Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά εγώ το έκανα Hard reset και το κινητό είναι σαν πριν, αυτό που είδα πριν το πάθει είναι ότι το κινητό εκαιγε χωρίς λόγο

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά εγώ το έκανα Hard reset και το κινητό είναι σαν πριν, αυτό που είδα πριν το πάθει είναι ότι το κινητό εκαιγε χωρίς λόγο

Χωρις να θελω να σε τρομαξω, θα ξαναγινει λογικα αν ανεβασει θερμοκρασια..

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Να ενημερωσω οτι εχω σειρα 602 και μπηκε 2 φορες σε bootloop. Το πηγα procordia και μου το εβγαλαν rooted χωρις να εχω περιαξει το παραμικρο... Προσπαθω να βρω το δικιο μου. Καισερ το πηρα και γω τον Μαρτιο. Και τις 2 φορες που εκανε bootloop συνδεομουν στο wifi.

• Like 1
Δημοσ.

Να ενημερωσω οτι εχω σειρα 602 και μπηκε 2 φορες σε bootloop. Το πηγα procordia και μου το εβγαλαν rooted χωρις να εχω περιαξει το παραμικρο... Προσπαθω να βρω το δικιο μου. Καισερ το πηρα και γω τον Μαρτιο. Και τις 2 φορες που εκανε bootloop συνδεομουν στο wifi.

υπαρχει ψηφοφορια εδω http://www.insomnia.gr/topic/604424-lg-g4-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%AF%CF%83%CE%B1%CE%BD%CE%B5-%CF%84%CE%B1-bootloop-%CF%83%CE%B5-%CE%B5%CE%BA%CE%B4%CF%8C%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-600-601-602/page-1#

Δημοσ.

Παρε τηλεφωνο στην lg και δηλωσε την βλαβη(το μονο που θα σου ζητησουν ειναι το serial number), θα στειλουν κουριερ να στο παραλαβει.

Δημοσ.

Παρε τηλεφωνο στην lg και δηλωσε την βλαβη(το μονο που θα σου ζητησουν ειναι το serial number), θα στειλουν κουριερ να στο παραλαβει.

O κούριερ που λες θα το παραλάβει, πάλι στην Procordia θα το πάει.

Δημοσ.

Εγώ έχω 612. Μου το έκανε 3 φορές σε 10 ημέρες, και τις τρεις όταν πήγαινα να μπώ σε ανοιχτό wifi. Επειδή το έχω κάνει hard reset,

μου είπαν στη προκόρντια να μην το πάω, γιατί δεν θα φαίνεται η βλάβη!!!! επίσης ότι θα βγεί patch απο την LG που να το διορθώνει.

Δηλαδή θα πρέπει να έχω ένα κινητό εφεδρικό, όταν πάθει boot loop να βάλω την κάρτα sim και μετά να το πάω στη προκόρντια.

Τέλεια!!!!!

Δημοσ.

Εγώ έχω 612. Μου το έκανε 3 φορές σε 10 ημέρες, και τις τρεις όταν πήγαινα να μπώ σε ανοιχτό wifi. Επειδή το έχω κάνει hard reset,

μου είπαν στη προκόρντια να μην το πάω, γιατί δεν θα φαίνεται η βλάβη!!!! επίσης ότι θα βγεί patch απο την LG που να το διορθώνει.

Δηλαδή θα πρέπει να έχω ένα κινητό εφεδρικό, όταν πάθει boot loop να βάλω την κάρτα sim και μετά να το πάω στη προκόρντια.

Τέλεια!!!!!

612 μας γραφεις απο το μελλον....?

Δημοσ.

612 μας γραφεις απο το μελλον....?

512 ή 602 ήθελε να πει λογικά...αλλά με αυτά που ακούγονται τελευταία δεν είναι απίθανο και η 612 έκδοση να είναι απροβλημάτιστη !

Δημοσ.

512 ή 602 ήθελε να πει λογικά...αλλά με αυτά που ακούγονται τελευταία δεν είναι απίθανο και η 612 έκδοση να είναι απροβλημάτιστη !

post-361417-0-48678800-1462652730_thumb.jpg

Δημοσ.

3 reset σε 10 μέρες... έλεος! θα το πάω στο σέρβις έτοιμος να τσακωθώ άσχημα

Άμα στο δέχονται στο σέρβις κανονικά,δεν έχεις τίποτα να τσακωθείς με τους ανθρώπους αυτούς.Τσακώσου με την LG απευθείας ! Έτσι φιλικά στο λέω,να ξέρεις...

Δημοσ.

Άμα στο δέχονται στο σέρβις κανονικά,δεν έχεις τίποτα να τσακωθείς με τους ανθρώπους αυτούς.Τσακώσου με την LG απευθείας ! Έτσι φιλικά στο λέω,να ξέρεις...

""Επειδή το έχω κάνει hard reset,

μου είπαν στη προκόρντια να μην το πάω, γιατί δεν θα φαίνεται η βλάβη!!!"" το λόγο του πιθανού τσακωμού τον είχα πει σε προηγούμενο μύνημα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα παιδια...οπως ολοι,ετσι και γω εχω προβλημα με bootloop...

το χειροτερο σε μενα ειναι οτι δεν μπορω να κανω ουτε hard reset με τα κουμπια...μετα την στιγμη που 

παταω να κανω hard reset, σβηνει και ξανα ανοιγει μονο του...εχω εγγυηση απο την nok shop... επειδη ειμαι εκτος ελλαδας (βουλγαρια),συμφερει να το φτιαξω καλυτερα εδω ή Ελλαδα?εννοω η εγγυηση θα με καλυψει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...