Yamahaf1zr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Παιδιά εγώ το έκανα Hard reset και το κινητό είναι σαν πριν, αυτό που είδα πριν το πάθει είναι ότι το κινητό εκαιγε χωρίς λόγο
Swimmer21 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Παιδιά εγώ το έκανα Hard reset και το κινητό είναι σαν πριν, αυτό που είδα πριν το πάθει είναι ότι το κινητό εκαιγε χωρίς λόγο Χωρις να θελω να σε τρομαξω, θα ξαναγινει λογικα αν ανεβασει θερμοκρασια..
eagly13 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Να ενημερωσω οτι εχω σειρα 602 και μπηκε 2 φορες σε bootloop. Το πηγα procordia και μου το εβγαλαν rooted χωρις να εχω περιαξει το παραμικρο... Προσπαθω να βρω το δικιο μου. Καισερ το πηρα και γω τον Μαρτιο. Και τις 2 φορες που εκανε bootloop συνδεομουν στο wifi. 1
ziaba Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Να ενημερωσω οτι εχω σειρα 602 και μπηκε 2 φορες σε bootloop. Το πηγα procordia και μου το εβγαλαν rooted χωρις να εχω περιαξει το παραμικρο... Προσπαθω να βρω το δικιο μου. Καισερ το πηρα και γω τον Μαρτιο. Και τις 2 φορες που εκανε bootloop συνδεομουν στο wifi. υπαρχει ψηφοφορια εδω http://www.insomnia.gr/topic/604424-lg-g4-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%AF%CF%83%CE%B1%CE%BD%CE%B5-%CF%84%CE%B1-bootloop-%CF%83%CE%B5-%CE%B5%CE%BA%CE%B4%CF%8C%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-600-601-602/page-1#
@topos Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Να ενημερωσω οτι εχω σειρα 602 και μπηκε 2 φορες σε bootloop. Το πηγα procordia και μου το εβγαλαν rooted χωρις να εχω περιαξει το παραμικρο... Προσπαθω να βρω το δικιο μου. Καισερ το πηρα και γω τον Μαρτιο. Και τις 2 φορες που εκανε bootloop συνδεομουν στο wifi. Παρε τηλεφωνο στην lg και δηλωσε την βλαβη(το μονο που θα σου ζητησουν ειναι το serial number), θα στειλουν κουριερ να στο παραλαβει.
Chris_saxo vts Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Παρε τηλεφωνο στην lg και δηλωσε την βλαβη(το μονο που θα σου ζητησουν ειναι το serial number), θα στειλουν κουριερ να στο παραλαβει. O κούριερ που λες θα το παραλάβει, πάλι στην Procordia θα το πάει.
froyd Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Εγώ έχω 612. Μου το έκανε 3 φορές σε 10 ημέρες, και τις τρεις όταν πήγαινα να μπώ σε ανοιχτό wifi. Επειδή το έχω κάνει hard reset, μου είπαν στη προκόρντια να μην το πάω, γιατί δεν θα φαίνεται η βλάβη!!!! επίσης ότι θα βγεί patch απο την LG που να το διορθώνει. Δηλαδή θα πρέπει να έχω ένα κινητό εφεδρικό, όταν πάθει boot loop να βάλω την κάρτα sim και μετά να το πάω στη προκόρντια. Τέλεια!!!!!
ziaba Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Εγώ έχω 612. Μου το έκανε 3 φορές σε 10 ημέρες, και τις τρεις όταν πήγαινα να μπώ σε ανοιχτό wifi. Επειδή το έχω κάνει hard reset, μου είπαν στη προκόρντια να μην το πάω, γιατί δεν θα φαίνεται η βλάβη!!!! επίσης ότι θα βγεί patch απο την LG που να το διορθώνει. Δηλαδή θα πρέπει να έχω ένα κινητό εφεδρικό, όταν πάθει boot loop να βάλω την κάρτα sim και μετά να το πάω στη προκόρντια. Τέλεια!!!!! 612 μας γραφεις απο το μελλον....?
blueangel3 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 612 μας γραφεις απο το μελλον....? 512 ή 602 ήθελε να πει λογικά...αλλά με αυτά που ακούγονται τελευταία δεν είναι απίθανο και η 612 έκδοση να είναι απροβλημάτιστη !
Makeran Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 512 ή 602 ήθελε να πει λογικά...αλλά με αυτά που ακούγονται τελευταία δεν είναι απίθανο και η 612 έκδοση να είναι απροβλημάτιστη !
froyd Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 3 reset σε 10 μέρες... έλεος! θα το πάω στο σέρβις έτοιμος να τσακωθώ άσχημα
blueangel3 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 3 reset σε 10 μέρες... έλεος! θα το πάω στο σέρβις έτοιμος να τσακωθώ άσχημα Άμα στο δέχονται στο σέρβις κανονικά,δεν έχεις τίποτα να τσακωθείς με τους ανθρώπους αυτούς.Τσακώσου με την LG απευθείας ! Έτσι φιλικά στο λέω,να ξέρεις...
froyd Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Άμα στο δέχονται στο σέρβις κανονικά,δεν έχεις τίποτα να τσακωθείς με τους ανθρώπους αυτούς.Τσακώσου με την LG απευθείας ! Έτσι φιλικά στο λέω,να ξέρεις... ""Επειδή το έχω κάνει hard reset, μου είπαν στη προκόρντια να μην το πάω, γιατί δεν θα φαίνεται η βλάβη!!!"" το λόγο του πιθανού τσακωμού τον είχα πει σε προηγούμενο μύνημα
christaf Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 καλησπερα παιδια...οπως ολοι,ετσι και γω εχω προβλημα με bootloop... το χειροτερο σε μενα ειναι οτι δεν μπορω να κανω ουτε hard reset με τα κουμπια...μετα την στιγμη που παταω να κανω hard reset, σβηνει και ξανα ανοιγει μονο του...εχω εγγυηση απο την nok shop... επειδη ειμαι εκτος ελλαδας (βουλγαρια),συμφερει να το φτιαξω καλυτερα εδω ή Ελλαδα?εννοω η εγγυηση θα με καλυψει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα