Προς το περιεχόμενο

Logitech G502 Proteus Spectrum RGB Mouse Review

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Logitech είναι Ελβετικής προέλευσης και ιδρύθηκε το 1981. Η κατασκευή διαφόρων περιφερειακών για PC, προϊόντων σχετικών με τον ήχο και μηχανημάτων προβολής βίντεο, ήταν από τα πρώτα πράγματα με τα οποία ξεκίνησε, ενώ τα τελευταία χρόνια η εταιρεία, έχει εισέλθει ενεργά στον όλο και πιο απαιτητικό κόσμο του gaming, παρουσιάζοντας μας αρκετά περιφερειακά προϊόντα gaming όπως είναι τα ποντίκια, πληκτρολόγια και άλλα.

Έχουμε λοιπόν στα χέρια μας ένα από τα προϊόντα της Logitech, το gaming mouse G502 Proteus Spectrum RGB το οποίο είναι ο απόγονος του G502 Proteus Core που είχαμε δοκιμάσει στο παρελθόν. Η κυκλοφορία του ανακοινώθηκε στις 5 Ιανουαρίου 2016. Με προσθήκη RGB φωτισμού αλλά με όλα τα προϋπάρχοντα χαρακτηριστικά, το ανανεωμένο G502 διαθέτει όλα τα φόντα για να αντιμετωπίσει τον ικανό ανταγωνισμό.

Εμφανισιακά το G502 είναι αρκετά μοντέρνο, διαστημικό θα χαρακτηρίζαμε, λόγω των διαφόρων γεωμετρικών σχημάτων που έχουν συμπεριληφθεί στον σχεδιασμό του, αλλά ταυτόχρονα θυμίζει αρκετά και τα κλασσικά ποντίκια κυρίως λόγω του συνολικού σχεδιασμού αλλά και των διαστάσεών του. Έχουν συμπεριληφθεί αρκετές γωνίες και μοιάζει να κατέχει τα βασικά πλήκτρα χρήσης. Το χρώμα του είναι μαύρο και λοιπές λεπτομέρειες που υπάρχουν, έχουν τονιστεί με μαύρες γυαλιστερές λωρίδες κατασκευασμένες από πλαστικό καθώς και ίδιας υφής πλήκτρα. 

IMG_4400_close.jpg

Link.png Site: Logitech G502 Proteus Spectrum RGB Mouse Review 

Δημοσ.

έχω το προηγούμενο (το απλό G502) και δεν το αλλάζω με τίποτα. Πολύ κρίμα που η ελληνική ομάδα της Logitech δεν ενδιαφέρεται καθόλου για δοκιμές των προϊόντων της κτλ. οπότε και τα review samples είναι πολυτέλεια.

Για την ιστορία και μόνο να αναφέρω ότι το συγκεκριμένο sample δεν το λάβαμε από την τοπική Logitech, αλλά από Logitech Αμερικής κατά τη διάρκεια της CES! 

• Like 3
Δημοσ.

Έχω το απλό G502 και ειλικρινά είναι μακράν ότι καλύτερο έχω χρησιμοποιήσει σε ποντίκι. Είχα RAZER, είχα ROCCAT, αλλά η LOGITECH έχει μακράν το καλύτερο ποντίκι και στην αίσθηση και στην ποιότητα κατασκευής. Και το ROCCAT CONE XTD ήταν καταπληκτικό αλλά η αίσθηση που έχει το G502 στα πλήκτρα, απλά δεν υπάρχει. Είναι ότι πιο ξεκούραστο είχα για το χέρι μου. Στην αρχή έλεγα ότι έχει πολλά πλήκτρα και θα μπερδεύομαι, αλλά τώρα το δουλεύω με κλειστά μάτια. Είναι ΠΟΝΤΙΚΑΡΑ!!!! έτσι απλά

• Like 2
Δημοσ.

Το ακόμα χειρότερο είναι ότι πλέον δεν επιτρέπουν ούτε στα καταστήματα να έχουν τα προϊόντα τους προς επίδειξη, τουλάχιστον σε όσα έχω πάει τελευταία έτσι μου έχουν πει, δεν μπορείς να δοκιμάσεις ένα ποντίκι ή ένα πληκτρολόγιο, να δεις αν σου κάνει στο χέρι.
Κρίμα, γιατί τα προϊόντα της είναι από τα πιο ποιοτικά που υπάρχουν...

Δημοσ.

Προσωπικά το πούλησα γιατί δεν με βόλεψε λόγο μεγέθους. Καταπληκτικό, αλλά θέλω να έχω περισσότερη επαφή με το mousepad ειδικά στα games πρώτου προσώπου (CS GO). Αν ήταν λίγο μικρότερο θα ήταν τέλειο για εμένα.

Δημοσ.

Με λίγη υπομονή σίγουρα θα πέσει η τιμή. Το προηγούμενο G502 το είχα πάρει 62 ευρώ από γερμανικό Amazon πριν 4 μήνες, όταν σήμερα τα δύο ποντίκια έχουν πρακτικά την ίδια τιμή (γύρω στα 85).

Δημοσ.

Το εχω αγορασει εδω και ενα μηνα περιπου και οτι εχω βολευτει οσο δεν παει. Μπραβο στη logitech για τα προιοντα της

Δημοσ.

Καλά όλα αυτά αλλά το ροδάκι το φτιάξανε?

Μηπως το μπερδευεις με το G402?σ αυτο δεν εχει κανα θεμα η ροδελα, ισα ισα ειναι απιστευτη
Δημοσ.

Πέρα από τα προϊόντα της, που προσωπικά τα θεωρώ από τα κορυφαία στη σχέση τιμής/ποιότητας, το άψογο support και το μεγάλο (3ετές) warranty (ακόμα και αν τα ελληνικά καταστήματα λένε στο site 1 χρόνο εγγύησης, να ξέρετε ότι ισχύει 3ετής εγγύηση μαμάς) που δίνει η Logitech δε το έχω συναντήσει σε καμία άλλη εταιρεία με προϊόντα πληροφορικής. 

Πρόσφατα μου έστειλαν ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΕΙΛΛΩ ΠΙΣΩ :

- G430 headset, επειδή το παλιό μου έπεσε και έσπασε το στήριγμα από το ένα καπάκι για το αυτί και επομένως δε μπορούσε να στηριχτεί πλέον στο κεφάλι.

- G502 mouse, επειδή το G402 παρουσίασε στα 2.5 χρόνια χρήσης gaming lag/freeze στον κέρσορα (ακόμα και αν ήταν random και 1 στο τόσο, συνεχώς αυξανόταν και γινόταν όλο και πιο δυσάρεστη η εμπειρία χρήσης)

Το μόνο που χρειάστηκε να αποστείλλω ήταν φωτογραφίες που να αποδεικνύουν την κατάσταση των προϊόντων, επειδή δεν είχα στη διάθεσή μου την απόδειξη αγοράς.

Ακόμα και αν κάποιος δελεάζεται από το design άλλων προϊόντων, προσωπικά οι 2 παραπάνω παράγοντες (τιμή/ποιότηα και support/warranty) με οδηγούν αυτόματα στο να επιλέγω τα προϊόντας της.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...