Προς το περιεχόμενο

Logitech G502 Proteus Spectrum RGB Mouse Review

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οτι ποντικι ειχα ποτε ηταν Logitech και δεν την αλλαζω , οχι πως υποστηριζω οτι ειναι η καλυτερη αλλα με βολευουν απιστευτα σε σχεση με αλλα που εχω δοκιμασει σε φιλους ..

ΜX-518 > G5(1st gen) > G5(2nd gen) > G500 > G700s 

Tελευταια εκανα την μεταβαση σε ασυρματο και βολεψε γιαυτο δεν παω στο spectrum 

Δημοσ.

Πέρα από τα προϊόντα της, που προσωπικά τα θεωρώ από τα κορυφαία στη σχέση τιμής/ποιότητας, το άψογο support και το μεγάλο (3ετές) warranty (ακόμα και αν τα ελληνικά καταστήματα λένε στο site 1 χρόνο εγγύησης, να ξέρετε ότι ισχύει 3ετής εγγύηση μαμάς) που δίνει η Logitech δε το έχω συναντήσει σε καμία άλλη εταιρεία με προϊόντα πληροφορικής. 

Πρόσφατα μου έστειλαν ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΕΙΛΛΩ ΠΙΣΩ :

- G430 headset, επειδή το παλιό μου έπεσε και έσπασε το στήριγμα από το ένα καπάκι για το αυτί και επομένως δε μπορούσε να στηριχτεί πλέον στο κεφάλι.

- G502 mouse, επειδή το G402 παρουσίασε στα 2.5 χρόνια χρήσης gaming lag/freeze στον κέρσορα (ακόμα και αν ήταν random και 1 στο τόσο, συνεχώς αυξανόταν και γινόταν όλο και πιο δυσάρεστη η εμπειρία χρήσης)

Το μόνο που χρειάστηκε να αποστείλλω ήταν φωτογραφίες που να αποδεικνύουν την κατάσταση των προϊόντων, επειδή δεν είχα στη διάθεσή μου την απόδειξη αγοράς.

Ακόμα και αν κάποιος δελεάζεται από το design άλλων προϊόντων, προσωπικά οι 2 παραπάνω παράγοντες (τιμή/ποιότηα και support/warranty) με οδηγούν αυτόματα στο να επιλέγω τα προϊόντας της.

Εγω απο ποιοτητα δεν τα πολυσυμπαθω , τα προτιμω επειδη με βολευουν αλλα σε εμενα τουλαχιστον ειχαν ημερομηνια ληξης ... Τα 2 G5 και το ΜΧ518 τσακιζε το καλωδιο και απλα καποια στιγμη σταματαγαν να δουλευουν και σε Ζ-5500 εκαψε πλακετα και για να τα στειλω service δεν αξιζε εκτος εγγυησης ... 

Δημοσ.

Μηπως το μπερδευεις με το G402?σ αυτο δεν εχει κανα θεμα η ροδελα, ισα ισα ειναι απιστευτη

Έχω αλλάξει πλέον 10 logitech ποντίκια.

2 g500

5 g500s

1 g502 Proteus Core

2 g700s

από όλα τα παραπάνω μόνο 1(ένα!!1!!1!1) είχε σωστό ροδάκι, όλα τα άλλα ή ήταν ξεχαρβαλωμένα ή τα "click" του δε δουλεύανε σωστά.

Μέχρι και η logitech το ξέρει και μόλις πεις στο support τους ότι το ροδάκι έχει θέμα σου στέλνουν καπάκια καινούργιο χωρίς 2η κουβέντα(που και το καινούργιο χαλασμένο είναι αλλά λες οκ γιατί έχεις 2 ποντίκια μετά :D )

Πέρα από το ροδάκι είναι πραγματικά τα καλύτερα ποντίκια που έχω πιάσει αλλά ρε πούστη μου τέτοια εταιρία και δε μπορεί να κάνει ένα σωστό Quality assurance?

Ίσως της βγαίνει πιο ακριβά από απλά να αντικαθιστά το ποντίκι σε όποιον είχε την όρεξη (και το πρόσεξε) να στείλει στο support.

p.s πουλάνε σκέτα τα ροδάκια στο ebay, έχω παραγγείλει ένα και περιμένω να έρθει να δω αν θα είναι χειρότερα από τα μαμά.

