alixalia Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Γεια σας παιδιά . Θα θελα την βοήθεια σας γιατί μου έχουν σπάσει τα νεύρα. Εδώ και 2 βδομάδες στον φορητό μου πέφτει συνέχεια η σύνδεση μου με wireless ,ενώ στον άλλο φορητό και το τάμπλετ δεν πέφτει καθόλου. Ο φορητός μου υπολογιστής είναι ASUS X551C με windows 8 (τώρα έχω τα 10 μετά από την ενημέρωση που του κανα...). Κάπου διάβασα ο΄τι πρέπει να διαγράψω το driver για wireless και να το εγκαταστήσω ξανά.Θα μπορούσατε σας παρακαλώ να μου δώσετε ένα λινκ να το κατεβάσω από εκεί ; Σας ευχαριστώ πολύ Μιχάλης από Κάλυμνο
Silverage Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Παίζει να έχει θέμα και ο δέκτης του λάπτοπ. Στο παλιό μου λάπτοπ μου έκανε τα ίδια ώσπου στο τέλος δεν έπαιζε καθόλου και το έστειλα. Αν είσαι κοντά πάλι πέφτει;
alixalia Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 ναι ειμαι στο ενα μετρο και πεφτει συνεχεια .
bill2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 μιπως εχεις ασυρματο τηλεφωνο α αν μπορεις κατεβασε το wifi analyzer και δες εκει που ειναι τα οιο λιγα wifi ακομη καλυτερα και καθολου σε εκεινο το καλανι βαλτο
Prof_Chaos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 1)αλλαξε κανάλι απο τις ρυθμίσεις του ρουτερ. Εαν δεν δουλέψει με αυτό 2) απεγκατέστησε τους drivers του δικτύου κατέβασε του τελευταίους και εγκατέστησε τους.
alixalia Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 1)αλλαξε κανάλι απο τις ρυθμίσεις του ρουτερ. Εαν δεν δουλέψει με αυτό 2) απεγκατέστησε τους drivers του δικτύου κατέβασε του τελευταίους και εγκατέστησε τους. Θα μπορουσες να μου δωσεις καποιο λινκ να τους κατεβασω ; Σ ευχαριστώ
Prof_Chaos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Θα μπορουσες να μου δωσεις καποιο λινκ να τους κατεβασω ; Σ ευχαριστώ πρέπει να μπείς στο site της asus με βάση το μοντέλο να τους ψάξεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα