hellas μου είπαν ότι πάει για αλλαγή πλακέτας και δεν υπάρχει περίπτωση αντικατάστασης ή επιστροφής χρημάτων. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...