• Super Moderators
Δημοσ.

Μηπως το μπερδευεις με το G402?σ αυτο δεν εχει κανα θεμα η ροδελα, ισα ισα ειναι απιστευτη

Nope, βγάζει και το G502 πρόβλημα με τι ροδέλα...

Δημοσ.

Καλό το απλό G502 proteus core αλλά δεν έχει αρκετά πλήκτρα...

Το χρησιμοποιώ σε windows αλλά όχι σε gaming.

Δημοσ.

Προσωπικά βρήκα την υγειά μου με το g700s που είναι ακριβώς ότι ήθελα.

Έχει 4 κουμπιά στον αντίχειρα(για gaming αλλά και γενικά για διάφορα keybings, thank god ctrl+F4) και μπορεί να γίνει wireless στα καπάκια απλά βγάζοντας το καλώδιο.

2 κακά βρήκα

1)η μπαταρία του κρατάει max 1 μέρα αλλά φορτίζει πολύ γρήγορα.

2)το ροδάκι ήταν προβληματικό(once again) έστειλα στο support μου στείλανε καινούργιο που ήταν, λιγότερο μεν, προβληματικό και αυτό και περιμένω με ανυπομονησία το ebay να δω μήπως μου έρθει επιτέλους ένα σωστό ροδάκι και γίνει το επόμενο mx518 μου :D

Δημοσ.

'''''''Το μόνο που χαλάει την πολύ καλή εικόνα των χαρακτηριστικών είναι η υπέρ-υψηλή τιμή διάθεσης του συγκεκριμένου προϊόντος, στην Ελλάδα τουλάχιστον. Ένα ποσό που ξεπερνά τα 100 ευρώ είναι πάρα πολύ υψηλό ακόμη και για ένα από τα καλύτερα ποντίκια που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά.''''''

https://www.skroutz.gr/c/1865/gaming_pontikia.html?keyphrase=logitech+g502

Σιγουρα ειδατε τιμες Ελλαδας και οχι καπου αλλου???Το λεω γιατι το review ειναι φρεσκο.......

Το προβλημα δεν ειναι η τιμη του Spectrum αλλα οτι ανεβηκε η τιμη του απλου g502.Πανω απο τα 70ευρω.

Παντως αξιζει να αναφερθει οτι πλεον η εταιρια εχει αλλαξει πολιτικη σε αρκετα προιοντα της και σε αλλα προσφερει 3χρονια εγγυηση(την τυπικη)αλλα σε αλλα παλι 2χρονια εγγυηση.

Κλασσικα παραδειγματα σε αυτα ειναι τα φθηνοτερα ποντικια,αλλα και τα τελευταια και ακριβα πληκτρολογια G410 και G810 με μολις 2 χρονια εγγυηση,κατι το οποιο δεν γνωριζω τον λογο.

Δημοσ.

...τσακιζε το καλωδιο και απλα καποια στιγμη σταματαγαν να δουλευουν...

Μου έχει τύχει και εμένα σε ένα MX500 στη 10ετία και σε ένα G500 στη 2ετία.

Είναι ένα κλασικό θέμα με τα ενσύρματα ποντίκια όταν το καλώδιο έχει απότο-

μη γωνία.

Δημοσ.

Έχω το πρώτο G502 και είναι παααρα πολύ καλό. Του έβγαλα την πίστη. Πολύ καλή η ιδέα ότι τα προφιλ μπορείς να τα φυλάξεις στο ποντίκι. Μπορείς να το πάρεις κάπου αλλού χωρίς το πρόγραμμα της Logitech και πάλη θα δουλεύει.

Αν κάποιος δεν θέλει τα spectrum φωτάκια, να πάρει το κανονικό.

Δημοσ.

Το G402 μου το έχει στείλει 3 φορές η Logitech (ολοκαίνουριο), και τις 3 φορές είχε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τη ροδέλα. Τελικά αποφάσισα να πάρω τα καλώδια από τα G402 και τα έβαλα στο MX518 και G400 για να τα φτιάξω. Τουλάχιστον το καλώδιο φαίνεται να είναι καλύτερης ποιότητας από τα προηγούμενα μοντέλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...