κουξκουκ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 εγω πως το επαθα σου λεω δεν ανοιγει τωρα το εκανα hard reset δεν ξερω θα διξει
PseudonimoEl Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Και γω 601 εχω οπως και η κοπελα μου και δεν εχω κανενα προβλημα ουτε αυτή και να παθει κατι στην τελικη τι εγινε; θα μας βαλουν αλλη πλακέτα και ανανεωση εγγυησης για αυτην.. Μας βλεπω να χουμε για μια ζωη εγγυηση με αυτο το κινητο 1
κουξκουκ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 καλα φιλε εγω το επαθα σημερα βγαλε ακρη τωρα ποτε θα ξανα εχω κινητο αμα δεν πιασει το hardreset
Swimmer21 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Για πειτε κανενα "πιο αξιοπιστο" Skroutzοκαταστημα για αγορα LG G4..; Απο που το πειρατε εσεις; Τι πρεπει να προσεξω; Θα ζητησω να ειναι σειρας 600+ αλλα καπου διαβασα οτι θα πρεπει επισης ο κωδικος στο hardware του να μην ειναι 1.0 αλλά 2.0+ πχ στο κουτι εξω εχει εναν κωδικο mex4535345435(1.0)BLΙσχύει αυτό;
saruman123 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Για πειτε κανενα "πιο αξιοπιστο" Skroutzοκαταστημα για αγορα LG G4..; Απο που το πειρατε εσεις; Τι πρεπει να προσεξω; Θα ζητησω να ειναι σειρας 600+ αλλα καπου διαβασα οτι θα πρεπει επισης ο κωδικος στο hardware του να μην ειναι 1.0 αλλά 2.0+ πχ στο κουτι εξω εχει εναν κωδικο mex4535345435(1.0)BL Ισχύει αυτό; Οτι εχουν θα σου πασαρουνε σιγα μην κατσουν να δουν κωδικους και ποια σειρα θα ειναι....
Swimmer21 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 καλα φιλε εγω το επαθα σημερα βγαλε ακρη τωρα ποτε θα ξανα εχω κινητο αμα δεν πιασει το hardreset Φιλε δοκιμασε κατι.. Μην κανεις hard reset και βαλτο στο ψυγειο για λιγο και ανοιξε το μετα.. Πες μας αν θα ανοιξει.. Σε ξενα φορουμ λενε οτι πιανει και σου δινει λιγα λεπτα/ωρες για να κανεις backup.. Γενικα απο το ψαξιμο που εχω κανει γι αυτο το κινητο καταλαβα οτι κατι παιζει με τη θερμοκρασια που χαλαει καποιες επαφες μεσα στη πλακετα και οταν θερμαίνεται μπαινει σε bootloop.. Βγηκαν και καποια fix στο xda που τα κανεις flash (σε rooted κινητο) και σου απενεργοποιει καποιους πυρηνες του επεξεργαστη και ετσι δεν θερμαινεται στα συγκεκριμενα σημεια, λειτουργει κανονικα αλλα σε αργη ταχυτητα ωστε να κανεις backup κλπ
Swimmer21 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Οτι εχουν θα σου πασαρουνε σιγα μην κατσουν να δουν κωδικους και ποια σειρα θα ειναι.... Θα το ζητησω.. Πολλα καταστηματα γνωριζουν το ζητημα, γι αυτο ρωταω αν υπαρχει καποιο καταστημα που συννενοηθηκε κανεις σχετικα με version number κλπ
κουξκουκ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Φιλε δοκιμασε κατι.. Μην κανεις hard reset και βαλτο στο ψυγειο για λιγο και ανοιξε το μετα.. Πες μας αν θα ανοιξει.. Σε ξενα φορουμ λενε οτι πιανει και σου δινει λιγα λεπτα/ωρες για να κανεις backup.. Γενικα απο το ψαξιμο που εχω κανει γι αυτο το κινητο καταλαβα οτι κατι παιζει με τη θερμοκρασια που χαλαει καποιες επαφες μεσα στη πλακετα και οταν θερμαίνεται μπαινει σε bootloop.. Βγηκαν και καποια fix στο xda που τα κανεις flash (σε rooted κινητο) και σου απενεργοποιει καποιους πυρηνες του επεξεργαστη και ετσι δεν θερμαινεται στα συγκεκριμενα σημεια, λειτουργει κανονικα αλλα σε αργη ταχυτητα ωστε να κανεις backup κλπ φιλε μου το εκανα τωρα κανω επαναφορα σε οτι ειχα μην σκεφτεις τιποτα σημαντικο αυτα απο το εμαιλ,τωρα ολα τα αλλα τα εχασα
Dinos_12345 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Εμένα αυτό με την κατάψυξη δεν δούλεψε. Το κακό είναι ότι χάνεις τα πάντα και είναι άπειρα κουραστικό να κάνεις setup πάλι. Επίσης, από kaizerstore το πήρα εγώ.
Swimmer21 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Οκ οποτε οχι καιζερ χαχα Τι εκδοσεις ειχατε ρε παιδια; Πανω απο 600xxx; Φιλε κουξκουκ, εσυ ειχες εκδοση 601; Κι αν ναι μηπως κατα την αγορα του κινητου προσεξες τιποτα περιεργο στη συσκευη πχ να την ανοιγμενη πριν; Ελεγξες με καμια εφαρμογη απο Playstore ή μεσω IMEI στο ιντερνετ οτι οντως εχεις εκδοση 601;
κουξκουκ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Οκ οποτε οχι καιζερ χαχα Τι εκδοσεις ειχατε ρε παιδια; Πανω απο 600xxx; Φιλε κουξκουκ, εσυ ειχες εκδοση 601; Κι αν ναι μηπως κατα την αγορα του κινητου προσεξες τιποτα περιεργο στη συσκευη πχ να την ανοιγμενη πριν; Ελεγξες με καμια εφαρμογη απο Playstore ή μεσω IMEI στο ιντερνετ οτι οντως εχεις εκδοση 601; φιλε μου συγουρα δεν ηταν ανηγμενο,και ομως οντως ειναι 601 Εμένα αυτό με την κατάψυξη δεν δούλεψε. Το κακό είναι ότι χάνεις τα πάντα και είναι άπειρα κουραστικό να κάνεις setup πάλι. Επίσης, από kaizerstore το πήρα εγώ. πολυ εχεις δικιο
di maria kun Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 ενα γενικο συμπερασμα απο πληροφοριες που μαζεψα απο το αναλυτικο θεμα του μαιφον γρ -υπαρχει το προβλημα και το εχει παραδεχθει και η lg -εαν το εμφανισει και ειναι εντος εγγυησης παει για αντικατασταση μητρικης(η lg δεν λεει κουβεντα) -εαν εχει ρουταριστει δεν καλυπτεται -οι πρωτες παρτιδες το εμφανιζουν συχνα ενω απο 601,602 και μετα υπαρχουν ΠΑΛΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ κρουσματα boot loop(οχι οσο τα παλια μοντελα) -δεν ξερουν αν ειναι soft η hardware το εκανε και στα αντροιντ 6,0 που μπηκε προσφατα πιθανον και συνδυασμος παντως διαβασα και σχολια απο ατομα που λενε το εχουν μεγαλο διαστημα και δεν εχει γινει
Dinos_12345 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Οκ οποτε οχι καιζερ χαχα Τι εκδοσεις ειχατε ρε παιδια; Πανω απο 600xxx; Φιλε κουξκουκ, εσυ ειχες εκδοση 601; Κι αν ναι μηπως κατα την αγορα του κινητου προσεξες τιποτα περιεργο στη συσκευη πχ να την ανοιγμενη πριν; Ελεγξες με καμια εφαρμογη απο Playstore ή μεσω IMEI στο ιντερνετ οτι οντως εχεις εκδοση 601; Δεν έχει διαφορά το μαγαζί. Εγώ είχα 509 τώρα έχω 603 μετά την αλλαγή μητρικής.
PseudonimoEl Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Ακριβως ειναι θεμα τύχης οπως διαβαζω.. Αν ειναι να γινει θα γινει.. Ας απολαύσουμε το κινητο οσοι το εχουμε. Για την τιμη του δεν παιζεται και οπως ειπα το πολυ πολυ να χουμε εγγυηση για πολλα χρονια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα