ziaba Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 καλησπερα παιδια...οπως ολοι,ετσι και γω εχω προβλημα με bootloop... το χειροτερο σε μενα ειναι οτι δεν μπορω να κανω ουτε hard reset με τα κουμπια...μετα την στιγμη που παταω να κανω hard reset, σβηνει και ξανα ανοιγει μονο του...εχω εγγυηση απο την nok shop... επειδη ειμαι εκτος ελλαδας (βουλγαρια),συμφερει να το φτιαξω καλυτερα εδω ή Ελλαδα?εννοω η εγγυηση θα με καλυψει? έχω διαβάσει στην Βουλγαρία έχουν πιο κάλο σέρβις και δεν τα βγάζουν τόσο εύκολα έκτος εγγύησης
christaf Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 έχω διαβάσει στην Βουλγαρία έχουν πιο κάλο σέρβις και δεν τα βγάζουν τόσο εύκολα έκτος εγγύησης Χαμός γίνεται από τσακαλια που ξερουν να κανουν την δουλεια τους....το θεμα ειναι αν μπορεσω να γλιτωσω οποιοδηποτε κοστος μεσω εγγυησης...ειτε χρονικα ειτε οικονομικα...
ziaba Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 θα το πας στην lg εκεί έχει κανονικά εγγύησή πανευρωπαϊκή
christaf Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 θα το πας στην lg εκεί έχει κανονικά εγγύησή πανευρωπαϊκή Δεν εχει σημασια που το κινητο ειναι αγορασμενο απο σκρουτζομαγαζο? nok shop
SIP1995 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 αν είναι αντιπροσωπίας από ευρωπαϊκή ένωσή όχι Πραγματικά δε περίμενα να φτάσουμε στο σημείο να σκεφτόμαστε να πηγαίνουμε σε service άλλων χωρών επειδή τα δικά μας είναι GTP.
ziaba Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 αρκετοί από το διπλανό φόρουμ τα στέλνουν έξω μέσω γνωστών για να μην μπλέξουν εδώ που μονό που κάνουν είναι να βγάζουν τις συσκευές έκτος εγγύησης ή τις επιστρέφουν όπως είναι με το ίδιο πρόβλημά
κουξκουκ Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Αν και η LG δλδ procordia τα βγάζει εκτός φαίνεται ότι δεν μας σέβονται καθόλου εγώ ήμουν κάτοχος ποιο παλιά g2 gpad8.3 και άλλων αλλά σε αυτά χρησιμοποίησα σέρβις και τότε ήταν άψογη αλλά πέρασαν ένας χρόνος από τότε, με λύπη λέω ότι δεν έχουμε γύρισμο
ziaba Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Αν και η LG δλδ procordia τα βγάζει εκτός φαίνεται ότι δεν μας σέβονται καθόλου εγώ ήμουν κάτοχος ποιο παλιά g2 gpad8.3 και άλλων αλλά σε αυτά χρησιμοποίησα σέρβις και τότε ήταν άψογη αλλά πέρασαν ένας χρόνος από τότε, με λύπη λέω ότι δεν έχουμε γύρισμο τι άψογοι??? εδώ και χρονιά υπάρχει θέμα ψάξε λίγο στο νετ....... πριν 1,5 χρόνο είχα και γω αρνητική εμπειρία μαζί τους από τότε δεν ξαναπαίρνω LG (να ταν και αξιόπιστα θα προσπέρναγα το θέμα σέρβις άλλα είναι και ζημιάρικα)
Mpakakas7 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 παιδια εχω και εγω το προβλημα αυτο.να κανω μια ερωτηση αμα το παω στην lg και μου το φτιαξουν τα αρχεια που εχω μεσα θα διαγραφουν;σας ευχαριστω
Socratis_g Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 παιδια εχω και εγω το προβλημα αυτο.να κανω μια ερωτηση αμα το παω στην lg και μου το φτιαξουν τα αρχεια που εχω μεσα θα διαγραφουν;σας ευχαριστω Διαγραφονται τα πάντα. το στείνεις απο την αρχή. κάνε backup πριν το πας. τι άψογοι??? εδώ και χρονιά υπάρχει θέμα ψάξε λίγο στο νετ....... πριν 1,5 χρόνο είχα και γω αρνητική εμπειρία μαζί τους από τότε δεν ξαναπαίρνω LG (να ταν και αξιόπιστα θα προσπέρναγα το θέμα σέρβις άλλα είναι και ζημιάρικα) Εγώ πριν 3μήνες που το πήγα procordia ήταν άψογοι. το άφησα μια εβδομάδα, και μου βάλανε καινούρια μητρική +2 χρόνια εγγύηση πάλι. ούτε τσαμπουκάδες ούτε πολλά λόγια.
Mpakakas7 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 το κινητο ειναι κλειστο και δεν ανοιγει πως θα κανω το backup;
Socratis_g Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 το κινητο ειναι κλειστο και δεν ανοιγει πως θα κανω το backup; Είσαι λίγο γκαντέμης. σε πολλά bootloop προλάβενες να κάνεις ένα backup.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα